Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
włosyy |
słyszałam ze są zakłady fryzjerskie które skopują włosy. słyszeliście możne o takich w łomzy. jak tak do napiszcie na jakiej ulicy .;) z góry dziękuje chciałm bym sprzedac swoje włosy :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: włosyy |
Kiedyś na kazańskiej 2 fryzjerka skupowała ale z tego co się orientuje to chyba już zamknęła lokal ale pewności nie mam warto sprawić ;) Jeżeli nie będziesz miał wyj*bane na wszystko, wszystko będzie miało wyj*bane na ciebie...
|
|
a długie masz te włosy?ja też bym chciała sprzedać ale nie wiem czy warto hm Lala22
|
|
Jas Smietana by kupil ale lonowe. Chce sobie zrobic frycho afro.
|
|
tak jestem zainteresowany kupnem ale koniecznie lonowych ale Twoje odpadaja poniewaz moj kolega siwy zarzyczyl sobie na urodziny wasy z meskich lonowcow .. ktorys kolega chetny oddac wlosie dla milusińskiego z forum ?
|
|
jasiu... siwasuka odpada , widziałeś kiedyś piz..ę z wąsami ? czyżby siwa koza z bródką chciała zostać prostytutką ?
|
|
a łonowe?? Masakra
|
|
Łonowe , to rosną siwejs... pomiędzy palcami od ciągłego walenia konia .
|
|
Zez sie dolaczyl? No tak.Caly tydzien nie bylo qtasa. Zapracowany biedaczek w szalecie miejskim przy pl.Niepodlegosci.
|
|
siwas... , czochraj bobra
|
|
niektórych inteligencja sięga zenitu.. potrzebne jest forum dla osób, które nie potrafią normalnie pisać.
|
|
ahahahahahah
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |