Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Montaż świateł dziennych |
Witam , mam pytanie o montaż świateł dziennych . Otóż samo zamontowanie jestem sam wykonać , zaś z racji tego , że nie posiadam miernika ani wiedzy elektrycznej będę raczej musiał zlecić komuś fakt podłączenia świateł do instalacji elektrycznej samochodu. Na pytanie gdzie mogę to zrobić , z pewnością odpowiecie , że u każdego elektryka samochodowego (koszt obstawiam , że pewnie około 50 złotych). Niemniej chciałbym aby ktoś z Was polecił mi kogoś , kto dokładnie to zamontuje. Auto ma dwa lata i szkoda aby jakiś lepak łączył kable na taśmę izolacyjną itp . Będę wdzięczny za konkretne odpowiedzi . Pozdrawiam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Montaż świateł dziennych |
Kazdy mechanik/elektryk jet w stanie to zrobic, nie masz znajomych, aby popytac sie o mechanika??
|
|
Fox music na alei legionów obok dworca PKS
|
|
co z tego ze 2 lata jak to panda ![]()
|
|
Pamiętaj również o wytycznych co do kąta świecenia, bo to jest bardzo ważne abyś był widocznym na drodze. A swoją drogą to skoro mówisz, że masz auto dwuletnie to nie powinno ono już być wyposażone w światła do jazdy dziennej?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |