Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
KEBAB |
ma ktos nr do KEBAB 24h na zawadzkiej ??
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: KEBAB |
tez bym zjadła
|
|
zawsze można się przejść :)
|
|
stacha zapytajta, co wszelakie kiebaby we Łomzy już posiadł! to encyklopedia jeżdżonca ałdicom, we sprawie kiebabuf!
|
|
no i ja ale potrzebuje nr
|
|
serducho! o numerka to Ty siem do chopa swojego zfruć!
|
|
albo idziemy z buta albo siedzimy na glodnego :)
|
|
kebaba nie posiadam, ale szanelka! daj namiara, to Ci chociaz hleba ze szmalcem przyniese i ogurasa kiszonego! guodna niech nie zalega! mufiom, ze to cyganie przyśnic som mogom we stanie! (no, głodnosci), a ze do nih nic nie posiadam, to znaczy zażóta szadnego, bo som ludziska upszejme i musykalne (czeguj im sastroszczem) alem takiej powiedzenie kronzy! niechaj siem guodna nie kładzie!
|
|
797-508-474 :) smacznego
|
|
Ty, pofalowany taki (bez obrazy!) Ty nam chleba suchego jakiegoś propozycjem złozył?
|
|
I jak ten kebab? :) Mi od jedzenia kebaba srednio co drugi dzień 5 kilo wpdało swego czasu przez 2 tygodnie :(
|
|
Jadłem i trafiłem na kawałek plastiku (2 cm), a o jakichś dziwnych i niejadalnych skórach, nie wiadomo z czego, nawet nie wspomne! W życiu każdego człowieka nadejdzie taki moment, kiedy będzie musiał odpowiedzieć sobie na arcyważne pytanie... kurczak czy baranina? Nie lekceważmy tego.
|
|
ciagle kebaby i kebaby a ruszylibyscie te swoje smierdzace całe w odleżynach dupska i zrobili cos ze sobą pobiegali albo whatever bo jak tak dalej pójdzie to bedziecie stawac na wadze i widzieli swoj numer komórkowy
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |