piątek, 25 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Środki na działanosć PUP

Dają jeszcze w urzędzie pracy te środki na rozpoczęcie działalności ?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Środki na działanosć PUP

Tłumaczą, że premier czy ktoś tam zatwierdził, że pieniądze te właśnie trafią nie do bezrobotnych ale do osób poszkodowanych powodzią. Nie wiem jakim cudem może on kierować pieniędzmi z UE, skoro przeznaczone są dla bezrobotnych to chyba powinny trafić do bezrobotnych a nie rozpływać się w powietrzu, bo wątpię aby powodzianie otrzymali jakieś wsparcie właśnie z tych pieniędzy..

lysy89

a w ogóle na staże dają juz czy jeszcze nie?wie ktoś może

Lala22

Lala22 mieli rzucić kilka pln od 1 teraz twierdza że 1 października. Wnioski POowiaki słabo się starają przed wyborami.

koszyko, nie ma i nie będzie środków ;) w PUPie ludzi w bambo robią udają że coś robią a i tak nic nie robią rzucą ci ofery pracy które nie zmieniają się już pół roku i smacznie cukiereczka wcinają bo pieniędzy nie ma no i nie będzie w Irlandii nie dają dotacji ani staży dla ludzi tylko prace ale drugiej Irlandii się nie doczekamy więc jak to mówią ''w PUPie byłem gów*** załatwiłem'' .

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org