Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
co kupiliście swoim kobietom na dzień kobiet?? |
jak w temacie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: co kupiliście swoim kobietom na dzień kobiet?? |
serduszko metalowe na lancuchu ;) ![]()
|
|
komplet garnków i miotłe
|
|
tulipana w ruchomym liściu
|
|
|
różę, żeby kolcami ją po dupie lać ;)
|
|
Cześć :))) wiem że to ty ;))
|
|
Kwiata w doniczce. Bardzo ładny, różowe kwiaty ma, będzie się jeszcze rozwijał bo trochę pąków ma, ale nie wiem kur... jak się nazywa. _______I____________I___________I______________I____________I Kolorowe przedszkole językowe Warszawa
|
|
Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl) Data: 08-03-13 19:39 znów niespodzianka:NIC,ludzie przyzwyczajeni do prezentów z okazji jakiejś daty przestają doceniać gest. //////////////////////////////////// Wolny niewolniku,a może po prostu jesteś sknerą i dusigroszem;)
|
|
kubełek z kfc
|
|
ha ha ha mój z samego rana wydarł się, że mu internet nie działa! Znów nic bo nie zasłużyłaś! Ale na pewno pamiętał o swojej mamusi i koleżankach. I tak Panowie w większości przypadków macie nas za NIC!!!!!!!! Tak się zastanawiam do czego potrzebny nam kobietom mężczyzna?Chyba po to ,żeby kupował garnki,wiadro z mopem,pełny serwis ha ha ha,kwiat w doniczce ,żeby szybko nie zwiędł bo szkoda pieniędzy tak na nas marnować. Żałośni jesteście, no może się mylę. Niech ktoś mnie poprawi!
|
|
Poprawiam Cię!
|
|
ha ha ha no tak zapomniałam dzieci mamy dzięki WAM. Największa miłość!!!!To jedno wychodzi wam najlepiej ha ha ha
|
|
Kawał feministki z Ciebie, jeszcze byś chciała życzeń i prezentów ? Coś tu chyba jest nie tak :)
|
|
Nie jestem żadną feministką!!!!!! Ha ha ha ,ale się uśmiałam.Brzydko mnie nazwałeś.Tylko stwierdziłam fakty na dzień dzisiejszy.
|
|
No jak sądzisz że facet do niczego Ci nie potrzebny, w dodatku jesteśmy żałośni i jeszcze stwierdzasz że są to fakty, no to fema jak malowana, ale jeżeli zmienisz nastawienie to może jeszcze dzięki jakiemuś facetowi trochę szczęścia uszczypniesz :)
|
|
Tak więc oko gdzie miałas oczy ze go wybrałas, jesteś sobie sama winna, tak więc dlaczego nie odejdziesz od niego
|
|
oko. Może żuć go to się przekonasz po co Panowie potrzebni...
|
|
![]()
|
|
A Ty Ela coś taka zgorzkniała? Naucz swojego faceta manier :)
|
|
oko może i Ci nie są potrzebni mężczyźni,ale Wyobraź sobie,że Ty Jesteś im potrzebna(skoro Musisz,to Możesz się tym dowartościować).Uwierz,że dzięki nam czyt.wspólnie z nami, życie jest przyjemniejsze. omania dusigrosz?sknera?Żebyś wiedziała ile człowiek na piwo wydaje,Byś nie użyła tych wyrazów w jednym zdaniu z "wolny niewolnik".po prostu mądrze wydaję cash. ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
oko nie martw się, nie długo Dzień Chłopaka to będziesz mieć okazję się odegrać :D Z zimną krwią i z uśmiechem na twarzy :) A tak poza tym olac to, mimo że ja wczorajszego Dnia Kobiet nie zaliczam do najgorszych... :)
|
|
Kobieta ma tyle siły ,że zadziwia mężczyzn . Dzwiga ciężary losu , rozwiązuje problemy , jest pełna miłości , radości i mądrości . Uśmiecha się gdy chce krzyczeć , śpiewa gdy chce się jej płakać , płacze gdy się cieszy i śmieje gdy się boi . Jej miłość jest potężna . Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to , że często zapomina ile jest warta. Pozdrawiam wszystkie wspaniałe kobiety!!!!!!!! A Wy Panowie myślcie sobie co chcecie. Kiedyś słynna psycholog w telewizji powiedziała, że mężczyzna rozwija się do 3 roku życia ,a potem już tylko rośnie.ha ha ha więc co od WAS wymagać.Pozdrawiam
|
|
zarzuć jakimś linkiem do wypowiedzi tej słynnej ? pani psycholog. W 3 roku życia to sobie nawet kanapki nie zrobisz. ha ha ha (?)
|
|
Dlatego kanapek nie robicie ha ha ha
|
|
Dziwne. A czemu kobietę zawsze coś boli? BO MUSI KANAPKI ROBIĆ?
|
|
kobieta ma tyle siły w sobie. Z tym się zgodzę. Nie raz widzę jak napierdziela z biedronki i niesie 10 reklamówek z biedronki, to aż mnie jej szkoda. No, ale dla niej to nie problem. Nie świadoma wysiłku pada na kanapę i oznajmia: Boli mnie ręka, noga , głowa itp. Chce żebyś poczuł się winny za zaistniałą sytuację. Ale facet jako facet mniej kumaty powie tak: KUr...a tyle czasu leść sklepu!!! lub Znowu nawala ciebie łeb. A kumaty wyśle ciebie na tomogrfię...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |