piątek, 18 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
1 500 000zł dopłacimy rocznie do pływalni

NA ch*** była nam ta pływalnia?
Kosztowała kupę kasy, można by za te pieniądze wybudować mieszkania socjalne dla wszystkich potrzebujących w mieście.
Rocznie będziemy dopłacać 1 500 000 zł za te pieniądze można by zapewnić darmowe przedszkole dla setek dzieci.

Byłem na tej pływalni dwa razy. Raz w środę po południu i raz w weekend. Ludzi niewiele.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 1 500 000zł dopłacimy rocznie do pływalni

pływalnia potrzebna tylko zle zrobiona zle zarzadzana i korupcja poszła jak nic znów
jak w ostrołęce jest za mniejsz kase i lepsza i taniej
posrana ta łomża jak nic komutactwo na kazdym kroku i wszedzie i nawet abw gówno z tym moze zrobic prezydenci byli na prokuraturach obecny tez cos mataczy ***** manczaki szok szukaja ubezpieczyciela co oszukał po wypadku a teraz basen

a ja musze 7tys bezprawnie zapłacic za kanalizazcję bo nasze władze w dupie maja wyrok sadu najwyższego

ryba, pływalnia była wyceniana w czasie bumu budowlanego, a w ostrołęce już po i stąd ta różnica.
Lanek, socjalne mieszkanie? pewnie dla ciebie?

dopłacimy bo nadal wiele baranów z Łomży jeżdzi np. do Zambrów dorabiac !!!

szpenio - człenio!!!!

To ich wolny wybór gdzie chcą pływać.
Wydaje mi się, że większość ludzi nie rozumie, że te 1 500 000 zł to są ich pieniądze. Miasto nie dostało ich z nieba tylko z kieszeni Łomżyniaków.

1.5 mln solidnie. Mosir zarządza to wiadomo studnia bez dna

http://www.rmfon.pl/play,38
"Polityka to sztuka zdobywania glosow biednych i pieniedzy bogatych w zamian za obietnice ochrony jednych przed drugimi."

Pływalnia została zrobiona dla was ludzie ,a wy specjalnie jeździcie po zambrowach,ostrołękach itp.itd.
Szkoda ,że jest tak mała frekwencja.Około 600/700 osób dziennie zminimalizowałoby koszta dopłat.Ciężko jest wam dogodzić.

W miasteczku 5 razy mniejszym w ,którym miałem przyjemność pracować powstała pływalnia 2 razy mniejsza i o 2 razy tańsza.Gdy byłem tam na otwarciu to średnio (przez miesiąc) przewijało się tam 500 ludzi.Nie mieli tylu atrakcji jak wy ,ale potrafili docenić to co mają.Pomimo tego ,że do Krakowa mieli 60km gdzie aquapark przyćmiłby te litewskie i inne aquaparki.

Szkoda ,że tak wszystko wam się nie podoba.

600/700 ludzi jakby wlazło to by się wszystka woda wylała zrobiłam specialnie takie doświadczenie ze szklanką i laleczką z plasteliny.

fanka bocianka to popraw swoje doświadczenie o pare godzin.Chodzi mi o dzień a nie o minute.

Wszystkiemu winne jest marne zarządzanie... Załóżmy że pływalnia jest prywatna, w radio leciały by non stop reklamy, internet- prasa, konkursy-PR, przedstawiciel handlowy zaliczał by wszystkie szkoły w powiacie i ściągał zorganizowane grupy uczniów, później taki młody uczeń w domu mówi do rodzica tak: tato choć na basen, byłem ze szkołą to było super, no dobra synku jedziemy a czepek zakłada się przed wejsciem czy już po?, bo nie wiem... grupy korekcyjne ze szkół ze zniżką, karty rabatowe dla stałych klientów itp itd. Ale nie można bezczynnie czekać i pierdzieć w fotel, czasy się zmieniły, każda wydana złotówka na reklame zwraca się kilkukrotnie.
Może doradcy prezia czytają to forum, to niech podpowiedzą żeby trochę zmienić podejście do ludzi.

Donald masz rację , promocję, reklama, marketing, itp. napewno by basen rozruszały, ale to są obowiązki szefa MOSiRu i ludziom mu podległym .
Nie należy to do obowiązków doradców prezydenta, oni mogą jedynie podpowiedzić żeby wywalił na "pysk"ludzi co basenem zarządzają.

Do obowiązków doradców jest chyba doradzanie, co? komu mają doradzać szefowi mosiru? kto jest odpowiedzialny za finanse miasta, wice prezydent, co się tak skarżył ostatnio na radzie miasta że pływalnia deficytowa, to niech coś zrobią, skoro ludzie pod nimi sobie nie radzą, to właśnie to miałem na myśli. Swoją drogą ci pożal się boże doradcy, mam wrażenie pierdzą tylko w fotele i nic więcej.

Brakuje zdecydowanych ruchów i ostrych cięć. Przeważa sentyment "miasteczkowy". Porzućcie to, a zacznie się w mieście lepij dziać. Zwalniać. Nierentownych i nieumiejących zadbać o powierzone obiekty ludzi. Dociekać błędów i odpowiedzialnych za nich. Tak jest wszędzie indziej. W każdej firmie ponosi się konsekwencje błędów.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org