Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WAŻNE |
Wczoraj 29.09 około godziny 20.00 w okolicach nowej budowy przy przy ul. Szosy Zambrowskiej/ Rycerskiej zaginął pies rasy Cocker Spaniel. Maści rudej, piesek ma krótką sierść na grzbiecie, dłuższą na łapach. Znakiem szczególnym jest trochę mniejsze lewe oko. Ma czerwoną obrożę. Wszelkie osoby które mają jakiekolwiek informacje bardzo proszę o kontakt. Dla znalazcy przewidziana nagroda. KONTAKT: Orange- 504178647 Play- 792020030 ![]() ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WAŻNE |
Psa, wyglądającego ja ten na foto widziałem w okolicach Straży Pożarnej :) posiadał czerwoną obrożę tak jak w temacie. Wyglądał na zabłąkanego, i nie wiedzącego co się dzieje. Pozdrawiam! Najlepsza muzyka to ryk silnika!
|
|
tak ten to też chodzi za panem do miasta a póżniej sam wraca natomiast ten poszukiwany reaguje na imię czuniek i jest niesamowicie przyjazny lomzyniak24
|
|
dziękuję za jakiekolwiek informacje, lecz podbijam nadal temat...
|
|
nikt nic nie wie? :(
|
|
Szkoda że nie napisałaś tego postu wcześniej, dzisiaj ok 16 widziałam takiego niedaleko skrzyżowania spokojnej i wojska polskiego. Poszukaj w tych okolicach. Chciałam się zatrzymać ale pomyślałam że to kogoś z mieszkańców. Mam nadzieję że się znajdzie. Trzymam kciuki :)
|
|
ojeej śliczny.. mam nadzieję, że wszystko dobrze sie skończy, powodzenia. _________________________________________________________ :) :) :) :) :) :) __________________________________________________________
|
|
No właśnie... Chodzi o to, że w Łomży jest jakiś spaniel, podobny do mojego, który od dłuższego czasu błąka się po mieście, lecz na wszelki wypadek sprawdzę, dziękuję
|
|
gdyby ktoś z forumowiczów wiedział coś jeszcze to bardzo pilnie proszę o kontakt, wiadomo- im dłużej nie ma psa, tym gorzej :(
|
|
mala.czarna211 jesli jeszcze raz gdziekolwiek go zobaczysz lub nawet z kimś na spacerze to bardzo proszę- dzwoń. Mam na uwadze również to, że ktoś mógł go przygarnąć, dlatego tak mi zależy
|
|
nikt, nikt?
|
|
?
|
|
.
|
|
jeśli ktoś zauwazy niech da znać na forach gdzie przebywa ulubieniec wielu dzieciaków z osiedla
|
|
spanielki są the best
|
|
Znalazł się???
|
|
Czy coś już wiadomo na temat tego ślicznego pieska,odnalazł się? Pozdrawiam serdecz. Polecam mój serwis - tłumacz niemiecki
|
|
jeśli się znajdzie to info napewno się pojawi narazie poszukujemy .proszę o pomoc lomzyniak24
|
|
kierowcy jeżdżący po łomży i okolicach proszę o pomoc lomzyniak24
|
|
Może warto byłoby poprosić o pomoc taksówkarzy lub policjantów. Kręcą się po mieście, może coś zauważą. Dobrym pomysłem byłyby rozwieszenie zdjęć w szkołach. Dzieci dużo widzą i jeszcze więcej mówią. Chętnie sam bym poszukał, ale jestem poza Łomżą. Życzę powodzenia.
|
|
ogłoszenia wywieszone w miejscach gdzie przewija się sporo ludzi- na przystankach, skate parku i innych miejscach, dziękuję za zainteresowanie, póki co jeszcze nie znaleźliśmy pieska ale jeśli będzie coś wiadomo- dam znać
|
|
Niestety już nie wiedziałam go. A w schronisku sprawdzałaś? Może tam jest? Albo zanieś tam ogłoszenie ze zdjęciem.
|
|
na bieżąco staramy się sprawdzać tereny miejskie i nic...
|
|
jeśli ktoś zauwazy proszę o kontakt lub info lomzyniak24
|
|
proszę zerknąc może ktoś gdzieś widział lomzyniak24
|
|
Podbijam , oby się znalazł :(
|
|
narazie żadnych wieści :(
|
|
podbijam może ktoś skojarzy lomzyniak24
|
|
podbijam
|
|
na imię ma czuniek lomzyniak24
|
|
?? lomzyniak24
|
|
znalazł się ? lomzyniak24
|
|
Twój pies był bardzo smaczny ale strasznie długo się gotował;) http://noshit.pl/DIR-2010.03.30/fnp15.jpg
|
|
Możesz odebrać kości bo ich niestety nie zdołałem zjeść... http://halat.pl/dog_2000beforeChrist_strachow_silesia.jpg
|
|
ciesze się że ci smakował on tylko miał aids tak jak ty teraz lomzyniak24
|
|
Koło strazy na sikorskiego 30 minut temu takiego widziałem
|
|
? lomzyniak24
|
|
Znalazła się psina?
|
|
ktoś widział /? lomzyniak24
|
|
Czy pies odnalazł się? Znajoma widziała w poniedziałek błąkającego się spaniela na rogu sikorskiego i nowogrodzkiej. Jeżeli zobaczy jeszcze raz, to zrobi zdjęcie.
|
|
mam nadzieję że psinka sie znajdzie a właścicielka nie straci nadzieji w poszukiwaniu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |