Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Boks |
Siemka. Chciałbym się dowiedzieć gdzie i kiedy , jakie są wymagania itp. odbywają się treningi boksu . Pozdrawiam i dziękuję z góry .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Boks |
troszke późno sie zdecydowałeś bo właśnie chwila oddechu po treningach świątecznych w Milano i innych wioskowych lokalach, a z wymaganiami różnie Andrzej W.
|
|
Ok . Ale miejsce i godziny się chyba nie zmieniają , a takich informacji potrzebuje :)
|
|
Odbywają się w agrobiznesie , trzy razy w tygodniu od chyba 17.00 do koło 19.00, bynajmniej z godzinami tak było kiedyś. Nie ma żadnych wymagań.
|
|
A dni w jakie odbywają się treningi i czy mają tam sprzęt ?
|
|
Normalnie ćwiczą bez sprzętu, bo nie dadzą ci sprzętu jak nie ćwiczysz. Mają gruszki, worki, rękawice, łapki itp.
|
|
A dni ? Po tej odpowiedzi niczego mi nie potrzeba i temat mozna zamknac .
|
|
Oskar kiedyś było poniedziałek środa piątek i tak pewnie jest dalej. Ehhh chodziło sie kiedyś na boks teraz mieszkam za granica i brakuje mi tego. Zawsze była kultura, fajni ludzie z lomzy i kozak treningi. Tylko sie czekało na koniec lekcji i trening! Super robota trenerzy tak 3mac!!
|
|
a jak tam dziewczyny też przyjmują ? Już dawno o tym myślałam... :)
|
|
Przynajmniej jak wczesniej chodzilem to były dziewczyny.
|
|
Tak przyjmują, ale szkoda dziewczyny...
|
|
A zna ktoś może numer telefonu do trenera? Nigdzie nie mogę znaleźć .
|
|
Bo trzeba iść na trening poniedziałek, środa, piątek idź tak koło 18-19, na pewno będzie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |