środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
miły elektryk

Witam oto dzisiaj miałem problem z zamknięciem bagażnika w samochodzie wogóle coś z elektryką i postanowiłem pojechac do elektryka na Kraskę do Pana W. Było to o godz 18 wiem że juz po pracy i wogóle alemyślałem że chociaż spróbuje mi pomóc zobaczyc a on poprostu zamknął drzwi przedemną i powiedział ,,ja bym sie wstydził o tej godz przyj,, i nic trudno nie to nie. Niektórzy potrafią pomóc a nie którzy zero życzliwości. Uważam że powinno się pomagac zwłaszcza chyba można zroumiec kogoś kto ma problem zwłaszcza że to nie dłuższa robota i jakos pomaga a godz parę minut po 18 to nie jest tak późno

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: miły elektryk

i których elektryków w Łomży polecacie, bo do tego Pana napewno już nie zajadę, na mnie już nie zarobi....

Ja kilka razy byłem u niego i bywało, że nawet kasy nie chciał.
A nie jestem jego jakimś kolegą, więc dla mnie to dobry chłop.

KIEDYS WLASNIE TEZ MIALEM PROBLEM I BYLO JESZCZE POZNIEJ I TEZ POMOGL MI I NIE CHCIAL KASY A TERAZ MOZE SIE ZMIENIL WIELCE ALE TRUDNO,

kup se dobry samochod a potem pyskuj

szczebiotka zamknij sie, mam dobry napewno lepszy niz ty

ja wcale nie mam

wypierdku napisz gosciowi list polecony, to wtedy zrozumie ze ci pilno

Zbliżają się święta, każdy ma jakiś czas ograniczony, wyjazdy do rodziny, na zakupy czy sprzątanie domu, więc nie wiem co można żądać po zakończonym dniu pracy. Z pewnością są w Łomży ludzie, którzy ci to zrobią nawet w Boże Narodzenie jeśli masz taką potrzebę, ale przede wszystkim to nie żądasz a prosisz, a po drugie to kosztuje znacznie więcej jak normalnie.

no wiesz ja bylem i poprosilem ale właśnie tego Pana nawet nie zdazylem mu wszytsko powiedizec tylko odrazu wielkie slowa, to mogl wysluchac normalnie i np. umowic sie na jutro rano bo napewno jutro pracuje a nie odrazu drzwi zamykac o to mi chodzi

powinienes wspolczuc temu elektrykowi, on tez ma swoja rodzine i moze male dzieci czekaja na niego w domu
a ty wez sobie czerwoniak albo popros znajomego

Masakra ...

szczebiotka nie udzielaj si ebo nikt cie o zdanie nie prosi tutaj na forum....

witam to ja jestem ten mily elektryk postanowilem sie wypowiedziec bo zaczynają mie wkorwia... te possty na mój temat nigdy nikogo nie oszukałem ani nie naciągnelem nawet na 1 zł a tu gówniarz przyjeżdza o godzza za 10 min 19 zakład mam czynny do 17 i ma pretensje ze mu niechce pomóc a co ja kaszpiroski jestem i silo woli mu zamek w bagażniku naprawie jest czas na prace i czas dla rodziny i samego siebie a jak ktos tego nierozumie to jego problem mam gdzies smarka co nie szanuje prywatnosci innych to tyle pozdrawiam wszystkich tych co mie lubia i nie

Wentyl5 masz rację. Kazdy człowiek pracujący ma prawo do życia prywatnego. Obojętnie czy to pracownik czy właściciel obowiazuje go limit godzin pracy i prawo do wypoczynku. Zepsuty samochód to nie koniec świata, można z tym poczekać do jutra. Można pochodzić trochę piechotą, jechać autobusem, lub posiedzieć spokojnie w domu.

Wentyl5 masz rację,to czas dla rodziny szczególnie w wigilię.Niektórzy tego nie rozumieją zapatrzeni szczególnie w swój czubek nosa.Żeby nie było wątpliwości o czyim czubku piszę kryna1985.
Wesołych Świąt Panie Wojtku i aby nic już więcej nie psuło Panu humoru :)

gnoj

masakra

kryna1985 to już któryś Twój temat z kolei dotyczący problemu z autem..

W takim razie Panie W. jak tak mówisz to było normalnie sie odezwac i umowic np na nastepny dzień a nie odrazu z mordą i wielcce oburzony że ktoś do Pana zajechał i zamykac drzwi, i skoro to jest nie 1 posst (jak sam Pan zauważył) to coś z tym jest nie tak skoro już ktoś inny pisał na ten temat.
A do Ciebie Zenit nie podoba sie albo jak nie masz samochodu i nie możesz pisac o samochodzie to pisz o polityce bo ja mogę pisac tematy jakie chce i ile chce i napewno ty mi nie zabronisz

Widać, że znajomość elektryki i kultury nie idą w parze u tego Pana.

chyba ktoś kupił?,dostał?nowe czyt.stare autko i przeżyć nie może że nie wszyscy są nim tak zafascynowani jak "nowy właściciel"który zapewne z byle"gów...'będzie teroryzował ludzi!jeszcze ci się znudzi he
Nie możesz kolego poczekać do jutra lub przyjść w godzinach otwarcia?

kolego tobie jakby sie zepsul centralny o godz 18 i nie moglbys zamknac uwazam ze tez bys szukal wszytskiego zeby naprawic niz zostawic samochod pod blokiem na noc otwarty wiec nie udzielaj sie skoro nie miales takiego problemu nigdy

ale nie wylewałbym swoich żali na forum!każdy ma prawo do odpoczynku i powinieneś to uszanować !a może byłeś już którymś tam z kolei i gościu(elektryk) nie wytrzymał i po prostu zamknął Ci drzwi przed nosem

Współczuje !
nie musisz przez to wyzywać się na innych... zamiast "walić gorzkie żale"i wykłócać sie na forum poszukaj w google nr do elektryka /zadzwoń/dogadaj się i git /a jak nie to pozostaje parking strzeżony!

Myślę że gdybyś kolego zatelefonował wcześniej do tego pana"miłego elektryka"i powiedział mu o swoim problemie ,efekt byłby bardziej korzystny...
pozdrawiam

ps naprawiłeś?

kryna1985 patrze ty tylko krytykujesz wszystkie warsztaty , jeć do mileskiewicza to jeszcze ci pare groszy dadzo i bendziesz miał z głowy , ten elektryk i tak był łaskawy ze z tobą pogadał a co ty mały dzieciak jesteś ze trzeba grzecznie , moze byłeś upierdliwy to musiał się odczepić , ja kiedys pojechałem bo mi alternator nieładował i niemiał czasu ale to było w godzinach pracy i tylko sprawdził miernikem i powiedźiał co mam zrobić i zrobiłem i działa i jest oki , i kasy nawet niechciał

Mi jak by się zepsuł centralny, to zamknęłabym drzwi kluczykiem i nie zawracała ludziom głowy.

kryna a nie prosciej na parking strzeżony postawic na nocke?
Miałam podobny problem z niedomykającym się bagażnikiem, ale to nie powód by po godzinach pukać w płotek.

Pozdrawiam Panie Wojtku

http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g

no właśnie chciałem tylko żeby podpowiedział i normalnie sie zapytałem więc czytajcie normalnie, i kluczykiem nie dało rady ale dobra wy wiecie lepiej z debilami sie nie dogada, i ja nie krytykuje bo tylko chcialem porady a skoro ktoś tak odrazu wyskakuje to chyba nie ze mną jest cos nie tak

Chłopie,jesli Ci 20 osób mówi ( piszę) ,że jesteś pijany,uwierz im i idz do domu.

Autor: kryna1985 (---.elomza.pl)
Data: 28-12-10 20:47

no właśnie chciałem tylko żeby podpowiedział i normalnie sie zapytałem więc czytajcie normalnie, i kluczykiem nie dało rady ale dobra wy wiecie lepiej z debilami sie nie dogada, i ja nie krytykuje bo tylko chcialem porady a skoro ktoś tak odrazu wyskakuje to chyba nie ze mną jest cos nie tak

czy obrabianie komuś 4 liter jest poradą?

_maly_ zamknij morde buraku ze wsi

A może jeszcze dzisiaj podjedz do P. Wojtka ,może ci profilaktycznie bezpieczniki sprawdzi.

K.urwa to trzeba mieć tupet !

Zakład czynny do 17.00 a koleś podjeżdża do Wojtka przed 19.00 i żali się potem na forum, że nikt nie chciał mu pomóc. I to jeszcze dzień przed Wigilią ! K.urwa, trzeba mieć talent ! To byłaby tylko dobra wola właściciela firmy, jeśliby cię przyjął. Nie przyjął - to znaczy, że miał inne, ciekawsze rzeczy do roboty. A ty powinieneś grzecznie odjechać do domu lub szukać dalej a nie teraz żalić się na forum.

PS Każdy by się chyba wkurwił na miejscu pracownika za takie oczernianie firmy na forum publicznym.

PS2 Nie jestem związany w żaden sposób z ww. firmą, żeby zaraz nie było. :)

kryna znowu problem , na zielono i z mostu grata

koziol0

Właśnie, Panie Kryna- nie znam ani Pana, ani Pana Elektryka, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego nie podkuliłeś ogona i nie spierdalałeś Panu Elektrykowi z oczu, gdy widziałeś, że nie ma ochoty na rozmowę z Tobą, ani nie przejawiał ochoty, aby Ci pomóc. Człowieku! Jesteś w Łomży, więc zrozum- tu jesteś Pan, Panie Kryna, jedynie petentem! Ty masz się tu przemykać! Broń Boże nie przeszkadzać Panu Elektrykowi- Kierownikowi. Wiesz co to jest SKLEP? To skrót: Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś! Pan, Panie Kryna, nie przystaje do naszej wielkomiejskiej, łomżyńskiej rzeczywistości. Pan się MUSI nauczyć, że u nas, w Łomży, ekspedientce, urzędniczce, a bardziej mechanikowi, spawaczowi, tokarzowi, po prostu rzemieślnikowi należy wchodzić w dupę gładko i bez wazeliny w dodatku, Ponieważ oni takich chamów, dzięki którym między innymi, mają na chleb dla dzieci mają w głębokim poważaniu, a dokładnie to tam gdzie plecy kończą swą szacowną nazwę. Także sie Pan, Panie Kryna, nie unoś, tylko zapierdalaj po flaszkę, lub kwiaty i próbuj, może się jeszcze uda Pana Elektryka przebłagać, czego Ci z całego serca życzę.

AdamO - też nie zostałeś załatwiony po godzinach? Tyle żalu przez ciebie przebija.

Pogodziny i łomżyńskich mechaników to ja szanuje tak samo jak i oni mnie. Sam sobie wolę naprawić, siebie z kwitkiem jeszcze nigdy nie odesłałem, chyba, że byłem skacowany, ale to inna bajka:) A jak sobie nie radzę z naprawą, to mam takiego jednego, do którego mam zaufanie, ale jednak ograniczone, bo tym geniuszom, tak, czy siak, koniec końców nosy wyżej głowy wyrastają i potem mają muchy w dupie, ot co.

AdamO.masz rację,do takiego elektryka to w nocy o północy można jeżdzić,tak jak do Jędkusia w Kisielnicy.Pewnie na szyldzie P.Wojtek czerwone serduszko ma.

Maly masz racje .Mam propozycje ,zadzwon kilka razy do tego wspanialego elektryka o 3 ej w nocy a zobaczymy co powie :)))

Ps Szczebiotka przestan z tymi zdjeciami rak swojego meza w kazdym temacie widze te zdjecie :)

szczebitka powina murzynom gałe robic

talk to the hand, because the face isn't listening to you

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org