Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
alergolog dla dziecka |
WITAM, PILNIE POSZUKUJĘ DOBREGO ALERGOLOGA DLA DZIECKA. CZY KTOŚ MI POMOŻE? Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: alergolog dla dziecka |
A co dziecku dolega dokładnie?
|
|
nie wiem czy w łomży cos znajdziesz-najblizej i najszybciej na bank Białystok niby w Łomży jest poradnia -ale kolejki takie,że oooo no i specjalistów kiedys mieliśmy
|
|
Wyeliminuj najpierw wszelkie inne podejrzenia skórne. I udaj się do dobrego dermatologa, bo zakładam że opiekuje się Wami dobry pediatra. Gdy to będzie wyeliminowane, lecz alergię. Niestety ale zbyt często leczy się alergie, które niekoniecznie są alergiami.No, ale Twój wybór oczywiście.
|
|
w badaniu z krwi które dzisiaj zrobilismy wyszło że LGe jest podwyższone. Dziecko bardzo kaszle..morfologia , crp , a nawet rtg klatki piersiowej - książkowe. Dziecko nigdy nie miało alergii. Pediatra wykluczyła alergię pokarmową, jest bardziej pewna ze to może być alergia na roztocza, pleśn <ktora teraz bywa w lisciach> badz na kota ktorego mamy w domu od 5 lat. wspomne ze dziecko jest w wieku 3 lat. Chcialabym zrobic dokładne testy i byc pewna na co dokładnie...
|
|
Dziecku nie dolega nic innego oprocz uporczywego kaszlu i trochę katarku który trwa od ponad 2 tygodni..
|
|
Bandzul h0jowe forum
|
|
...w Łomży tylko dr Maksymowicz - leczy na refluks ale leki podobne do alergicznych... specyficzny lekarz ale jeśli 100% jego zaleceń się przestrzega to po kilku dniach leki zaczynają działać... jeśli nie będzie się go słuchać - to nie ma co mu głowy zawracać...
|
|
proponuje laryngologa.
|
|
W Ostrołęce robione są testy troszkę innymi sposobami jak tradycyjnie. Bardzo skuteczna metoda. Jeśli jesteś zainteresowana poszukam numeru telefonu?
|
|
ktoś00 - bardzo proszę o numer telefonu.
|
|
podaję nr. 692432282
|
|
polecam dr Nowowiejska przyjmuje w Białymstoku
|
|
tak tylko doktor Nowowiejska nie jest alergologiem tylko pulmonologiem
|
|
Dziękuję za wszystkie informacje.
|
|
Nowowiejska? Przestań. Prywatnie cacy, ale w szpitalu to pełna pogarda dla pacjenta i rodziców. Nieprzyjemna jest okropnie;/
|
|
Ja sobie chwalę Nowowiejską bo w każdej chwili mogę do niej zadzwonić i pomoże mi co robić z dziećmi. Myślę ż co osoba to inna opinia.
|
|
http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/17237/Maciej-Kaczmarski/alergolog_dzieciecy-gastroenterolog_dzieciecy-pediatra/Bialystok wybitny człowiek, wyleczył mojego brata z bardzo zaawansowanej alergii
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |