Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
zdjęcia dyplomowe |
Witam, Jakiego fotografa polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: zdjęcia dyplomowe |
żartujesz .... sama je zrób a nie zlecasz je komuś; dyplom to dyplom czyli Twoja praca :p
|
|
Wole miec profesjonalne:*
|
|
Nie ma sprawy mogę Ci kilka pstryknąć. Wrzucić portfolio?
|
|
Na przykład to, jak myślicie czym ten pan jest tak zafrasowany? ![]()
|
|
Nie pamiętam jaka to uliczka, ale niedaleko Bielickiej co siedzi na ławeczce. Fotograf ten trzyma w komputerze zdięcia ktore zrobił i po kilku latach możesz iść do niego i masz zdięcia. Trzy lata temu robiłam do dowodu osob. i fajnie wyszłam, teraz do dyplomu chciałam te zdięcia i wydrukował mi je, chociaż dyplomowe są większe. Cztery zdięcia do dyplomu 25 zł.
|
|
Martwi się tym, że nie może znaleźć dobrego fotografa :)
|
|
ZONK
|
|
ja mam całkiem niezłą cyfrówkę, podaj temat a nastrzelam Ci fotek - 4 zdjęcia na sek. to się narobi ich że hej :) usiądziemy potem razem i wybierzesz co Ci pasuje nooooo !!!! dyplom otrzymasz na pewno :)
|
|
Ja robilam pierwszy raz na Malachowskiego, i bylam bardzo zadowolona. Pan zrobil mi chyba z 20 zdjec i moglam wybrac najlepsze h0jowe forum
|
|
Dziekuje za odpowiedz:*
|
|
ja polecam gabsa, nigdy mnie nie zawiedli w przeciwieństwie do kodaka na dmowskiego
|
|
Autor: h0j (---.21.techtel.pl) Data: 11-01-13 22:56 Ja robilam pierwszy raz na Malachowskiego, i bylam bardzo zadowolona. Pan zrobil mi chyba z 20 zdjec i moglam wybrac najlepsze >> Cholera aż żal że nie można tak z dziećmi nie ??? <<
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |