Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Polacy do hymnu! |
Tradycyjnie POLACY NIC SIE NIE STALO!
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Polacy do hymnu! |
a ty ***** pajacu kim jestes Rumunem?
|
|
Rumun to cie zrobil.
|
|
Bubas , a ty co masz jakis problem z Rumunami???
|
|
Jak chcesz to susz kly i ciesz sie , ze nic sie nie stalo , ale nie obrazaj innych narodowosci!!!bo tak nie wypada.
|
|
Wy.....ali go i mu nie zaplacili.
|
|
jutro w Warce będzie można nagrać właśnie nowy hymn dla reprezentacji. Przyjedzie autobus i chętni do hymnu będą mogli dorzucić swoje pięć groszy dla naszych orłów. Jak nagrywali hymn to było nas dużo, pokażmy, że nadal jesteśmy z orłami i nagrajmy NIC SIĘ NIE STAŁO. Proponuję powstać i do hymnu naszych orłów.
|
|
lala o której? ___________________________________________________________ Nie ma miłości, są ciężarówki ;)
|
|
jak się nie stało?jak się stało i to dużo!ktoś za to beknie... a Błaszczykowski mówił,że sam wygra mecz.Po co mu przeszkadzali?Smuda mógł wpuścić Adamiaków.U niego bez zmian,a i Polacy się przyzwyczaili do takich turnieii(bez ich udziału)czyli BEZ ZMIAN ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Teraz to piosenke na dalsze Euro zasbiewa zespol Czarny Bez a Jarzebina pojdzie w zapomnienie.
|
|
JESZCZE POLSKA NIE ZGINELAAAAAAAAAA ![]()
|
|
http://youtu.be/5EVhiBGvVFc turniej dalej trwa,ktoś wypada,ktoś gra........................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................... ![]() nie mogę powiedzieć,że nie wiem ale wiem,że powiedzieć nie mogę
|
|
Piosenka Euro spiewana przez zespol Czarny Bez bedzie miala takie slowa- ...koko koko niechacy pizn.al trenerowi pilko w oko, pilka leci w ch.uj wysoko... a potem, ...wygrac im sie uda, Smuda wierzy w cuda...
|
|
|
i smuda i piłkarze mają wywalone. Za sam udział w reklamach biedronek, coli, warki itp zgarnęli tyle, że teraz mają gdzieś, że odpadli. Tak naprawdę to jedyni zarobieni na euro.
|
|
z drugiej strony lato ma racje zwiazek zrobil i zapewnil wszystko Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |