sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
alergolog dla dziecka

WITAM, PILNIE POSZUKUJĘ DOBREGO ALERGOLOGA DLA DZIECKA. CZY KTOŚ MI POMOŻE? Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: alergolog dla dziecka

A co dziecku dolega dokładnie?

nie wiem czy w łomży cos znajdziesz-najblizej i najszybciej na bank Białystok
niby w Łomży jest poradnia -ale kolejki takie,że oooo no i specjalistów kiedys mieliśmy

Wyeliminuj najpierw wszelkie inne podejrzenia skórne. I udaj się do dobrego dermatologa, bo zakładam że opiekuje się Wami dobry pediatra.
Gdy to będzie wyeliminowane, lecz alergię. Niestety ale zbyt często leczy się alergie, które niekoniecznie są alergiami.No, ale Twój wybór oczywiście.

w badaniu z krwi które dzisiaj zrobilismy wyszło że LGe jest podwyższone. Dziecko bardzo kaszle..morfologia , crp , a nawet rtg klatki piersiowej - książkowe. Dziecko nigdy nie miało alergii. Pediatra wykluczyła alergię pokarmową, jest bardziej pewna ze to może być alergia na roztocza, pleśn <ktora teraz bywa w lisciach> badz na kota ktorego mamy w domu od 5 lat. wspomne ze dziecko jest w wieku 3 lat. Chcialabym zrobic dokładne testy i byc pewna na co dokładnie...

Dziecku nie dolega nic innego oprocz uporczywego kaszlu i trochę katarku który trwa od ponad 2 tygodni..

Bandzul

h0jowe forum

...w Łomży tylko dr Maksymowicz - leczy na refluks ale leki podobne do alergicznych... specyficzny lekarz ale jeśli 100% jego zaleceń się przestrzega to po kilku dniach leki zaczynają działać... jeśli nie będzie się go słuchać - to nie ma co mu głowy zawracać...

proponuje laryngologa.

W Ostrołęce robione są testy troszkę innymi sposobami jak tradycyjnie. Bardzo skuteczna metoda. Jeśli jesteś zainteresowana poszukam numeru telefonu?

ktoś00 - bardzo proszę o numer telefonu.

podaję nr. 692432282

polecam dr Nowowiejska przyjmuje w Białymstoku

tak tylko doktor Nowowiejska nie jest alergologiem tylko pulmonologiem

Dziękuję za wszystkie informacje.

Nowowiejska? Przestań. Prywatnie cacy, ale w szpitalu to pełna pogarda dla pacjenta i rodziców. Nieprzyjemna jest okropnie;/

Ja sobie chwalę Nowowiejską bo w każdej chwili mogę do niej zadzwonić i pomoże mi co robić z dziećmi.
Myślę ż co osoba to inna opinia.

http://www.rankinglekarzy.pl/lekarz/17237/Maciej-Kaczmarski/alergolog_dzieciecy-gastroenterolog_dzieciecy-pediatra/Bialystok

wybitny człowiek, wyleczył mojego brata z bardzo zaawansowanej alergii

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org