wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Pizzeria "Paccino"

Co o niej sadzicie? Warta polecenia?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Pizzeria "Paccino"

POlecam

taka sobie podobna do grubego benka czyli bez smaku :)

do Grubego Benka podobna ? no no to spoko, jak tak to w sumie co za różnica :)
Nie jest podobna do grubego benka, nabliżej jej do Diavolo na st.dworcu
całkiem smaczna polecam

Łomża leży na Mazowszu !

gdzie siem miesci ?

Tak sobie nic specjalnego mało dodatków :(((( jak ja jadłam to czułam prawie same ciasto :(((( I to nie była Margarita :)))))

Czyli mowicie że lipa ?

Sucha.

Dobrze wiedzieć :)

mi tam smakuje

Bardzo dobra . Sosy też, szczególnie pomidorowy :) Polecam na 100%

Najlepszy jest zakalec z glutami :)

Dla mnie ok, o wiele lepsza niż u wspomnianego Benka, ale co kto lubi

Dla mnie również sucha.

Następne gówno co Diavolo podrabiają, żenada ,że nawet nie chce im się menu swojego wymyślić .........

jadłem już kilka razy z żoną jak na polską pizzę nie jest zła - dużo sera to dla mnie plus i cenowo również ok dobra jest ta z oscypkiem

jadłem lepsze nie zachwyciła nie powaliła i wiem że już tam nie wrócę

15234

ja też już tam nie wrócę ,bo szkoda kasy na badziewie.Wolę sprawdzone swoje lokale..........

A moze lepiej Swoją zrobić i przestac pierdolić ze gdzies jest niedobre?

STOP REKLAMIE I ANTY REKLAMIE !

najlepsza jest w Presto ale to jest moje zdanie

Moim zdaniem warto tam pójść i polecam ; ] Smaczne ciasto , miła obsługa . stefan czesio , lepiej dobrze przejrzyj menu Pizzeri Paccino i Pizzeri Diavollo; różnią się ... trzeba się tylko dobrze wczytać . POLECAM ! : )

Ostatnio zamówiłam tam pizzę i nie żałuję. Zdecydowanie godna polecenia!

tak właśnie to jest najlepszy i NAJTAŃSZY sposób na reklamę po co dac zarobić mediom lepiej jestr zakładać jednorazowe nicki żeby zareklamować swój biznes popatrzcie na dwie wypowiedzi powyżej

15234

mi smakuje

Ich bin fur Berlin...

wszędzie wszystkie takie same gnioty i niewiele się różnią od tych placków z Biedronki

Masz rację :15234: tania reklama właściciele prosty założyli i próbują się reklamować , bo tak naprawdę źle czy dobrze , ale piszą.Do "ampek4" widzę to samo menu co w diavolo , a jak ty nie widzisz to zmienić okulistów trzeba. Żenada tak kopiować czyjąś pracę.

Mi się wydaję że Paccino i Diavolo ze sobą współpracują i mają tam jakąś swoja umowę :) Słyszalem o tym z zaufanego źródła jeszcze jak Paccino było tylko w Zambrowie.

Za to mnie się zdaje, że konkurencja aż się skręca, bo Paccino nieźle sobie radzi na rynku....a co do menu to radzę zapoznać się z menu City Pizza. Poza tym sądząc po ilości ulotek, które są właściwie wszędzie, to chyba nie muszą się posilać darmową reklamą. Pozdrawiam wszystkich, którzy nie radzą sobie z konkurencją-dla nich każda będzie nieuczciwa:-). I pamiętajcie, że negatywne komentarze także wzbudzają ciekawość i jeszcze ktoś przyjdzie i spróbuje...i może mu jednak posmakuje??:-)

Kaśka

City pizza też ściągnęła menu z Diavolo , ale tylko wybrane no ale w pacino to chyba wszystkie .zawsze tak było , ze naśladuje się najlepszych i chyba tak jest , ale w tak prostacki sposob? Ktos jest strasznie leniwy i malo inteligientny zeby tak malpowac.....

?

Zastanawiam się o czym mówią ci co chwalą te Pajaco-ino hhaha .. Mieszkam blisko i zjadłam raz tam tą ich "pizzę" , no cóż dodatki na niej nie były za świerze :P Wachałam się przed zamówieniem ,czy nie zjem tam nic starego gdyż lokal świecił pustką . Nie polecam i przed zamówieniem radzę się rozejrzeć się czy jest jakiś klient !

dobra pizza , jeszcze lepsze promocje byly :D 33 zł 3 duże pizze :D dajcie znać jak to wróci to zapadam

PolciaPL:)

Zapomniałąś polecić na końcu kebabownię w piaskach pustyni:):)

tak, Polci tylko Egipt po głowie chodzi......

Ich bin fur Berlin...

hahahahaha żąl mi was LOL !

Skonczcie ten nic nie wart temat.ps."missi" menu juz w citipizza jest zupelnie nowe ( chyba ktos zrozumial ,ze tak sie nie da biznesu robic i kichy sobie walic) .To ty sie teraz menu citi pizzy przyjzyj.

"City pizza też ściągnęła menu z Diavolo , ale tylko wybrane" - Stefan Czesio Ty chyba też żeś się dopiero zorientował, że zaszła jakaś zmiana:-) Ciekawe skąd pozrzynało menu Diavolo???można poszukać na necie....Poza tym menu Paccino jest o wiele bardziej czytelne i mają tam też wiele innych pizz. Dajcie już spokój temu głupiemu tematowi. Pizze, kebaby itp. wszędzie są podobne tylko łomżyńscy biznesmeni myślą, że są jedyni i wyjątkowi, a tak naprawdę to niech robią swoje i nie patrzą na innych. Rynek jest wolny. Barszcz czerwony mają i Winiary i Knorr i jakoś nikt nie twierdzi, że jedni rżną od drugich. Tak więc niech się Diavolo bierze do roboty, to nikt im klientów nie będzie odbierał. A jak na razie to jedynym ich zajęciem jest oczernianie konkurencji, bo czasy ich świetności dawno minęły, a klienci rozeszli się im po innych lokalach. Jak dla mnie - koniec tematu:-)

Kaśka

??? Co ty za glupoty piszesz "missi".(CZTAJ ZE ZROZUMIENIEM CIEMNOTO). I tak gowno nawalczysz tymi porobkami Diavolo...nikt nie ma w 95% tak zerznietego menu .Twoje posty mowia wszystko kim jestes i mnie to bawi ,ze tak sie odkrylas.A moze to Diavolo z Pacino zerznelo menu.ha...ha... ,albo z knorra lub winiary....A tak wogole to nie tylko menu zerzniete ,ale zauwazylem zenawet promocje ,ktore w diavolo to sa przynajmniej od roku lub dluzej. Nie osmieszaj sie ,bo to kazdy widzi.

Przestańcie się już ośmieszać łącznie z promocjami:-)które sami wiecie że zerżneliście z zambrowskiej pizzerii. Kipicie złością, nienawiścią i bezsilnością. I to was zgubi. A ja wcale się nie ukrywam, a przede wszystkim nie oczerniam tu nikogo pod anonimowym nikiem. Znam sytuację więc mogę się wypowiadać. Wy możecie jedynie bić pianę i tyle waszego.Klient i tak sam wybierze i wy nie macie na to wpływu.

Kaśka

Czyj to mail:edkas75@........ jezeli ktos jest twoim znajomym to wie kto to pisze/ bo ja ciebie nie znam tylko sie dobrze bawie i widze ,ze musisz miec wiele wspolnego z ta pizzeria bo strasznie cisnienie ci skacze i ja jko klient juz kilka lat temu wybralem jak wielu innych swoja pizzerie.Jakas jestes ciemna i nerwowa jezeli myslisz ,ze ja cos mam wspolnego z diavolo.Uwazam tylko ,ze nie ladnie jest tak bezczelnie z kogos pomyslow korzystac i tego nie znosze i nic tego nie zmieni. Myslisz ,ze nie ma normalnych ludzi ,ktorzy widza nieuczciwe zachowanie,ja widze i mysle ,ze inni sie dolacza i to potwierdza i powinien wlasnie w koncu ten temat wlasciciel diavolo zauwazyc i cos tu powiedziec....

Bylem dzis w paccino z ciekawosci i jadlem pizza moze nie najgorsza ale to tylko dlatego ze podrabiaja diavollo a jesli wlasciciel mimo tych okularow nie widzi ze podrabia pizze i menu diavollo to musi zmienic mecenasa okuliste

"Kloszard"-fajny nick ,ale jak mogles jesc dzisiaj tam pizze jak tak nikogo dzisiaj nie bylo....ha...ha... ( co przez okno wyjrzalem to pusto i pusto). Missi to ty nosisz okulary bo tennick z jakas miss mi sie kojarzyl....

ma polska lokatorow :) duze dzieci :) zal mi was jak to czytam i wiem kto to wszystko dokladnie pisze. Zamiast wypisywac glupoty to lepiej przejdzcie sie do psychologa albo psychiatry o ile nie jest juz za pozno!

www.ŻAL.pl

:-) :-) :-) tyle waszego co tu napulujecie....próbowaliście już na zambrowskim forum i się nie udało - pizzeria jakoś istnieje, więc szkoda starań. W końcu zatrujecie się własnym jadem. Żegnam.

Kaśka

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org