poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Do czego prowadzi lewacki debilizm

http://www.document.no/2011/06/14-aring-tok-livet-sitt-4-uker-etter-gruppevoldtekt/

Który z dyżurnych ścierw lewackich ma dziś służbę?

maruda (on zawsze na posterunku - świątek piątek czy niedziela siedzi i czeka aż coś napiszę. W sumie to szkoda mi tego bidula)

zbycho - ten też (hipokryta - chce gnać Muzułmanów, ale się boi)

Thomas - ten troll nic na temat nie napisze, ale wypowie się zawsze

martuchnam - zaraz się zagotuje jak można nie lubić tych sympatycznych panów z artykułu

Temat założony specjalnie dla was - dajcie upust swojej lewackiej nienawiści do wszystkiego co normalne. Śmiało - ja wam przeszkadzał nie będą i w ten temat wchodził już nie będę.
Założyłem go specjalnie dla was, bo wiem, że bardzo lubicie zionąć nienawiścią w moich postach.

Zatem nie krępujcie się. Śmiało. Ja obstawiam, że najpierw zatroluje maruda.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Do czego prowadzi lewacki debilizm

dawaj dawaj Prąciuś :):):)

Nie żałuj sobie , masz kolejne 2zł. na koncie :):):):)

Protagoras durniu wypowiadaj się za siebie czubie zaczynasz mnie wkurzać ja mam przyjaciół z Afganistanu Algierii, Maroko, i w wielu innych krajach
Palant jesteś i tyle.
Czubie głupi nawet jak znajdę się w Afryce i będę miał problemy to przyjadą mi z pomocą.
Nie znasz mnie nie wiesz kim jestem tak wiec nie pisz na mój temat

Siebie również mogę nazwać homofobem, skrajnym nacjonalistą, również wyrażam niechęć do muzułmanów, czarnych czy lewaków. Ale to jest moje zdanie, moje sumienie i moje przekonania. I nikogo nie będę przekonywał że moja racja jest "mojsza" a Twoja jest ble. Każdy ma swój łeb, każdy walczy o swoje a z czasem wszystko wyjdzie w praniu. Można przedstawić swoje poglądy ale po co wyzywać się i przekomarzać i to jeszcze na forum...

Piszę poprawnie po polsku

Tylko Łomża ŁKS!!!

Ręce opadają. Same "Tolo bondżolo" tutaj a do tego "szefy wszystkich szefów" ze złotej serii "nie wiesz kim jestem" :)

Tylko Łomża ŁKS!!!

A Ty wiesz ???
Bo ja wiem kim jesteś........ jesteś A-Z a ja Zbychu a może Kaziu albo Krzyś.
pisałem "nie wiesz kim jestem" tzn nie znasz mnie........
I niech się wypowiada za siebie ......
A jeśli zle zrozumiałeś to nie moja wina....

A-Z już Ci opadły te ręce czy jeszcze opadają ???

Piszesz żeby sprowokować do kłótni czy nie masz co robić? Do tego momentu myślałem, że jednak jesteś normalnym gościem, który staje w obronie swoich poglądów ale chyba się myliłem... No cóż to tylko moje zdanie, które możesz mieć/masz w dupie. Ja nie mam zamiaru dyskutować więc wolę zignorować. Pozdrawiam :)

Tylko Łomża ŁKS!!!

zbychu - no kim jestes? dla mnie jestes zalosnym trolem straszacym wszystkich, ktorzy maja inne poglady. myslisz, ze ktos sie boi ciebie? co z tego ze kiedys byles cwelem w celi ze swoimi brodatymi przyjaciolmi. tu, za kratami na nikim to wrazenia nie robi.

Kolejny dowod na to, ze lewusy nie potrafia z forum korzystac. nie wiecie co to argument.

dla was argument to rzucenie w kogos inwektywa. zacznijcie merytoryczna rozmowe to moze w koncu nie bedziecie uwazani za skonczonych durniow.

Podaj mi post w którym kogoś straszyłem ???
A nawet jeśli kogoś obraziłem to bardzo tego żałuje i przepraszam

ulubione danie lewaków? Kebab.
Założymy się , że lewi nie zająkną się nawet potępiając morderców - będą bronić religii pokoju niezależnie od wszystkiego

http://natropie.onet.pl/crimestory/zzyciawziete/frytki-za-seks,1,4413861,artykul.html

Protagoras- robisz czasem coś innego, czy tylko siedzisz na forum i pier*olisz głupoty? Wyjdź na spacer, poczytaj książkę, spłódź potomka (byle by nie odziedziczył zbyt wielu genów po Tobie) i przestań wszystkich zaczepiać. To naprawdę męczące i żałosne.

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

psych-żydzie - jesteś męczący. Przestań mnie zaczepiać. Idź na spacer, zrób coś pożytecznego.
Po kiego groma wypowiadasz sie w temacie założonym przeze mnie? Jesteś aż tak głupi, że nie potrafisz sprawdzić kto dany temat założył?

Co za tępak.

A-Z,
''Siebie również mogę nazwać homofobem, skrajnym nacjonalistą, również wyrażam niechęć do muzułmanów, czarnych czy lewaków. Ale to jest moje zdanie, moje sumienie i moje przekonania''

Bałabym się Ciebie. Masz te cechy ludzi , których nie lubię i kojarzą mi się z pewną grupą ludzi, dodam ludzi którzy mają pewną manię wyższości swoich racji, swojej osoby.Bez obrazy, moje spostrzeżenie, może mylne.

Co to są ''lewusy''?
uwielbiam takie podzialy:) Nie ma nic pomiędzy.

Protagoras- męcząca, nie męczący, kretynie.
A wypowiadam się, bo mogę. Nie przestanę tylko dlatego, że Tobie to nie odpowiada.

,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org