piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Zaginę la 16-letnia Ania

Bardzo proszę wszystkie osoby które dnia 1 września były na zabawie w Jeziorku o pomoc. Potrzebne są wszystkie wiadomości o Ani Domańskiej.Dziewczyna nie wróciła do domu z zabawy i nie kontaktowała się z rodziną.Bardzo proszę jeśli ktoś ja widział o kontakt z policją

Rysopis zaginionej: wzrost 156 cm, średniej budowy ciała, twarz okrągła, włosy długi, proste, rude, oczy szare. W dniu zaginięcia ubrana była w czerwoną bluzkę z krótkim rękawem i dużym dekoltem, spodnie jeansowe niebieskie, buty czarne na koturnach.(zdjęcie Ani na głównej stronie)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Zaginę la 16-letnia Ania

Dramat !!!

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

takie dziewczynki powinny spac w domku a nie szlajac sie po zabawach!

Gienia_Smoliwąsowa

Na dodatek z dużym dekoltem ...

DZIEWKA 16 lat ?? gdzie Zaruzie ,gdzie Jeziorko???!!!!!!!!!!!! jaki *** tam ja zaniosl??!!!!!!!!!!! gowniare????

nawet jeśli będziemy krzyczeć, głupiec nic nie zrozumie
Katon

zbędne komentarze. najważniejsze żeby dziewczyna się odnalazła.

Teraz to chyba takie komentarze jak wyżej są zbędne. W poszukiwaniach zaginionej nie pomogą. Nie wyobrażam sobie co musi teraz przeżywać rodzina. Ale gdzie są jej znajomi, co z nią byli, bo chyba sama raczej tam nie pojechała. Ich trzeba dobrze przepytać, czy nie widzieli czy z kimś nie wychodziła.

"Nie wyobrażam sobie co musi teraz przeżywać rodzina." A gdzie rodzina była, gdy córka lat 16 "z dużym dekoltem" była nie wiadomo z kim w jeziorku na zabawie??? Fakt, że teraz takie komentarze są zbędne, ale rzepicha ma rację.

Komentarz jest tu zbędny,ale co niektóre osoby mają racje!Teraz najważniejsze żeby ta dziewczyna odnalazła się...

Wkurzasz mnie...

rzepicha i reszta ktora glupimi komentarzami sypie a jacy wy byliscie w wieku 16 lat?moze aniolkami?ja sama jezdzilam w tym wieku na zabawy itd wiec nie pie....cie gdzie rodzice byli gdzie znajomi itd..
tu tylko wspolczuc i jesli ktos moze niech pomoze w poszukiwaniach...

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

najlepiej to pieprzyc glupoty jesli samemu sie bylo nie lepszym kiedys..a ciekawe jak wy byscie sie zachowali jakby to wasze dziecko lub u was ktos z rodziny zaginal...banda wiesniakow i hipokrytow..

Jestem jaka jestem! Nie dbam o opinie ludzi mi Obcych.Milcze, kiedy cierpie. Zamykam drzwi, kiedy chce byc sama. Zawsze sie smieje. Marze o swiecie bez granic. Musze... ja nic nie musze.

Popieram powyższe posty ... dziwczynka z Zaruzia w Jeziorku ... a gdzie rodzice ?! to powinno dać coś do zrozumienia rodzicom wszystkich małolat którzy wypuszczaja swoje juz odchowane dzieciaczki na dyskotekę aby mieć święty spokój w domu... a dzieciaczki 14 15 16 letnie robią co chcą... ale naj ważniejsze ze jest się nowoczesnym rodzicem i na odwrót ma się nowoczesnych rodziców ...

Mam nadzieję że dziewczynka odnajdzie się cała i zdrowa .... ps nie jest to absolutnie złośliwy post ale ludzie majacy dorastające dzieci - ogarnijcie się !

gówno,też nie potrzebnie zabiorę głos,każdy z wpisów w tym temacie jest jakąś iskierką nadziei dla osoby zakładającej temat.adeska1 wchodząc tu po każdym poście,czyta z nadzieją,że ktoś coś,a tu banda kretynów....lepiej wcale się nie odzywać,jak nie można pomóc!a w sprawie wychowania możecie se założyć temat.przepraszam:-(

nie mogę powiedzieć,że nie wiem
ale wiem,że powiedzieć nie mogę

MĄDRY POLAK PO SZKODZIE,ALE TO NIE CZAS I PORA NA TAKIE UWAGI I ZŁOŚLIWOŚCI

w tym Jeziorku co raz to Ciekawsze historie, to już od 16 wpuszczają na potupaję czy może była ze starszym opiekunem ? :) zapewne kolejna nieszczęśliwa miłość, co ją tam poniosło ? znajomi czy miłość ? może dalej baluje i nie trzeźwieje, a kamer w tej stodole się jeszcze nie dorobił ? jak myślicie czemu tam nie ma kamer, mamy 21 wiek ?

ojca i matke pod pręgierz za to że smarkuli pozwolili jechac !!!!!!!!!!!!!

nie ma kamer bo nie ma pieniedzy bida i tyle

Jej znajomi powinni coś wiedzieć przecież nie znalazła się tam sama tylko przyjechała z kimś, trzeba było trochę się zainteresować co się dzieje z koleżanką.

trzeba pomodlić sie do świetego Antoniego:

Modlitwa do Św. Antoniego

Święty Antoni, wzorze wielkiej świętości,
pomóż mi żyć jak prawdziwy chrześcijanin,
wierny przyrzeczeniom chrzcielnym.
Ty wiesz, jak wielkie są niebezpieczeństwa
i trudności mego życia.
Wyjednaj mi, abym pokonał
wszelkie pokusy do złego i miał
odwagę bycia świadkiem mej wiary.
Wyjednaj mi, serce zdolne
do miłowania Boga ponad wszystko,
gotowe do przyjęcia Jego
świętej woli pośród ofiar i wyrzeczeń.
Otwórz mą duszę, bym kochał mych bliźnich
szczerze i ofiarnie. Pozwól mi być
gotowym do służenia im pociechą
we wszystkich ich potrzebach.
Podtrzymuj mnie Twoim przykładem,
abym zasłużył na Bożą przyjaźń. Amen.

Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie

"Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz

...może lepiej poszukać u jakiegoś Antoniego....?

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

nie jest dobrze :/

wlasnie. a co bedzie mial wlasciciel dyskoteki za to ze wpuszcza 16 latki??
pamietam ja do pubu weszlam bez dowodu to ochrona kazala mi wyjsc i isc po dowod jak chce wejsc.
tak samo bylo na dyskotekach. nie wpuszczali bez dowodu.
a czemu tam wpuszczaja?? po pierwsze od tego trzeba zaczac??
w lomzy tez zaczej nie chce wpuszczac. w jednaj jest chyba nawet od 21 lat??

w amnezji od 21, a pamiętam jak kiedyś w grzybku dziewczyna chciała kupić sok to nawet jej kazali dowód pokazać

Masakra---co wy do wuja wafla tutaj wypisujecie?? szukają dziecka---RO-ZU-MIE--CIE ???--DZIECKA TUMANY,A WASZE ZDANIE NIKOMU TUTAJ NIE JEST POTRZEBNE.WYPOWIADAJĄ SIĘ TACY,CO ICH NIE MAJĄ I NIE WIEDZĄ,CO CZUJE MATKA,JAK DZIECKO SIĘ SPÓŹNIA KILKA MIN.DO DOMU,A NIE MOWA JAK DO NIEGO NIE WRACA !!!--- KOŁTUNERIA NA MAXA !!

Wyleczyć można tylko tego, kto chce być zdrowy...

Do oburzonamama

Bardzo dziękuję za zrozumienie,a innych informuję,że założe nowy temat pt. "jak wychowywać dzieci"

oburzonamama nie wydzieraj się. Każdy ma prawo napisać co myśli i Twoje wrzaski w niczym nie pomogą. Temat dzięki kolejnym postom utrzymuje się na górze i może akurat zauważy go ktoś, kto wie cokolwiek o dziewczynie. Ja mam nadzieję, że Ona się odnajdzie cała i zdrowa, rodzicom współczuje tych nerwów, które przeżywają, ale nie potrafię pojąć jak można 16letnia smarkulę o 21:30 wypuścić z domu na dyskotekę. I z kim ona tam pojechała, że raptem zaginęła? Co to za towarzystwo, które się razem nie trzyma? Wiadomo co dzieję się na takich potupajach.

Nie ma miłości, są ciężarówki ;)

czwartek, 06 września 2012 21:22 Umieszczone przez: Sasiad

TA dziewczyna nigdy nie była na żadnej dyskotece, kto ją widział w Jeziorku!? Do rodziny bym się przyczepił, bo gubią się w swoich wersjach...

Autor: martuchnam......
ty to masz coś z deklem nie tak ... he he he he heeee

wiesz robciu ja ze swoja glowka mam jak najbardziej oki..ale wy nie sadze ze tak..ktos potrzebuje pomocy a wy glupie bezsensowne komentazre sypiecie na kazdy temat..to jest ku~wa zalosne

czyli wiesz o co chodzi????

nie masz dzieci a się udzielasz hmmmm , zastanawiające :)

co ty pieprzysz..mam az 3..i nie sadze zeby za zaginiecie tej dziewczyny byli akurat odpowiedzialni rodzice..ale ty chyba jestes madrzejszy od radia widze i oceniasz ludzi troche pochopnie zreszta jak wiekszosc polmozgow z lomzy..wstyd sie czasem przyznac skad sie pochodzi

martuchnam,a po co się w ogóle tłumaczysz??To co ktoś sobie myśli miej głęboko w d..ie.

no tak ... omannia ma racje he he he he heeeee

POZDRAWIAM ;)

ja sie nie tlumacze..wkuuurwia mnie tylko jak polmozgi pokroju robica itp wpier...a swoje 3 grosze do tematow o ktorych nie maja zielonego pojecia a ich jedynym zajeciem jest siedzenie na tym jebaaanym forum i pieprzenie glupot..TROLLEEEEEEEEEEEEEEE to sie tak nazywa..powinno sie to leczyc u psychiatry

Robciu również pozdrawiam;-))

Martuchnam i właśnie o to chodzi??Po co sobie nerwy psuć,złościć się??Nie szkoda zdrowia?Lepiej to olać i tyle.

Autor: martuchnam (---.play-internet.pl)
JEDNAK MASZ COŚ POD DEKLEM NIE TAK ....
ŻAL MI TAKICH LUDZI JAK TY .. HMMMMM
chyba czegoś ci brak w łóżku co ????

a i jeszcze jedno do --- Autor: martuchnam (---.play-internet.pl)
zajmij się rodziną jak to pisałaś o kimś tam a nie siedzisz na tym pojeban..m forum i sama się wpierdala.z i pleciesz bzdury .....

Nie rozumiem, dlaczego tam nie ma kamer... ; / Tyle ludzi tam się bawi, a 0 bezpieczeństwa

Piszę poprawnie po polsku.

robciu ja sie zajmuje swoja rodzina..a teraz sobie odpoczywam i patrze jakie bzdury pier...e
w lozku dla twojej wiadomosci mam wszystko czego chce i potrzebuje..za to tobie chyba sperma uderzyla do mozgu..widac po postach ze ci brakuje i w lozku i w glowie..i na tym koncze odpisywanie tumanom

do psychiatry kobieto , i to prędko ....
a z resztą hmmmmm , chyba już za późno bo i tak ciebie nie wyleczą ... he he he he he he he hehe ne heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

sorki,ze przeszkadzam ten wasz spor

ANIA SIĘ ODNALAZŁA -W TEJ CHWILI JEST NA POLICJI

No i???Teraz manto na gołą dupe i szlaban do końca życia.Chociaż i tak gówniara dostała już nauczkę.

Czy jest cała i zdrowa ? wie ktoś coś ? a może ma problemy w domu ? najważniejsze że żyje ...

jest oki z nia?

CHYBA JEST OK. NIC WIĘCEJ NARAZIE NIE WIEM

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org