sobota, 26 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Juwenalia 2012

Hej. Podobno wkrótce Juwenalia. Wie ktoś coś więcej na ich temat?

To ja.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Juwenalia 2012

w piątek 01.06 na Muszli, będzie Fokus, 3 wymiar ;)

nie na muszli,na parkingu PWSiP ma być

słyszałam co innego.

Tak juwenalia beda na pewno na parkingu przed uczelna PWSIP;)

haha ;D powodzenia tym co pójdą na parking :D:D

ważni są ludzie, nie miejsce ;] oby pogoda nam dopisała! :))

:) :) :)
:) :)
:)

nareszcie ktoś w samorządzie pomyślał, ocenił lokalne preferencje i określił najlepszą lokalizację. lokalizacje parkingowe dają 100% pewności frekwencji.

lala26

wyczowam ironie w tej wypowiedzi nikt nikogo nie zmusza do przyjscia. Kto am byc ten bedzie i na pewno nie bedzie załował. Najwaznejsze sa checi.

http://hhstyle.pl/watek-Juwenalia-%C5%81om%C5%BCa-HipHop-day-01-06-2012?pid=61563#pid61563
łapcie link i macie gości juwenalii ;D

Miejsce nie ważne.Każdy trafi i to nie jest nie wiadomo jak daleko.Ale co do tzw gwiazd znowu hip hop?Byla ankieta na fejsie jaki rodzaj muzyki wszyscy clubowa.Potem wybor artysty cos tam z hip hopu.Paradoks.Łomża jak zwykle bedzie kojarzyła sie subkulturo hip hop i z dresami żart oczywiscie z dresami choc cos w tym jest.Ale moim zdaniem słaba zabawa przy hip hopie stac i sluchac tzw rapowania jak na glowne gwiazdy juwenalii(owszem bylem na koncertach podobnych wykonawców).To jest tylko moje zdanie.Prosze uszanowac to.

Okej,ale ani Fokus ani 3W nie są ulicznymi raperami więc mają większe grono kumatych słuchaczy niżeli tych w dresach.
Żeby kilka lokalnych dużych firm wzięło się za sponsoring imprezy to można było zorganizować "lepsze" juwenalia ale w sumie nie wiem jakie były działania organizatorów i pozostaje się cieszyć z tego co mamy.
Potem jeszcze Rodowicz przyjedzie na gościniec-skosi 40 000-50 000 gaży za którą można było by zrobić 2-3 koncerty również gwiazd i byłoby lepiej.

Czekamy jeszcze na jakieś plakaty.Tydzień został,a na mieście cisza.

Aha i jeszcze jedno:
Nie wiem jak to zrobiliście,że 3W zagrają w Łomży 1.06 kiedy grają w ten sam dzień na drugim końcu Polski-w Łodzi :D

Brać studencka, skoro chce sie bawic ,to powinna sama sobie zasponsorowac Juwenalia a nie liczyc na drapane i stekac jak to ratusz ich nie szanuje :):):)

To gwiazdy żadnej nie będzie?

Niestety nie.Organizatorzy uważaja że Ci wykonawcy beda lepsi niż jedna lepsza gwiazda.Dalej zastanawiam sie czemu hip hop caly czas. Skoro w ankiecie (jaki rodzaj muzyki) wygrywa cos innego.Przecież to juwenalia czas zabawy przy tym ciezko sie bawic.No ale jak ktos wczesniej napisal lepsze to niz nic.Moze znajda siie kiedys sponsorzy,wladze miasta beda mialy inne podejscie do wydawania pieniedzy a organizatorzy w koncu zmienia kierunek muzyki.

Była ankieta gdzie ludzie proponowali artystów/zespoły-wygrał hip-hop,więc chyba masz błędne dane:
https://www.facebook.com/questions/123098051145397/?qa_ref=ssp
https://www.facebook.com/questions/103966439725225/?qa_ref=ssp

Ziomek jak chcesz innej muzyki to ktoś tu ma zabookowany koncercik :)
https://www.facebook.com/rottenbark/app_123966167614127

Był na dole i nie zauważyłem zdarza się dlatego zwracam honor co do ankiety no i nie ma nic do gadania wygrała większość.Choć troszkę słaba zabawa przy tym będzie ale ocenimy po.Wiec idziemy na juwenalia:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org