środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
co kupiliście swoim kobietom na dzień kobiet??

jak w temacie...

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: co kupiliście swoim kobietom na dzień kobiet??

serduszko metalowe na lancuchu ;)

komplet garnków i miotłe

tulipana w ruchomym liściu

znów niespodzianka:NIC,ludzie przyzwyczajeni do prezentów z okazji jakiejś daty przestają doceniać gest.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

różę, żeby kolcami ją po dupie lać ;)

Cześć :))) wiem że to ty ;))

Kwiata w doniczce. Bardzo ładny, różowe kwiaty ma, będzie się jeszcze rozwijał bo trochę pąków ma, ale nie wiem kur... jak się nazywa.

_______I____________I___________I______________I____________I
Kolorowe przedszkole językowe Warszawa

Autor: wolny niewolnik (---.113.introlan.pl)
Data: 08-03-13 19:39

znów niespodzianka:NIC,ludzie przyzwyczajeni do prezentów z okazji jakiejś daty przestają doceniać gest.

////////////////////////////////////
Wolny niewolniku,a może po prostu jesteś sknerą i dusigroszem;)

kubełek z kfc

ha ha ha mój z samego rana wydarł się, że mu internet nie działa! Znów nic bo nie zasłużyłaś! Ale na pewno pamiętał o swojej mamusi i koleżankach. I tak Panowie w większości przypadków macie nas za NIC!!!!!!!! Tak się zastanawiam do czego potrzebny nam kobietom mężczyzna?Chyba po to ,żeby kupował garnki,wiadro z mopem,pełny serwis ha ha ha,kwiat w doniczce ,żeby szybko nie zwiędł bo szkoda pieniędzy tak na nas marnować. Żałośni jesteście, no może się mylę. Niech ktoś mnie poprawi!

Poprawiam Cię!

ha ha ha no tak zapomniałam dzieci mamy dzięki WAM. Największa miłość!!!!To jedno wychodzi wam najlepiej ha ha ha

Kawał feministki z Ciebie, jeszcze byś chciała życzeń i prezentów ? Coś tu chyba jest nie tak :)

Nie jestem żadną feministką!!!!!! Ha ha ha ,ale się uśmiałam.Brzydko mnie nazwałeś.Tylko stwierdziłam fakty na dzień dzisiejszy.

No jak sądzisz że facet do niczego Ci nie potrzebny, w dodatku jesteśmy żałośni i jeszcze stwierdzasz że są to fakty, no to fema jak malowana, ale jeżeli zmienisz nastawienie to może jeszcze dzięki jakiemuś facetowi trochę szczęścia uszczypniesz :)

Tak więc oko gdzie miałas oczy ze go wybrałas, jesteś sobie sama winna, tak więc dlaczego nie odejdziesz od niego

oko. Może żuć go to się przekonasz po co Panowie potrzebni...

A Ty Ela coś taka zgorzkniała? Naucz swojego faceta manier :)

oko
może i Ci nie są potrzebni mężczyźni,ale Wyobraź sobie,że Ty Jesteś im potrzebna(skoro Musisz,to Możesz się tym dowartościować).Uwierz,że dzięki nam czyt.wspólnie z nami, życie jest przyjemniejsze.
omania
dusigrosz?sknera?Żebyś wiedziała ile człowiek na piwo wydaje,Byś nie użyła tych wyrazów w jednym zdaniu z "wolny niewolnik".po prostu mądrze wydaję cash.

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

oko nie martw się, nie długo Dzień Chłopaka to będziesz mieć okazję się odegrać :D Z zimną krwią i z uśmiechem na twarzy :) A tak poza tym olac to, mimo że ja wczorajszego Dnia Kobiet nie zaliczam do najgorszych... :)

Kobieta ma tyle siły ,że zadziwia mężczyzn . Dzwiga ciężary losu , rozwiązuje problemy , jest pełna miłości , radości i mądrości . Uśmiecha się gdy chce krzyczeć , śpiewa gdy chce się jej płakać , płacze gdy się cieszy i śmieje gdy się boi . Jej miłość jest potężna . Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to , że często zapomina ile jest warta.

Pozdrawiam wszystkie wspaniałe kobiety!!!!!!!!

A Wy Panowie myślcie sobie co chcecie. Kiedyś słynna psycholog w telewizji powiedziała, że mężczyzna rozwija się do 3 roku życia ,a potem już tylko rośnie.ha ha ha więc co od WAS wymagać.Pozdrawiam

zarzuć jakimś linkiem do wypowiedzi tej słynnej ? pani psycholog. W 3 roku życia to sobie nawet kanapki nie zrobisz. ha ha ha (?)

Dlatego kanapek nie robicie ha ha ha

Dziwne. A czemu kobietę zawsze coś boli? BO MUSI KANAPKI ROBIĆ?

kobieta ma tyle siły w sobie. Z tym się zgodzę. Nie raz widzę jak napierdziela z biedronki i niesie 10 reklamówek z biedronki, to aż mnie jej szkoda. No, ale dla niej to nie problem. Nie świadoma wysiłku pada na kanapę i oznajmia: Boli mnie ręka, noga , głowa itp. Chce żebyś poczuł się winny za zaistniałą sytuację. Ale facet jako facet mniej kumaty powie tak: KUr...a tyle czasu leść sklepu!!! lub Znowu nawala ciebie łeb. A kumaty wyśle ciebie na tomogrfię...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org