Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
gdzie strzyżenie psów w łomży |
proszę was o adresy firm zakładów strzyżących psy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: gdzie strzyżenie psów w łomży |
Na bema obok doner kebab, na zjeździe, dokładny adres musisz sie dowiedziec u lek wet. M.Leonczak, w lecznicy 4 łapy, na al. legionów przy CTO właściwie zaraz przy światłach pan Norbert. Ja osobiscie strzyge na zjeźdze, polecam. Szybko, solidnie i nie drogo.
|
|
A ja bym sie chetnie dowiedzial jak ze stawkami jest? Posiadam golden retriver, troszke przydalo by sie skrocic. Gdzie najtaniej i najlepiej?:)
|
|
Ja polecam pana Grzesia na Małachowskiego (lecznica przy "Globie", schodkami w dół). Człowiek ma podejście i do zwierzaka i do klienta, naprawdę solidny, dokładny do bólu i niedrogi. Natomiast nie polecam 4 łap. Byłam tam z psem, foksterierem, i panie chciały z niego zrobić pudla. Zostawiły pompon na ogonie i w ogóle nie wygoliły sierści na głowie (pies wyglądał jak lew z pomponem) i pomimo tego że prosiłam panie żeby to poprawiły to dużo zapłaciłam i jeszcze spędziłam półtorej godziny z psem i nożyczkami w domu na poprawkach.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |