Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
dobry projektant |
Witam.planujemy budowę domu i szukamy projektanta. Kogo polecacie? chodzi mi o taką osobę, która zaproponuje ciekawy projekt oraz pomoże również we wszystkich formalnościach. napiszcie jakie macie doświadczenia. z góry dziękuję. aga
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: dobry projektant |
najlepiej nie budowac
|
|
wszeborwski janusz z senatkorskiej tanio i konkretnie nie wydumuje ze tam to i tamto i góre kasy trzeba dac jak co po niektórzy. mi zrobił dobrze jest to moge polecic
|
|
Porównując projekt wykonany przez p. Wszeborowskiego a typowy projekt wykonany w pracowni projektowej ogłaszającej się np. na allegro, temu pierwszemu trochę brakuje jeżeli chodzi o kwestie merytoryczne, brak zestawień, detali projektowych, rysunki nie zawsze są dokładnie opisane. Natomiast porównując cenę, kształtuje się na podobnym poziomie, tak więc można wymagać większego zaangażowania co do wykonywanej pracy, tym bardziej, że na etapie wykonawstwa, dobrze przygotowany projekt jest podstawą płynnego prowadzenia robót.
|
|
ja bym proponował,żebyś najpierw sprawdziła w internecie polecane Ci osoby. http://morphostudio.pl/pl
|
|
Kijek Marcin na ul. Legionów 12 biuro projektowe Arkon,bardzo dobre projekty i pomoc w formalnościach. Polecam!!!!!
|
|
polecam Przemek Adamowski niestety numeru nie mam ale lepszego nie znam w Łomży tylko z tego co wiem dużo wcześniej trzeba się u niego zapisać
|
|
co chcesz zaprojektowac ??? dom czy wnetrze ??? proponuje ARCHITEKTOW DESIGNEO , MAJA BIURO NA AL. LEGIONOW OBOK SKLEPU BUDOWLANEGO moonka
|
|
od projektowania wnetrz najlepsza jest Grazyna Podedworny,do tego slicznie maluje! Gienia_Smoliwąsowa
|
|
Do wnętrz i elewacji - Decor Atelier. Naprawdę polecam. "Kochaj choćbyś czuł, że zyjesz między maszynami..."
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |