poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
CBA: prezydenta zięć w ratuszu jest legalnie

dla mnie super może Pan Maciek pomoże teraz ludziom bezrobotnym bo widać że ten Pan PRACUJE a nie pierdzi w stołek

~cienona

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: CBA: prezydenta zięć w ratuszu jest legalnie

a taki krzyk był

http://yarrok.blogspot.com/2008_04_24_archive.html
http://moto.money.pl/ceny-paliw/

Re: ~cienona

Koleżanka z rodziny czy jak, bo jak inaczej wytłumaczyć słowa:
'może Pan Maciek pomoże teraz ludziom bezrobotnym bo widać że ten Pan PRACUJE a nie pierdzi w stołek'.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

Pytanie zasadnicze:
--------------------------
Gdzie ten pan Maciek pracuje i gdzie widać tego efekty? Czyżby nad ratuszem unosiła się jakaś astralna aureola?, a do zatrudniaka znikły kolejki?

Głupi post i żenujący poziom rozumowania. Jeszcze nie wszyscy w mieście są tak odmóżdżeni, żeby łapać się na taki lipny LANSIK, proszę NA DRUGI RAZ postarać się bardziej udawać bezstronnego.

nie czyń drugiemu co tobie niemiłe

cienona

z tego co wiadomo "Pan Zięć" do tej pory był bezrobotny ,dopiero teść zatrudnił go jako sztabowca.Może wiesz więcej ode mnie? gdzie ten człowiek pracował i co robił zanim teściu został prezydentem?

Wcześniej jak teściu był posłem to zięciu był jego asystentem

addamos a jak ty byś był prezydentem to nie zatrudnił byś zięcia ? Nie mów że nie i nie rób z siebie gorszego debila

~cienona

a jeszcze wcześniej? :D jak to było? hehe

aż Cię żal ..... ciekawe co tak naprawę Cię swędzi mordka czy du...ka?
a moze ty z TVN albo z CBA hahaha

~cienona

nawet jak wiem to po co Ci te wiadomości książkę piszesz czy zarobić i sprzedać dla TVN chcesz?

~cienona

http://statichg.demotywatory.pl/uploads/201101/1296216475_by_Dzablonnn.jpg

no trudno.

Ja Ci w Dupę, Ty mi Loda...

Re: ~cienona
-----------------
"dla mnie super może Pan Maciek pomoże teraz ludziom bezrobotnym bo widać że ten Pan PRACUJE a nie pierdzi w stołek"
--------------------------------------------------------------------------------------------

Nie ściemniaj ~cienona, tylko daj konkretny przykład ciężkiej pracy Pana Zięcia.

Ja ci dam zazdrośniku! Otóż pracował jako obsługa punktu sprzedaży pewnej firmy w Łomży przez dwa lata i przez cały ten czas uczył się a prościej studiował podnosząc swoją wiedzę i kwalifikacje. później pracował u pana Stanisława w firmie sprzedającej mat. bud.nadal studiując!Tak więc w d...pie byłeś i g......wno widziałeś i się ciskasz!!! Maciej ciężko pracował przez wiele lat i sobie tylko zawdzięcza to do czego doszedł!!Addamos pomyśl logicznie czy będąc na miejscu pana Czerniawskiego powierzył byś swoją kampanię wyborczą jakiemuś nie kompetentnemu bucowi?Takim oportunistom jak ty to zawsze coś wadzi! Poczekaj cierpliwie a gwarantuję tobie że doczekasz się wyników pracy pana Macieja!

poczekamy zobaczymy.

Re: jankeson

Ha, ha, ha ..., bo pęknę ze śmiechu.

Obsługa sprzedaży w "pewnej firmie" i sprzedaż materiałów budowlanych oraz studia (pewnie doktoranckie?, a zaraz się dowiem, że i profesura za pasem) - prawdziwe sukcesy życiowe i kwalifikacje na poważne funkcje doradcze.

Brawo jankeson, tyle lat ciężkiej pracy i w końcu sukces.
Naprawdę stąd już tylko krok do dalszych sukcesów w samorządzie. Nie mogę ja i cała nasza społeczność już się na nie doczekać. Będę bił brawo, aż mi ręce spuchną, oby tylko mi przy tym zajady na ustach od .... nie popękały.
Myślę, że wytknięty przez dziennikarza TVN nepotyzm jest także rodzajem kwalifikacji.

Swoją drogą ten dziennikarz musiał mieć niezły ubaw. Robi wjazd na prowincję i obnaża te bezczelne małomiasteczkowe klimat, a Łomża ma bezpłatną ogólnopolską promocję.

Tu zgadzam się całkowicie z addamosem. Żeby chociaż MIAŁ porządne kwalifikacje, wybitne uzdolnienia jakieś itp....a tak? każdy, kto myśli poważnie o życiu, dziś pracuje i podnosi kwalifikacje ucząc się........

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org