czwartek, 24 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
e papieros

witam. mam zamiar kupic e-papierosa w celu rzucenia palenia.prosze o rade czy e-papieros jest skuteczny.pozdrawiam

stary32

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: e papieros

http://www.papierosyforum.pl/ poczytaj na forum.

Moja opcja jest na nieskuteczny. Spróbuj sam. Myślę, że dasz radę. Chociaż 3 dni. Warto spróbować w celu poznania tego smaku i swojego ego.

Ja dostałem e-faja popaliłem chyba z kilka razy i nie wiem moim zdaniem fajek to fajek palisz normalnego dym masz i czujesz a tu to jakoś licho no nie raz czuć ,może złe coś zrobię bo wkład zużyłem za jednym razem na początku fajne doże chmury a później jakoś licho ale twój wybór ,jak rzucić to rzucić nie palić fajków ani żadnych gum .

idz do Eskulapa na terapie-taniej wyjdzie i na dluzej.ja bylam i nie kurze juz pare lat.

Alicja

A ja rzuciłem za pomocą tabletek Tabex, wcześniej próbowałem gumy itp, nie działało. Po zastosowaniu ww. tabletek nie miałem praktycznie problemu z rzuceniem. Przybrało mi się na wadze nawet sporo ale wolę to niż palenie.

palę 2 miechy i jest OK.
Jeśli mogę polecić to nie kupuj tanich z allegro, tylko takie które można nabić płynem.
Polecam sklep komputerowy w dawnej mazowieckiej, ja jestem zadowolony!!!!!!!!!!!
Duży wybór smaków!!

a czy tam kupie e-papierosy. jakie polecasz chodzi mi o firme lub model

stary32

Tak jak caramba napisał, sklep komputerowy przy,, mazowieckiej,, ul Legionów u P. Lipińskiego. Duży wybór i co trzeba Ci wytłumaczą i pokażą.

E-palenie może się również spodobać. To mój baner z "papierosyforum". Są tam ludzie z dużo większym stażem ;)

polecam ego

a czy maja wciag?

Właśnie zobaczyłem że mam literówkę w banerze. No i ceny z jakich zliczał już się troszkę zmieniły. Więc poprawiony:

Szok prawie 6000 szlugów bym wypalił.......

Zdecydowanie wolę te niż tradycyjne śmierdziuchy. Przynajmniej ubranie świeże i zadyszki już nie ma:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org