czwartek, 07 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Biura maklerskie

Witajcie,
mam pytanko. Czy ktoś z was korzysta z biura maklerskiego np. BOŚ lub innego i jak na tym wychodzi ?? Jakie są prowizje i ogólnie czy powierzanie pieniędzy biurom maklerskim jest dobrym rozwiązaniem.

Pozdrawiam.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Biura maklerskie

a co biuro maklerskie ma do twoich pieniędzy? poza tym że je przyjmie?

coś Ci się pomyliłowójku

Moim zdaniem najlepszym biurem maklerskim jest właśnie BM BOŚ. Z tego co orientuje się bardzo niskie opłaty ma mBank, ale tam jest trochę gorzej z jakością usług maklerskich (częste problemy z zawieszaniem się serwerów itp.) pozdrawiam

Dotychczas korzystałem z dwóch biur maklerskich BGŻ i BOŚ. BOŚ ma chyba najlepiej rozwiązane transakcje przez internet, jednak takiej atmosfery jak w BGŻ nie znajdziesz nigdzie indziej. W tym biurze zarobiłem swoje pierwsze pieniądze. Straciłem je i ponownie zarobiłem. A odkąd przeszedłem do BOSia non stop dokładam do interesu. Jednak nie zmienia to faktu, że w tej chwili korzystam tylko z BOSia.
Ps. Można mieć jednocześnie konta maklerskie w kilku biurach.

Od ponad 2 lat korzystam z BOś i mogę je polecić. Fachowa obsługa to podstawa.

Dzięki za wszystkie informacje. Nie ukrywam iż stawiam dopiero pierwsze kroki w tej dziedzinie pracy, gry a dla nie których poprostu adrenaliny.
Jakie mądre książki możecie polecić które waszym zdaniem sa najbardziej czytelne dla początjujących. Kupiłem wczoraj książkę p/t : "zawód inwestor giełdowy" nie ukrywam iż wiele ciekawych rzeczy mozna się dowiedzieć ogólnie mówiąc im dalej czytam tym bardziej zaczyna mnie to kręcić.

Pozdrawiam wszystkich graczy i życzę powodzenia.

To uważaj bo już nie jednego wkręciło, jak coś to podaj e-maila.( coś ci powiem)

p.costablanca@interia.pl

Jutro można za darmo się dokształcić
http://bossa.pl/index.jsp?layout=10&page=0&news_cat_id=1473

Odwagi, mądrości i pokory!!

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org