Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Biura maklerskie |
Witajcie, mam pytanko. Czy ktoś z was korzysta z biura maklerskiego np. BOŚ lub innego i jak na tym wychodzi ?? Jakie są prowizje i ogólnie czy powierzanie pieniędzy biurom maklerskim jest dobrym rozwiązaniem. Pozdrawiam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Biura maklerskie |
a co biuro maklerskie ma do twoich pieniędzy? poza tym że je przyjmie?
|
|
coś Ci się pomyliłowójku
|
|
Moim zdaniem najlepszym biurem maklerskim jest właśnie BM BOŚ. Z tego co orientuje się bardzo niskie opłaty ma mBank, ale tam jest trochę gorzej z jakością usług maklerskich (częste problemy z zawieszaniem się serwerów itp.) pozdrawiam
|
|
Dotychczas korzystałem z dwóch biur maklerskich BGŻ i BOŚ. BOŚ ma chyba najlepiej rozwiązane transakcje przez internet, jednak takiej atmosfery jak w BGŻ nie znajdziesz nigdzie indziej. W tym biurze zarobiłem swoje pierwsze pieniądze. Straciłem je i ponownie zarobiłem. A odkąd przeszedłem do BOSia non stop dokładam do interesu. Jednak nie zmienia to faktu, że w tej chwili korzystam tylko z BOSia. Ps. Można mieć jednocześnie konta maklerskie w kilku biurach.
|
|
Od ponad 2 lat korzystam z BOś i mogę je polecić. Fachowa obsługa to podstawa.
|
|
Dzięki za wszystkie informacje. Nie ukrywam iż stawiam dopiero pierwsze kroki w tej dziedzinie pracy, gry a dla nie których poprostu adrenaliny. Jakie mądre książki możecie polecić które waszym zdaniem sa najbardziej czytelne dla początjujących. Kupiłem wczoraj książkę p/t : "zawód inwestor giełdowy" nie ukrywam iż wiele ciekawych rzeczy mozna się dowiedzieć ogólnie mówiąc im dalej czytam tym bardziej zaczyna mnie to kręcić. Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę powodzenia.
|
|
To uważaj bo już nie jednego wkręciło, jak coś to podaj e-maila.( coś ci powiem)
|
|
p.costablanca@interia.pl
|
|
Jutro można za darmo się dokształcić http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&page=0&news_cat_id=1473 Odwagi, mądrości i pokory!!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |