Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Smieciowe |
Może ktoś wie w jaki sposób ma odbywać się segregowanie śmieci w bloku ? Różnica w cenie przy segregacji wynosić ma 5 zł/m-c. Czy trzeba zgłośić chęć segregacji i jak to ma faktycznie wyglądąć. Kto będzie w stanie to sprawdzić ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Smieciowe |
PO CO BYŁA PRZEPROWADZANA SONDA ODNOŚNIE NALICZANIA ZAŚMIECI,KIEDY I TAK NASI ZA PRZEPROSZENIEM WYBRAŃCY POSTĄPILI TAK JAK DLA NICH BYŁO WYGODNIE.W PRZEPROWADZONEJ SONDZIE WIĘKSZOŚĆ WYPOWIEDZIAŁA SIĘ ZA OPŁATAMI OD OSOBY.
|
|
To ja inną sondę widziałem, bo tam najwięcej głosów zdobyła opcja po równo... A jak będzie odbywać się segregacja? Pewnie na ustnym oświadczeniu, że będziesz segregował, a i tak nikomu nie będzie się chciało tego sprawdzać ___________________________________________________________ -->>SMSy<<--
|
|
no ja też nie wiem, jak to miało by wyglądać. Pewnie wszyscy chodzący do danego śmietnika będą muSieli segregować, jak śmieciarze przyjadą, i będą nie posegregowane, wejdzie dla wszystkich opłata niesegregowana. Bo jak niby ma wyglądać segregacja, wszyscy zgłoszą, że będą segregować, a w śmieciach nie będzie ani jednego worka nieposegregowanego xD ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |