Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak bumerang... |
w najbliższym czasie, jak tylko śnieg stopnieje, powrócą tematy o zasr...ch chodnikach i trawnikach. Chodzimy na spacery, wazmy ze sobą aparat fotograficzny. i pstryk! fotkę takiemu pieskowi i po powrocie "klik" na forum w temacie pod tytułem np."po nich nie sprzątają" a najfajniejsze będą, gdzie widać, że piesek na smyczy potrzebę załatwia. ale niech to będą zdjęcia samych piesków, bo chyba nie będzie wtedy mowy o naruszeniu wizerunku właściciela. Temat ten założyłam tylko i wyłącznie w celach sondażowych. co o tym myślicie? i wiem, że zaraz zaatakowana zostanę, że tylko samochody liczyć potrafię i zdjęcia sraj...m psom robić i idiotką nazwana i... sami potraficie wymyślić! aha! ja mam aparat z taką dłuuugą "rurą" i z bardzo daleka szczegóły sfotografować mogę. czekam na Wasze opinie. pozdrawiam! "szalejąca" fotoreporterka Pepe-szaa!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak bumerang... |
Super pomysł, ten kto sprząta po swoim piesku nie będzie miał pretensjii.
|
|
a jak by na wiosne te kupy farbą pomalować?? każdą w innym kolorze??odrazu lepiej dla oka..............
|
|
dzięki agn! oczywiście zdjęcia tylko tych piesków, po których właściciel nie sprzątnie. przecież to takie proste! a jak ten nie sprzątający zobaczy, że jego pupil "gwiazdą" na forum został, a jak zobaczy może kogoś z aparatem, szybko swój obowiązek "spełni"! może w ten sposób "przyczynimy" się do poprawy czystości w naszym "zasranym" mieście?!
|
|
Sturm! a czemu nie na muchomorki wszystkie?
|
|
poważne forum o kupach się szykuje..............pamiętajcie forumowicze-W KUPIE SIŁA!!!!!!!!!!!!!!
|
|
cały świat to wielkie gówno niech srają taka kolej żeczy
|
|
muchomorki też mogą być.... i mozna zdjecia porobić, potem na forum-zdjęcia łomżyńskich kup i gotowe.
|
|
widzę codziennie pod blokiem,tych którzy wyprowadzają swoje ,,szczęścia,, i jak po ,,wszystkim,,zbierają,,pozostałość,,w torebki--kultura?dostali mandat?--jak by tego nie nazwał ,to jest dobrze i miejmy nadzieję,że będzie coraz lepiej-;) Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |