Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
JAZDA KONNA |
Witam, czy moglibyście doradzić mi coś w sprawie odpowiedniej stajni w okolicach Łomży ? Słyszałam o Twierdzy Łomża, czy ktoś może coś o niej opowiedzieć ? :) Co innego polecacie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: JAZDA KONNA |
jak umiesz jeździć to jaki koń i stajnia a co do twierdzy to można pojeździć po fortach i piękne widoki a miał być kolekcjoner............
|
|
Ja raz zorganizowałem piknik w tej twierdzy dla 50 osób. Ostrzegam przed tymi oszustami którzy nie realizują uzgodnionej opcji. Biorą pieniądze jak w wysokiej klasie ośrodku, a impreza jest na poziomie ogniska za wujową stodołą. Jest coś w Kisielnicy mój znajomy jeździ tam na konie z dziećmi i chwali. Pozdrawiam:)
|
|
bardziej chodzi mi o taki ośrodek, gdzie się czegoś nauczę... czy mogę liczyć na to w twierdzy ? Jeżdżenie po fortach na pewno jest przyjemne, ale nie o to mi chodzi :) Gdybym chciała po prostu miło spędzić czas na koniu to pojechałabym do mojej ciotki która ma ich kilka :D
|
|
jak chcesz się na uczyć to Kisielnica na pewno dostaniesz jak na początek to spokojnego konika i w kółeczku stepem w ogóle jazda konna to fajna sprawa kiedyś dużo czasu spędzałem na koniach a teraz niema tyle czas a by się pojeździło a miał być kolekcjoner............
|
|
Tylko ja już jestem trochę na wyższym poziomie niż kółeczko stępem :D Może powiem inaczej.. chciałabym rozwijać swoje umiejętności ; ) w Kisielnicy jest dobry instruktor ? Uczą tam skoków ?
|
|
W Twierdzy jazda raczej dla początkujących, dla zaawansowanych Kisielnica, latem Ukta i stajnia Galkowo :) http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
Instruktor jazdy konnej tel 798-188-099 okolice Sniadowa. A w niedlugim czasie powstanie mala stadnina w Nowogrodzie nad Narwia . Piekna okolica .Takie prawdziwe male kurpiowskie ranczo z noclegiem miejsce ma ognisko,grila ittp kazz
|
|
W Kisielnicy możesz się sporo nauczyć w kierunku ujeżdżenia :), chociaż jakbyś chciała to i skoki można potrenować. Jak poczekasz jeszcze kilka dni to będzie w Łomży nowa stajnia z możliwością trenowania skoków :)
|
|
oo, możecie mi coś wiecej powiedzieć o tej nowej stajni ? ;)
|
|
TYLKO KISIELNICA. Sama sie tam uczyłam jeździć, a TWIERDZA ŁOMŻA to wcześciejsze "karino" o którym nie słyszałam nawet jednej dobrej opini. Jeśli chcesz się czegoś nuczyć to jedź do kisielnicy.
|
|
Musisz jeszcze trochę poczekać na tą nową stajnię :) Niedługo będzie głośno o otwarciu :)
|
|
kazz a skąd masz numer do mojego instruktora?
|
|
jankeson co możesz powiedzieć na temat tego instruktora? Ma papiery instruktorskie? Tam jest jakaś stajnia? Ile mają koni i czy konie są dobrze zrobione?
|
|
kazz i Bastia1 Mogę Was prosić o napisanie tu na forum, jeśli już te stadniny zostaną otwarte ? Nie mieszkam w Łomży, i nawet jeśli będzie o tym głośno mogę się nie dowiedzieć ; )
|
|
zapraszam na priv!
|
|
To chyba nie jest ciekawie skoro nie chcesz pisać na forum :(
|
|
Po prostu nie chcę żeby ktoś zaraz się czepiał że się reklamuję!Dopiero zaczynam i nie chce się z tym afiszować.Jeżeli naprawdę interesuje was ten temat to pogadajmy prywatnie a nie na forum. Serdecznie zapraszam!
|
|
Nokia Myślę, że na forum też będzie ogłoszone o nowej stajni :) Jeżeli nie, to dla Ciebie zacznę taki wątek :)
|
|
W Łomży nie ma żadnego profesjonalnego klubu jeździeckiego co dopiero stajni. Czekam również na nową stajnie??? klub??? Pytanie do jankeson będzie można u was do odznaki się przygotować??
|
|
Do Brązowej Odznaki w Kisielnicy bez problemu możesz się przygotować, do Srebra też. Zależy jakie masz umiejętności :)
|
|
powiem Ci tak chcesz nauczyć się dobrze jezdzić to i na forty zapraszam tam bedziesz miała skim i jak i osobe ktora Cie poprowadzi bo wiem że sama koleżanka uczy sie takich tam fikołków :P i troche pozajmowała :) pozdrawiam:*
|
|
Dziewczyny zapraszam na mojego konia .....ale będzie jazda haha
|
|
Jankenson, w jaki sposób mogę Ci napisać priva? Jestem nowa i nie mogę tego znaleźć..
|
|
Pisz na maila wiedzminatorzyca@onet.eu
|
|
okey, napisałam :) A Tobie Bastia1 bardzo dziękuję !
|
|
http://www.quznia.nazwa.pl/ Jest również konto na Facebooku: Ośrodek Jeździecki Quźnia
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |