Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bkle... |
Zanim przedstawiciele społeczności wiejskiej wjadą na łomżyńskie ulice niech wyostrzą trochę wyobraźni bo to jest miasto a tu inaczej się jeździ
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bkle... |
Słuszna uwaga! Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję.
|
|
Ja jezdze na bkl i jakos nie spotkalem kierowcy na bl ktory by jezdzil lepiej po warszawie,wroclawiu,krakowie czy gdansku.wiec nie generalizuj.
|
|
miastowe wieśniaki wcale lepiej nie jeżdzą
|
|
zenujace jest ocenianie umiejetnosci kierowcy po rejestracji... czlowieku ogarnij sie...
|
|
ja rowniez jezdze na BKl i codziennie jak jezdze do pracy mijam wielu Bl, ktorych jazda postawia w stan krytycznego osłupienia. innymi slowy sa rozni kierowcy. tu nie ma znaczenia na jakich tablicach jezdzi. Problem tkwi na pewno w umiejetnosci jak i kulturze jazdy.
|
|
Autor: batonik73 (---.lomza.vectranet.pl) Data: 25-03-11 21:19 Słuszna uwaga! Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję. Podp....olił byś? no to ładnie.
|
|
nie mam mnie którym pokoleniem jesteś tzw wielki Łomżyniaku. Ile masz lat prawko Colin-ie McRae?
|
|
nie ile lat, a ile km. zrobił może mieć i 100 a prawko w szufladzie ---------------------------------------------
|
|
Jak tata zatankuje raz na tydzień da się przejechać. Włoski na brylantynke subwoofer zimny łokieć taki z ciebie kierowca.
|
|
batonik73 czy to nie było przypadkiem przy szkole muzycznej ?
|
|
Hehe km to może dużo nie zrobiłem ale widzę co się dzieje na ulicach. I w większości jest tak że przedstawiciele ww społeczności myślą że sami jeżdżą po miejskich drogach. Bo nieraz bym takiemu delikwentowi w dupe przyj.ebal. Ale wiem do czego służy środkowy pedał. No chyba że nie znają takiego pojęcia jak wymuszenie. Ale tak to jest jak za prawo jazdy się smaruje...
|
|
7angelfree nie mierz innych swoją miarką bo historią z życia wziętą mi tu zaśmierdziało... I uważajta jak jeździta
|
|
nie mam haha kolego jak to mówisz przyj.ebal byś w mojego trabanta. Zobaczył byś ile plastik kosztuje a jak by mi coś stało mój papuga by się zajął. Do burdelu byś musiał wysłać mamę z siostro żeby zapłaciły za ciebie odszkodowanie.
|
|
Po burdelach to sama ***** męską pewnie chodziłas żeby na tego trabanta uzbierać...wieśmacku...do budy i nie szczekaj psie na pana
|
|
nie mam mnie ty widać że jesteś dziesiątym pokoleniem przeżuwaczy obornika. Nie ujadaj jak pies kopnięty nie znasz komendy waruj. Pocwal sie swoja bmko kupiona za hektary
|
|
Mieszkam w Łomży i widzę jacy i jak kierowcy jeżdżą po naszych łomżyńskich drogach. Wielu "miastowych " BL jeździ tak, że głowa mała. Ale jak to już ktoś wcześniej powiedział nie rejestracja samochodu świadczy o tym, jakim kto jest kierowcą :). Tzw. "wieśniacy" często lepiej potrafią się zachować za kierownica niż łomżyniacy. Ale i tak wszyscy widzą błędy kierowców na BLM, BKL, BGR czy BZA ;]. Więc zamiast oczerniać innych spójrzmy najpierw na siebie :). Nikt nie jest bezbłędny i nieomylny :) Szerokości wszystkim :) ;)
|
|
Należy pamiętać, że każdy wymiata u siebie, bo zna swoje miasto lub wieś :) Początkujące BL to nawet w kolnie by się pogubiły hehe ---------------------------------------------
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |