Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Łomżyński tzw. "MEDYK" - opinie |
Co należy spełniać, aby dostać się do tej szkoły? oraz prosiłabym o opinie osoby, które mają coś do powiedzenia w tym temacie :) z góry dziękuję :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Łomżyński tzw. "MEDYK" - opinie |
a ci co nie maja tez moga? jupilaaaaaaaaaaaaa
|
|
po co mają się wypowiadać jakieś osoby, które nie mają nic do powiedzenia w tym temacie? (bo np nic nie wiedzą odnośnie tej szkoły - wtedy powstaną zbędne wypowiedzi czy też komentarze.., ale póki co chyba nikt nic nie wie w tej sprawie ) :)
|
|
O jakim kierunku myślisz? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
zastanawiam sie nad: -technik farmaceutyczny -asystentka stomatologiczna no i tak jakieś opinie przydałyby mi się ;p
|
|
Ja konczylam ta szkole juz kawalek czasu temu. Uczylam sie na kierunku farmaceutycznym. Byc moze od tamtej pory nieco sie zmienilo, ale na podstawie moich doswiadczen moge goraco szkole polecic. Poziom byl dosc wysoki, trzeba bylo nad ksiazkami posiedziec, ale po ukonczeniu szkoly nie mialam problemu z praca. Nauczyciele wiadomo, byli fajniejsi i gorsi, no ale to jak w kazdej szkole;) Jesli chodzi o cwiczenia, tj. analiza i TPL to roznie bylo z odczynnikami itp, poniewaz nie zawsze miescily sie w terminie przydatnosci, ale nigdy nie bylo nic co mogloby zagrozic naszemu zdrowiu;) A cwiczenia mozna bylo przeprowadzac;) Nie ktore urzydzenia tez niespecjalnie dzialaly, no ale nie jest to szkola prywatna, wiec pewnie nie zbyt z kasa stoja. Poza tym byly tam bardzo fajne panie sprzataczki, do ktorym mozna bylo pojsc na kawke;) Pomimo ze to szkola dla doroslych, to byl zakaz palenia na jej terenie, poniewaz jest to szkola promujaca zdrowie ;) Za palenie przy przychodni znajdujacej sie obok szkoly rowniez ganiali;) Ogolnie szkole wspominam bardzo cieplo, bo panowal tam fajny klimat:) No ale jak mowie konczylam ja juz kilka dobrych lat temu, wiec od tamtej pory sporo moglo sie zmienic i moze wypowie sie jeszcze ktos, kto konczyl ja nie dawno;) A ja od siebie polecam :) _____________________________________________________ ![]()
|
|
obecnie jestem uczennicą tej szkoły. Troche inny kierunek niż ten nad którym myślisz ty, ale osobiście mogę z pełną świadomością polecić Ci tę szkołę. Mam jednak jedną smutną widomość, z tego co słyszałam w tym roku nie będzie już kierunku farmaceuta. Niedawno mieliśmy dni otwarte mogłaś zawitać i dowiedzieć się tego co cię interesuje. W szkole zawsze panuje miła atmosfera, ludzie są przyjaźni. Nauczyciele też przystępliwi. Gorąco polecam ;) _______ *plask* Byleś jedynym moim grzechem.. *.* tsz tsz..
|
|
dziękuję za odpowiedzi :) jednak xxrevoltgirlxx czy mogłabym poprosić o jakiegoś maila do Ciebie, gdyż mam kilka pytań :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |