niedziela, 27 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Jak bumerang...

w najbliższym czasie, jak tylko śnieg stopnieje, powrócą tematy o zasr...ch chodnikach i trawnikach.

Chodzimy na spacery, wazmy ze sobą aparat fotograficzny.
i pstryk! fotkę takiemu pieskowi i po powrocie "klik" na forum w temacie pod tytułem np."po nich nie sprzątają" a najfajniejsze będą, gdzie widać, że piesek na smyczy potrzebę załatwia. ale niech to będą zdjęcia samych piesków, bo chyba nie będzie wtedy mowy o naruszeniu wizerunku właściciela.

Temat ten założyłam tylko i wyłącznie w celach sondażowych.

co o tym myślicie?

i wiem, że zaraz zaatakowana zostanę, że tylko samochody liczyć potrafię i zdjęcia sraj...m psom robić i idiotką nazwana i... sami potraficie wymyślić!

aha! ja mam aparat z taką dłuuugą "rurą" i z bardzo daleka szczegóły sfotografować mogę.

czekam na Wasze opinie.
pozdrawiam!
"szalejąca" fotoreporterka Pepe-szaa!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Jak bumerang...

Super pomysł, ten kto sprząta po swoim piesku nie będzie miał pretensjii.

a jak by na wiosne te kupy farbą pomalować?? każdą w innym kolorze??odrazu lepiej dla oka..............

dzięki agn!

oczywiście zdjęcia tylko tych piesków, po których właściciel nie sprzątnie.
przecież to takie proste!

a jak ten nie sprzątający zobaczy, że jego pupil "gwiazdą" na forum został, a jak zobaczy może kogoś z aparatem, szybko swój obowiązek "spełni"!

może w ten sposób "przyczynimy" się do poprawy czystości w naszym "zasranym" mieście?!

Sturm!

a czemu nie na muchomorki wszystkie?

poważne forum o kupach się szykuje..............pamiętajcie forumowicze-W KUPIE SIŁA!!!!!!!!!!!!!!

cały świat to wielkie gówno niech srają taka kolej żeczy

muchomorki też mogą być.... i mozna zdjecia porobić, potem na forum-zdjęcia łomżyńskich kup i gotowe.

widzę codziennie pod blokiem,tych którzy wyprowadzają swoje ,,szczęścia,, i jak po ,,wszystkim,,zbierają,,pozostałość,,w torebki--kultura?dostali mandat?--jak by tego nie nazwał ,to jest dobrze i miejmy nadzieję,że będzie coraz lepiej-;)

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org