Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
nowy basen |
kto był na nowym basenie i jak wam sie podobało bo dlamnie super ośrodek:)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: nowy basen |
super, raczek rzekłbym przeciętny kolega niech pojedzie w polskie .... to zobaczy super:D
|
|
ludzie jakby wody nie widzieli... siedza jak pingwiny bo nie ma miejsca zeby poplywac hahha paranoja
|
|
ja byłam, jak na łomżę i wieczne marudzenie nie jest źle, wiesz przemek20, jedz do np.gołębiewskiego do mikołajek. owszem nieporównywalnie większy ale i cena większa. nie wspominając o aquaparku w druskiennikach. chwalmy swoje. wg mnie dobrze że mamy coś swojego. zawsze to na miejscu. i zamierzam regularnie chodzić na nowa pływalnie :)
|
|
Ja się dziwię ludziom jeżdzącym na Litwe.W Polsce mamy lepsze parki wodne.Kraków ,w przyszłości Poznań (jeden z największych w Europie) teraz Suwałki... Byłem na Litwie.Z mojego punktu widzenia to syf i tandeta.Brud wszędzie.Dziwię się ,że tam ludzie z Polski jeżdzą. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
oczywiscie gadają jak nie było a jak jest to gadaja że źle dogodz Polakom łomzyniakom ech ~cienona
|
|
Chcę sie wybrać z dzieckiem 1,5 rocznym. Ktoś wie gdzie można kupić w Łomży pampersy na basen dla dziecka (w Rossmanie w Strokrotce i w Kauflandzie nie ma)
|
|
a aptece:)
|
|
@Thomas Suwałki mają tyle wspólnego z aqua parkiem co i Łomża hehe , porównania z drusgiennikami brak . Pozatym kto będzie jechał do Krakowa by się wykąpać pomyśl , to dużo dalej .
|
|
jasimar właśnie Suwałki mają wiecej do okazania jak Litwa... Uwierz... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Thomas ty chyba chłopie wiejski nigdzie nie byłeś................Nie kompromituj się z tymi porównaniami do Druskiennik. Ocknij się i pojedz tam ,a potem pisz .................. Porażka zulugula
|
|
jak na taka kasę, mogło by to lepiej wyglądać! Temid
|
|
ja powiem tak że yakuzi porażka 2 osoby jak siedzą to jedna drugiej w kolanach. PO wyjściu z słany masz na stałe przymocowany prysznic w którym leci ciepła woda , a trzeba po saunie polewać się zimną zaczynając od nóg . Do tego piepszon* szafki które się albo nie zamykają albo nie otwierają.
|
|
hahaha zulugula sam jesteś chłop wiejski.Hahaha... Nie mam słów... Pojechał taki chłopek na Litwe i myśli ,że to szczyt szczytów.Tam przecież grzyba można dostać... http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |