Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dentysta- porada |
Witam. Wiem, że takich tematów jest sporo ale nie będę się podpinał. Chcę wybrać się w tym tygodniu prywatnie do dentysty na leczenie zęba. Nie mam czasu czekać tygodniami na wizyty, chcę po prostu zadzwonić umówić się na jutro lub np pojutrze, zapłacić i wyleczyć ząb. Możecie podać mi namiar na dobrego dentystę?Z góry dzięki.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dentysta- porada |
straszy mężczyzna ul długa 862162868 super robi, nic nie boli
|
|
dr. Radziszewska. Por. Łagody obok Alexa
|
|
kombi ma rację - jak do dentysty to tylko na długą.
|
|
Znaczy dentysta czy dentystka, w dzisiejszych czasach mam wybór, bez urazy drogie Panie ale jeśli mam wybierać między dentystą a dentystKą wolę pierwszą opcję. A dlaczego? Kilka lat temu leczyłem ząb u pewnej Pani, która robiąc mi znieczulający zastrzyk tak energicznie posługiwała się igłą, że od tamtej pory boję się kobiet dentystek. Igła prawie przeszła na wylot ;) To co prawda sporadyczny przypadek ale jednak od tamtej pory jestem ostrożny w tej kwestii :) Dzięki za konkretne odpowiedzi. Pozdrawiam :)
|
|
a czy ktoś odwiedził gabinet na Słowackiego 7a?interesuje mnie czy znają się na ''robocie'' a kto umarł ten nie żyje
|
|
A ja polecę dentystkę panią Elżbietę Jakubowską na ul.Wyszyńskiego 18.tel 086-219-03-21.Według mnie jest dobrą dentystą.
|
|
tylko nie Chojnowska z ks.Anny,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |