niedziela, 03 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Bkle...

Zanim przedstawiciele społeczności wiejskiej wjadą na łomżyńskie ulice niech wyostrzą trochę wyobraźni bo to jest miasto a tu inaczej się jeździ

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Bkle...

Słuszna uwaga!
Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję.

Ja jezdze na bkl i jakos nie spotkalem kierowcy na bl ktory by jezdzil lepiej po warszawie,wroclawiu,krakowie czy gdansku.wiec nie generalizuj.

miastowe wieśniaki wcale lepiej nie jeżdzą

zenujace jest ocenianie umiejetnosci kierowcy po rejestracji... czlowieku ogarnij sie...

ja rowniez jezdze na BKl i codziennie jak jezdze do pracy mijam wielu Bl, ktorych jazda postawia w stan krytycznego osłupienia.
innymi slowy sa rozni kierowcy. tu nie ma znaczenia na jakich tablicach jezdzi. Problem tkwi na pewno w umiejetnosci jak i kulturze jazdy.

Autor: batonik73 (---.lomza.vectranet.pl)
Data: 25-03-11 21:19

Słuszna uwaga!
Dzisiaj jadąc Al.Legionów zatrzymałem się aby przepuścić dwóch facetów na przejściu dla pieszych. Oczywiście Blisko Lomży Mieszka zorientował się błyskawicznie gdyż zatrzymał się w połowie zebry. Szkoda bo chętnie zgłosiłbym na Policję.

Podp....olił byś? no to ładnie.

nie mam mnie którym pokoleniem jesteś tzw wielki Łomżyniaku. Ile masz lat prawko Colin-ie McRae?

nie ile lat, a ile km. zrobił

może mieć i 100 a prawko w szufladzie

---------------------------------------------

Jak tata zatankuje raz na tydzień da się przejechać. Włoski na brylantynke subwoofer zimny łokieć taki z ciebie kierowca.

batonik73 czy to nie było przypadkiem przy szkole muzycznej ?

Hehe km to może dużo nie zrobiłem ale widzę co się dzieje na ulicach. I w większości jest tak że przedstawiciele ww społeczności myślą że sami jeżdżą po miejskich drogach. Bo nieraz bym takiemu delikwentowi w dupe przyj.ebal. Ale wiem do czego służy środkowy pedał. No chyba że nie znają takiego pojęcia jak wymuszenie. Ale tak to jest jak za prawo jazdy się smaruje...

7angelfree nie mierz innych swoją miarką bo historią z życia wziętą mi tu zaśmierdziało... I uważajta jak jeździta

nie mam haha kolego jak to mówisz przyj.ebal byś w mojego trabanta. Zobaczył byś ile plastik kosztuje a jak by mi coś stało mój papuga by się zajął.

Do burdelu byś musiał wysłać mamę z siostro żeby zapłaciły za ciebie odszkodowanie.

Po burdelach to sama ***** męską pewnie chodziłas żeby na tego trabanta uzbierać...wieśmacku...do budy i nie szczekaj psie na pana

nie mam mnie ty widać że jesteś dziesiątym pokoleniem przeżuwaczy obornika. Nie ujadaj jak pies kopnięty nie znasz komendy waruj. Pocwal sie swoja bmko kupiona za hektary

Mieszkam w Łomży i widzę jacy i jak kierowcy jeżdżą po naszych łomżyńskich drogach. Wielu "miastowych " BL jeździ tak, że głowa mała. Ale jak to już ktoś wcześniej powiedział nie rejestracja samochodu świadczy o tym, jakim kto jest kierowcą :). Tzw. "wieśniacy" często lepiej potrafią się zachować za kierownica niż łomżyniacy. Ale i tak wszyscy widzą błędy kierowców na BLM, BKL, BGR czy BZA ;]. Więc zamiast oczerniać innych spójrzmy najpierw na siebie :). Nikt nie jest bezbłędny i nieomylny :)

Szerokości wszystkim :)

;)

Należy pamiętać, że każdy wymiata u siebie, bo zna swoje miasto lub wieś :)
Początkujące BL to nawet w kolnie by się pogubiły hehe

---------------------------------------------

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org