Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Oddam pięknego czarnego kotka! |
Witam, tak jak w temacie, oddam ślicznego, czarnego kotka, młody, zadbany, czysty i przyjacielski. Tylko w dobre ręce. Numer telefonu: 533-649-922
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Oddam pięknego czarnego kotka! |
Chętnie przygarnęłabym ale kotkę. Jeśli ktoś ma to proszę o kontakt. ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
Kocurka jak wysterylizujesz ędzie równie przytulasty jak i kotka. I nie będzie znaczył terenu.
|
|
Obawiam się, że nie. Miałam już jednego i mimo zabiegów koniecznych dalej był mocno "narwany" i zdarzało mu się znaczyć teren, dlatego wolałabym kotkę. ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
Zytka mam czarną kotkę do oddania w dobre ręce, albo prążkowaną :) Co prawda przybłędy wpadające na jedzonko, ale obie są słodkie i młodziutkie jeszcze :) Jeśli chcesz to jutro jak się zjawią zrobię im zdjęcia :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Jasne, bardzo chętnie :) poproszę zdjęcia na maila ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
to podaj maila, bo nie masz w profilu :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Już mam :) ... ale żeby rudy miał aż dwóch przyjaciół !!??
|
|
Ok, jutro podeślę zdjęcia :) ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Tak więc nadal mam do oddania czarnego kotka! Tylko w dobre ręce!
|
|
ponawiam, mam ślicznego, czarnego kotka do oddania. Tylko w dobre ręce.
|
|
bump
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |