Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
ASCETOHOLIX W ŁOMŻY |
...był ktoś na koncercie ? :/ Ja byłem...niby fajny koncert, ale lepiej niech już nie organizują w Atomie koncertów, bo publiczność nie jest przyzwyczajona do takiej muzyki i nie bardzo wie jak zachowywać się na hip-hopowych koncertach. Wogóle nawet sprzęt zawiódł...ehhh ten atom...kicha :/ "...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: ASCETOHOLIX W ŁOMŻY |
a co ty sie tak podniecasz tym discopolowym zespolikiem prawdziwy fan rapu byl wtedy w gizycku
|
|
to hip hop weź człowieku ranisz ten gatunek muzyki tym ścierwem Admin proszę o wywalenie posta !
|
|
elo elo prawilni łomżyniacy ! HG na zawsze ! elo elo ! ...gdzie wy byliście jak w 2000 r. ich płyta "A" została okrzyknięta klasykiem , "prawdziwi fani rapu" ? "...za*ebisty transfer , jak świeże bułki z masłem..." ;)
|
|
Half, nie dogadasz sie z nimi. Mimo ze nie lubie tej muzy, szanuje Ciebie, bo nie sluchasz modnego gowna. Pozdro
|
|
Pózniej ,,asceci" bawili się na weselu w Łomży. hahaha No i z tego co widziałam nieżle popili. Chlory ;P
|
|
Asceci- oni są ok. Pozatym każdy ma inny gust i może innych wykonawców HH nazwać wiocho!Troche tolerancji do chol...!
|
|
half: wcale nie chodzi o zadne eloelo i hempgru, a dluuuugo przed 2000 rokiem sluchalem: Cypress Hill, Funkdoobiest, M.O.P., Wu-Tang, 2Paca, DeLaSoul, The Roots itp. w 2000 roku z polskiego hh sluchalem np. 600V, 3H WFD, K44, O.S.T.R., BAS, Molesta\Ewenement, JedenSiedem, PWRD, SLU itp. itd. 666: nie slucha modnego gowna? a czym jest ascetoholix? doniu.... liber..... kris.... ich koleszka mezio... pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |