Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
tablice rejestracyjne |
Dziś w nocy na parkingu na ul. Al. Legionów (obok klubu Qube) ukradziono mi obie tablice. Być może ktoś coś widział ?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: tablice rejestracyjne |
to się nie stawia samochodu w ciemnym kącie, wczoraj koło Qube dużo ludzi sie kręcilo wiec nikt pod latarnia by tego nie zrobił, proste
|
|
Radzę to zgłosić na policję, bo mogą być użyte do innych celów, a nawet jeśli kamery z monitoringu to utrwalą to ciężkie będzie tłumaczenie się. Powodzenia. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Problem w tym że samochód nie stał w ciemnym kącie, zaraz obok taksówkarzy, więc może ktoś widział.
|
|
aha, to sorry.wiesz nawet jak ktoś wiedział to pomyślał, ze u siebie je dokręca,
|
|
Zgłosiłam już wszystko na policji ale oni raczej nic nie zrobią.
|
|
Wyrób nowe i nie licz na to, że tamte odzyskasz. Dobrze, że zgłosiłaś, bo to, że ukradli obie daje do myślenia. ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
Nie łudzę się nawet, że odzyskam te tablice mam tylko nadzieję, że ten kto je ukradł nie narobi mi poważnych kłopotów. A jak długo czeka się na wyrobienie nowych i ile może to kosztować ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |