Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PlayStation 3 |
gdzie w Łomży kupie nową konsole powyżej 12gb w każdym sklepie reklamują tylko 12gb i nic więcej i przy okazji w dobrej cenie.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PlayStation 3 |
Ja mam na sprzedaż ale Xboxa 360- Elite 120GB Jasper, z 2009 roku.
|
|
12 gb będzie w dobrej promocji w biedronce od 6 grudnia , a sprawdź sklep ultima.pl ja tam zawsze robię zakupy
|
|
Dzisiaj w EMPIKu widziałem PS3 500 GB + FIFA13 za bodajże 1199. Czy to dobra cena to nie wiem. W Biedronce jest chyba za 990 z 12GB ale z Movem i bez gry. Czyli wychodzi an to, że chyba się w EMPIKu opłaca. Konkretny dysk i FIFA13 (sama gra chyba ok.150-180 PLN). Popatrz w internecie, porównaj i zdecyduj. -- Pozdrawiam
|
|
Masakra ...
|
|
Kupiłem PS 3 32 GB w Media Expert 1400zł w zestawie kontroler
|
|
To dosyć tanio jak na święta kiedy to kupowałeś?
|
|
Jak PS3 32GB za 1400zł z samym kontrolerem to tanio to... Brak mi słów. Ja pamiętam jak kupiłem X360 Elite 120GB Jasper, z kontrolerem i 2 grami w zestawie (Halo3 i Fable2) W sierpniu 2009 przez internet z 2-letnią gwarancją W sieci RTV-AGD za 859-PLN z kurierem do domu.
|
|
Ja też kupowałam Xboxa mniej więcej w tym czasie i dałam podobne pieniądze. Masz w kuchni panele podłogowe ?
|
|
dobra cena. smialo mozesz brac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |