Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
e papieros |
witam. mam zamiar kupic e-papierosa w celu rzucenia palenia.prosze o rade czy e-papieros jest skuteczny.pozdrawiam stary32
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: e papieros |
http://www.papierosyforum.pl/ poczytaj na forum.
|
|
Moja opcja jest na nieskuteczny. Spróbuj sam. Myślę, że dasz radę. Chociaż 3 dni. Warto spróbować w celu poznania tego smaku i swojego ego.
|
|
Ja dostałem e-faja popaliłem chyba z kilka razy i nie wiem moim zdaniem fajek to fajek palisz normalnego dym masz i czujesz a tu to jakoś licho no nie raz czuć ,może złe coś zrobię bo wkład zużyłem za jednym razem na początku fajne doże chmury a później jakoś licho ale twój wybór ,jak rzucić to rzucić nie palić fajków ani żadnych gum .
|
|
idz do Eskulapa na terapie-taniej wyjdzie i na dluzej.ja bylam i nie kurze juz pare lat. Alicja
|
|
A ja rzuciłem za pomocą tabletek Tabex, wcześniej próbowałem gumy itp, nie działało. Po zastosowaniu ww. tabletek nie miałem praktycznie problemu z rzuceniem. Przybrało mi się na wadze nawet sporo ale wolę to niż palenie.
|
|
palę 2 miechy i jest OK. Jeśli mogę polecić to nie kupuj tanich z allegro, tylko takie które można nabić płynem. Polecam sklep komputerowy w dawnej mazowieckiej, ja jestem zadowolony!!!!!!!!!!! Duży wybór smaków!!
|
|
a czy tam kupie e-papierosy. jakie polecasz chodzi mi o firme lub model stary32
|
|
Tak jak caramba napisał, sklep komputerowy przy,, mazowieckiej,, ul Legionów u P. Lipińskiego. Duży wybór i co trzeba Ci wytłumaczą i pokażą.
|
|
|
polecam ego
|
|
a czy maja wciag?
|
|
|
Zdecydowanie wolę te niż tradycyjne śmierdziuchy. Przynajmniej ubranie świeże i zadyszki już nie ma:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |