Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
kurs pierwszej pomocy |
Gdzie mogę zrobić taki kurs? Ile kosztuje? Zgóry dzięki za odpowiedzi. SamFart: "Łomża, miasto rond, kosciołów i biedronek.... ;)"
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: kurs pierwszej pomocy |
Kursy pierwszej pomocy są czasami przeprowadzane przez Grupę Ratowniczą przy parafii Krzyża św. Są bezpłatne. trzeba się tylko dopytać kiedy jest planowany najbliższy kurs...
|
|
Wejdź na taką multiwyszukiwarkę Favore.pl http://www.favore.pl/ i tam wpisz kurs pierwszej pomocy. Widziałem jakieś oferty po 100 zł, ale nie wiem czy o to ci dokładnie chodzi.
|
|
w ohp na szosie zambrowskiej można zrobić taki kurs za darmo i są jeszcze inne kursy : prawo jazdy, zawodowy, komputerowy, angielski dla osób od 18-24 roku życia
|
|
Witam, jestem instruktorem pp. Ile masz lat i jaki kurs cię interesuje? Jeśli chodzi o podstawowy kurs pp prowadzi je Polski Czerwony Krzyż a kosztują w granicach 120 zł + cena certyfikatu. Jeśli potrzebujesz więcej informacji pisz na wiolka8077@wp.pl Pozdrawiam:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |