środa, 06 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
nowy basen

kto był na nowym basenie i jak wam sie podobało bo dlamnie super ośrodek:)

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: nowy basen

super, raczek rzekłbym przeciętny
kolega niech pojedzie w polskie .... to zobaczy super:D

ludzie jakby wody nie widzieli... siedza jak pingwiny bo nie ma miejsca zeby poplywac hahha paranoja

ja byłam,
jak na łomżę i wieczne marudzenie nie jest źle,
wiesz przemek20, jedz do np.gołębiewskiego do mikołajek. owszem nieporównywalnie większy ale i cena większa. nie wspominając o aquaparku w druskiennikach.
chwalmy swoje.
wg mnie dobrze że mamy coś swojego. zawsze to na miejscu.
i zamierzam regularnie chodzić na nowa pływalnie :)

Ja się dziwię ludziom jeżdzącym na Litwe.W Polsce mamy lepsze parki wodne.Kraków ,w przyszłości Poznań (jeden z największych w Europie) teraz Suwałki... Byłem na Litwie.Z mojego punktu widzenia to syf i tandeta.Brud wszędzie.Dziwię się ,że tam ludzie z Polski jeżdzą.

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

oczywiscie gadają jak nie było a jak jest to gadaja że źle dogodz Polakom łomzyniakom ech

~cienona

Chcę sie wybrać z dzieckiem 1,5 rocznym. Ktoś wie gdzie można kupić w Łomży pampersy na basen dla dziecka (w Rossmanie w Strokrotce i w Kauflandzie nie ma)

a aptece:)

@Thomas
Suwałki mają tyle wspólnego z aqua parkiem co i Łomża hehe , porównania z drusgiennikami brak . Pozatym kto będzie jechał do Krakowa by się wykąpać pomyśl , to dużo dalej .

jasimar właśnie Suwałki mają wiecej do okazania jak Litwa... Uwierz...

Thomas ty chyba chłopie wiejski nigdzie nie byłeś................Nie kompromituj się z tymi porównaniami do Druskiennik. Ocknij się i pojedz tam ,a potem pisz ..................
Porażka

zulugula

jak na taka kasę, mogło by to lepiej wyglądać!

Temid

ja powiem tak że yakuzi porażka 2 osoby jak siedzą to jedna drugiej w kolanach. PO wyjściu z słany masz na stałe przymocowany prysznic w którym leci ciepła woda , a trzeba po saunie polewać się zimną zaczynając od nóg . Do tego piepszon* szafki które się albo nie zamykają albo nie otwierają.

hahaha zulugula sam jesteś chłop wiejski.Hahaha...
Nie mam słów... Pojechał taki chłopek na Litwe i myśli ,że to szczyt szczytów.Tam przecież grzyba można dostać...

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org