Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
miły elektryk |
Witam oto dzisiaj miałem problem z zamknięciem bagażnika w samochodzie wogóle coś z elektryką i postanowiłem pojechac do elektryka na Kraskę do Pana W. Było to o godz 18 wiem że juz po pracy i wogóle alemyślałem że chociaż spróbuje mi pomóc zobaczyc a on poprostu zamknął drzwi przedemną i powiedział ,,ja bym sie wstydził o tej godz przyj,, i nic trudno nie to nie. Niektórzy potrafią pomóc a nie którzy zero życzliwości. Uważam że powinno się pomagac zwłaszcza chyba można zroumiec kogoś kto ma problem zwłaszcza że to nie dłuższa robota i jakos pomaga a godz parę minut po 18 to nie jest tak późno
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: miły elektryk |
i których elektryków w Łomży polecacie, bo do tego Pana napewno już nie zajadę, na mnie już nie zarobi....
|
|
Ja kilka razy byłem u niego i bywało, że nawet kasy nie chciał. A nie jestem jego jakimś kolegą, więc dla mnie to dobry chłop.
|
|
KIEDYS WLASNIE TEZ MIALEM PROBLEM I BYLO JESZCZE POZNIEJ I TEZ POMOGL MI I NIE CHCIAL KASY A TERAZ MOZE SIE ZMIENIL WIELCE ALE TRUDNO,
|
|
kup se dobry samochod a potem pyskuj
|
|
szczebiotka zamknij sie, mam dobry napewno lepszy niz ty
|
|
ja wcale nie mam
|
|
wypierdku napisz gosciowi list polecony, to wtedy zrozumie ze ci pilno
|
|
Zbliżają się święta, każdy ma jakiś czas ograniczony, wyjazdy do rodziny, na zakupy czy sprzątanie domu, więc nie wiem co można żądać po zakończonym dniu pracy. Z pewnością są w Łomży ludzie, którzy ci to zrobią nawet w Boże Narodzenie jeśli masz taką potrzebę, ale przede wszystkim to nie żądasz a prosisz, a po drugie to kosztuje znacznie więcej jak normalnie. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
no wiesz ja bylem i poprosilem ale właśnie tego Pana nawet nie zdazylem mu wszytsko powiedizec tylko odrazu wielkie slowa, to mogl wysluchac normalnie i np. umowic sie na jutro rano bo napewno jutro pracuje a nie odrazu drzwi zamykac o to mi chodzi
|
|
powinienes wspolczuc temu elektrykowi, on tez ma swoja rodzine i moze male dzieci czekaja na niego w domu a ty wez sobie czerwoniak albo popros znajomego
|
|
Masakra ...
|
|
szczebiotka nie udzielaj si ebo nikt cie o zdanie nie prosi tutaj na forum....
|
|
witam to ja jestem ten mily elektryk postanowilem sie wypowiedziec bo zaczynają mie wkorwia... te possty na mój temat nigdy nikogo nie oszukałem ani nie naciągnelem nawet na 1 zł a tu gówniarz przyjeżdza o godzza za 10 min 19 zakład mam czynny do 17 i ma pretensje ze mu niechce pomóc a co ja kaszpiroski jestem i silo woli mu zamek w bagażniku naprawie jest czas na prace i czas dla rodziny i samego siebie a jak ktos tego nierozumie to jego problem mam gdzies smarka co nie szanuje prywatnosci innych to tyle pozdrawiam wszystkich tych co mie lubia i nie
|
|
Wentyl5 masz rację. Kazdy człowiek pracujący ma prawo do życia prywatnego. Obojętnie czy to pracownik czy właściciel obowiazuje go limit godzin pracy i prawo do wypoczynku. Zepsuty samochód to nie koniec świata, można z tym poczekać do jutra. Można pochodzić trochę piechotą, jechać autobusem, lub posiedzieć spokojnie w domu.
|
|
Wentyl5 masz rację,to czas dla rodziny szczególnie w wigilię.Niektórzy tego nie rozumieją zapatrzeni szczególnie w swój czubek nosa.Żeby nie było wątpliwości o czyim czubku piszę kryna1985. Wesołych Świąt Panie Wojtku i aby nic już więcej nie psuło Panu humoru :)
|
|
gnoj
|
|
masakra
|
|
kryna1985 to już któryś Twój temat z kolei dotyczący problemu z autem..
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
W takim razie Panie W. jak tak mówisz to było normalnie sie odezwac i umowic np na nastepny dzień a nie odrazu z mordą i wielcce oburzony że ktoś do Pana zajechał i zamykac drzwi, i skoro to jest nie 1 posst (jak sam Pan zauważył) to coś z tym jest nie tak skoro już ktoś inny pisał na ten temat. A do Ciebie Zenit nie podoba sie albo jak nie masz samochodu i nie możesz pisac o samochodzie to pisz o polityce bo ja mogę pisac tematy jakie chce i ile chce i napewno ty mi nie zabronisz
|
|
Widać, że znajomość elektryki i kultury nie idą w parze u tego Pana.
|
|
chyba ktoś kupił?,dostał?nowe czyt.stare autko i przeżyć nie może że nie wszyscy są nim tak zafascynowani jak "nowy właściciel"który zapewne z byle"gów...'będzie teroryzował ludzi!jeszcze ci się znudzi he Nie możesz kolego poczekać do jutra lub przyjść w godzinach otwarcia?
|
|
kolego tobie jakby sie zepsul centralny o godz 18 i nie moglbys zamknac uwazam ze tez bys szukal wszytskiego zeby naprawic niz zostawic samochod pod blokiem na noc otwarty wiec nie udzielaj sie skoro nie miales takiego problemu nigdy
|
|
ale nie wylewałbym swoich żali na forum!każdy ma prawo do odpoczynku i powinieneś to uszanować !a może byłeś już którymś tam z kolei i gościu(elektryk) nie wytrzymał i po prostu zamknął Ci drzwi przed nosem Współczuje ! nie musisz przez to wyzywać się na innych... zamiast "walić gorzkie żale"i wykłócać sie na forum poszukaj w google nr do elektryka /zadzwoń/dogadaj się i git /a jak nie to pozostaje parking strzeżony!
|
|
Myślę że gdybyś kolego zatelefonował wcześniej do tego pana"miłego elektryka"i powiedział mu o swoim problemie ,efekt byłby bardziej korzystny... pozdrawiam ps naprawiłeś?
|
|
kryna1985 patrze ty tylko krytykujesz wszystkie warsztaty , jeć do mileskiewicza to jeszcze ci pare groszy dadzo i bendziesz miał z głowy , ten elektryk i tak był łaskawy ze z tobą pogadał a co ty mały dzieciak jesteś ze trzeba grzecznie , moze byłeś upierdliwy to musiał się odczepić , ja kiedys pojechałem bo mi alternator nieładował i niemiał czasu ale to było w godzinach pracy i tylko sprawdził miernikem i powiedźiał co mam zrobić i zrobiłem i działa i jest oki , i kasy nawet niechciał
|
|
Mi jak by się zepsuł centralny, to zamknęłabym drzwi kluczykiem i nie zawracała ludziom głowy.
|
|
kryna a nie prosciej na parking strzeżony postawic na nocke? Miałam podobny problem z niedomykającym się bagażnikiem, ale to nie powód by po godzinach pukać w płotek. Pozdrawiam Panie Wojtku http://www.youtube.com/watch?v=s8hSBU7qz6g
|
|
no właśnie chciałem tylko żeby podpowiedział i normalnie sie zapytałem więc czytajcie normalnie, i kluczykiem nie dało rady ale dobra wy wiecie lepiej z debilami sie nie dogada, i ja nie krytykuje bo tylko chcialem porady a skoro ktoś tak odrazu wyskakuje to chyba nie ze mną jest cos nie tak
|
|
Chłopie,jesli Ci 20 osób mówi ( piszę) ,że jesteś pijany,uwierz im i idz do domu.
|
|
Autor: kryna1985 (---.elomza.pl) Data: 28-12-10 20:47 no właśnie chciałem tylko żeby podpowiedział i normalnie sie zapytałem więc czytajcie normalnie, i kluczykiem nie dało rady ale dobra wy wiecie lepiej z debilami sie nie dogada, i ja nie krytykuje bo tylko chcialem porady a skoro ktoś tak odrazu wyskakuje to chyba nie ze mną jest cos nie tak czy obrabianie komuś 4 liter jest poradą?
|
|
_maly_ zamknij morde buraku ze wsi
|
|
A może jeszcze dzisiaj podjedz do P. Wojtka ,może ci profilaktycznie bezpieczniki sprawdzi.
|
|
K.urwa to trzeba mieć tupet ! Zakład czynny do 17.00 a koleś podjeżdża do Wojtka przed 19.00 i żali się potem na forum, że nikt nie chciał mu pomóc. I to jeszcze dzień przed Wigilią ! K.urwa, trzeba mieć talent ! To byłaby tylko dobra wola właściciela firmy, jeśliby cię przyjął. Nie przyjął - to znaczy, że miał inne, ciekawsze rzeczy do roboty. A ty powinieneś grzecznie odjechać do domu lub szukać dalej a nie teraz żalić się na forum. PS Każdy by się chyba wkurwił na miejscu pracownika za takie oczernianie firmy na forum publicznym. PS2 Nie jestem związany w żaden sposób z ww. firmą, żeby zaraz nie było. :) _________________________________________________________ ![]()
|
|
kryna znowu problem , na zielono i z mostu grata koziol0
|
|
Właśnie, Panie Kryna- nie znam ani Pana, ani Pana Elektryka, ale nie mogę zrozumieć, dlaczego nie podkuliłeś ogona i nie spierdalałeś Panu Elektrykowi z oczu, gdy widziałeś, że nie ma ochoty na rozmowę z Tobą, ani nie przejawiał ochoty, aby Ci pomóc. Człowieku! Jesteś w Łomży, więc zrozum- tu jesteś Pan, Panie Kryna, jedynie petentem! Ty masz się tu przemykać! Broń Boże nie przeszkadzać Panu Elektrykowi- Kierownikowi. Wiesz co to jest SKLEP? To skrót: Stój Kliencie Lub Ewentualnie Poproś! Pan, Panie Kryna, nie przystaje do naszej wielkomiejskiej, łomżyńskiej rzeczywistości. Pan się MUSI nauczyć, że u nas, w Łomży, ekspedientce, urzędniczce, a bardziej mechanikowi, spawaczowi, tokarzowi, po prostu rzemieślnikowi należy wchodzić w dupę gładko i bez wazeliny w dodatku, Ponieważ oni takich chamów, dzięki którym między innymi, mają na chleb dla dzieci mają w głębokim poważaniu, a dokładnie to tam gdzie plecy kończą swą szacowną nazwę. Także sie Pan, Panie Kryna, nie unoś, tylko zapierdalaj po flaszkę, lub kwiaty i próbuj, może się jeszcze uda Pana Elektryka przebłagać, czego Ci z całego serca życzę.
|
|
AdamO - też nie zostałeś załatwiony po godzinach? Tyle żalu przez ciebie przebija.
|
|
Pogodziny i łomżyńskich mechaników to ja szanuje tak samo jak i oni mnie. Sam sobie wolę naprawić, siebie z kwitkiem jeszcze nigdy nie odesłałem, chyba, że byłem skacowany, ale to inna bajka:) A jak sobie nie radzę z naprawą, to mam takiego jednego, do którego mam zaufanie, ale jednak ograniczone, bo tym geniuszom, tak, czy siak, koniec końców nosy wyżej głowy wyrastają i potem mają muchy w dupie, ot co.
|
|
AdamO.masz rację,do takiego elektryka to w nocy o północy można jeżdzić,tak jak do Jędkusia w Kisielnicy.Pewnie na szyldzie P.Wojtek czerwone serduszko ma.
|
|
Maly masz racje .Mam propozycje ,zadzwon kilka razy do tego wspanialego elektryka o 3 ej w nocy a zobaczymy co powie :))) Ps Szczebiotka przestan z tymi zdjeciami rak swojego meza w kazdym temacie widze te zdjecie :)
|
|
szczebitka powina murzynom gałe robic talk to the hand, because the face isn't listening to you
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |