Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do czego prowadzi lewacki debilizm |
http://www.document.no/2011/06/14-aring-tok-livet-sitt-4-uker-etter-gruppevoldtekt/ Który z dyżurnych ścierw lewackich ma dziś służbę? maruda (on zawsze na posterunku - świątek piątek czy niedziela siedzi i czeka aż coś napiszę. W sumie to szkoda mi tego bidula) zbycho - ten też (hipokryta - chce gnać Muzułmanów, ale się boi) Thomas - ten troll nic na temat nie napisze, ale wypowie się zawsze martuchnam - zaraz się zagotuje jak można nie lubić tych sympatycznych panów z artykułu Temat założony specjalnie dla was - dajcie upust swojej lewackiej nienawiści do wszystkiego co normalne. Śmiało - ja wam przeszkadzał nie będą i w ten temat wchodził już nie będę. Założyłem go specjalnie dla was, bo wiem, że bardzo lubicie zionąć nienawiścią w moich postach. Zatem nie krępujcie się. Śmiało. Ja obstawiam, że najpierw zatroluje maruda.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do czego prowadzi lewacki debilizm |
dawaj dawaj Prąciuś :):):) Nie żałuj sobie , masz kolejne 2zł. na koncie :):):):)
|
|
Protagoras durniu wypowiadaj się za siebie czubie zaczynasz mnie wkurzać ja mam przyjaciół z Afganistanu Algierii, Maroko, i w wielu innych krajach Palant jesteś i tyle. Czubie głupi nawet jak znajdę się w Afryce i będę miał problemy to przyjadą mi z pomocą. Nie znasz mnie nie wiesz kim jestem tak wiec nie pisz na mój temat
|
|
Siebie również mogę nazwać homofobem, skrajnym nacjonalistą, również wyrażam niechęć do muzułmanów, czarnych czy lewaków. Ale to jest moje zdanie, moje sumienie i moje przekonania. I nikogo nie będę przekonywał że moja racja jest "mojsza" a Twoja jest ble. Każdy ma swój łeb, każdy walczy o swoje a z czasem wszystko wyjdzie w praniu. Można przedstawić swoje poglądy ale po co wyzywać się i przekomarzać i to jeszcze na forum... Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
Ręce opadają. Same "Tolo bondżolo" tutaj a do tego "szefy wszystkich szefów" ze złotej serii "nie wiesz kim jestem" :) Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
A Ty wiesz ??? Bo ja wiem kim jesteś........ jesteś A-Z a ja Zbychu a może Kaziu albo Krzyś. pisałem "nie wiesz kim jestem" tzn nie znasz mnie........ I niech się wypowiada za siebie ...... A jeśli zle zrozumiałeś to nie moja wina....
|
|
A-Z już Ci opadły te ręce czy jeszcze opadają ???
|
|
Piszesz żeby sprowokować do kłótni czy nie masz co robić? Do tego momentu myślałem, że jednak jesteś normalnym gościem, który staje w obronie swoich poglądów ale chyba się myliłem... No cóż to tylko moje zdanie, które możesz mieć/masz w dupie. Ja nie mam zamiaru dyskutować więc wolę zignorować. Pozdrawiam :) Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
zbychu - no kim jestes? dla mnie jestes zalosnym trolem straszacym wszystkich, ktorzy maja inne poglady. myslisz, ze ktos sie boi ciebie? co z tego ze kiedys byles cwelem w celi ze swoimi brodatymi przyjaciolmi. tu, za kratami na nikim to wrazenia nie robi. Kolejny dowod na to, ze lewusy nie potrafia z forum korzystac. nie wiecie co to argument. dla was argument to rzucenie w kogos inwektywa. zacznijcie merytoryczna rozmowe to moze w koncu nie bedziecie uwazani za skonczonych durniow.
|
|
Podaj mi post w którym kogoś straszyłem ??? A nawet jeśli kogoś obraziłem to bardzo tego żałuje i przepraszam
|
|
ulubione danie lewaków? Kebab. Założymy się , że lewi nie zająkną się nawet potępiając morderców - będą bronić religii pokoju niezależnie od wszystkiego http://natropie.onet.pl/crimestory/zzyciawziete/frytki-za-seks,1,4413861,artykul.html
|
|
Protagoras- robisz czasem coś innego, czy tylko siedzisz na forum i pier*olisz głupoty? Wyjdź na spacer, poczytaj książkę, spłódź potomka (byle by nie odziedziczył zbyt wielu genów po Tobie) i przestań wszystkich zaczepiać. To naprawdę męczące i żałosne. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
psych-żydzie - jesteś męczący. Przestań mnie zaczepiać. Idź na spacer, zrób coś pożytecznego. Po kiego groma wypowiadasz sie w temacie założonym przeze mnie? Jesteś aż tak głupi, że nie potrafisz sprawdzić kto dany temat założył? Co za tępak.
|
|
A-Z, ''Siebie również mogę nazwać homofobem, skrajnym nacjonalistą, również wyrażam niechęć do muzułmanów, czarnych czy lewaków. Ale to jest moje zdanie, moje sumienie i moje przekonania'' Bałabym się Ciebie. Masz te cechy ludzi , których nie lubię i kojarzą mi się z pewną grupą ludzi, dodam ludzi którzy mają pewną manię wyższości swoich racji, swojej osoby.Bez obrazy, moje spostrzeżenie, może mylne. Co to są ''lewusy''? uwielbiam takie podzialy:) Nie ma nic pomiędzy.
|
|
Protagoras- męcząca, nie męczący, kretynie. A wypowiadam się, bo mogę. Nie przestanę tylko dlatego, że Tobie to nie odpowiada. ,,Może przesadzam,ale stwierdzenie MIAŁ RĘCE,JAK DUŻE BUŁKI brzmi zbyt głupio"
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |