sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Centralny zamek. Problem

Witam
Coś się dziejez moim centralnym zmkiem a aucie . Otó moje autko same się otwiera. Nie za kazdym razem ale przewaznie jak sobie postoi , przychodze a uto otwarte. Centralny bym tez na pilota z funkcją domykania szyb . Wyjełem centralke spod kierownicy ( myslalem ze centralny sie odłończy i bedzie ok ) Pilot oczywiscie przestal dzialac i auto trzeba zamykac z kluycza ( centralny dalej dziala) ale auto dalej samo sie otwiera. Czy moze ktos wie jaka moze być tego przyczyna ? Ewentualnie do jakiego majstra mozna z czyms takim podjechac zeby to naprawil ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Centralny zamek. Problem

http://www.zuhfox.pl

Stary
Kazdy taki problem usuniesz w FOX-ie przy Legionow w/w 4 PLUS.Telefon 602106531 lub 086 2166163.Tam na pewno!

napisz w jaki aucie to powiem Ci co zrobić. Jak wiedziałeś gdzie jest ta centralka to znaczy , że trochę kumasz więc sobie poradzisz. odpisze po 17-tej

Możliwe że trzeba prezczyścić zamki w drzwiach, prawdopodobnie jeden stwarza problemy, jeśli masz troche pojecia to dasz rade sobie sam poradzić ztym problemem.

Bez podpisu.

BMW 5 :-) :P

Tylko Bóg moze mnie sadzic…

Miałem podobny problem z centralnym. Napisałem do firmy, która zajmuje się tym profesjonalnie i mój problem rozwiązali bardzo szybko. Polecam specjalistów http://www.pomoc-drogowa.waw.pl/awaryjne_otwieranie_aut.html bo zaoszczędziłem masę czasu na błądzeniu po pseudo-specjalistach i zaoszczędziłem pieniądze, co dla mnie jest dużym plusem.

jak otwierać awaryjnie samochód w Łomży to tylko u speca z BOSCH-SERVICE

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org