Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zgubiono kluczyk do Mercedesa |
W dniu 16/17.12.2010r. zgubiono kluczyk do mercedesa. Znalazcę prosimy o kontakt 510550550. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zgubiono kluczyk do Mercedesa |
musze cie zmartwic w panstwie tuska nikt ci go nie odda Jestem Polakiem więc mam obowiązki polskie "Tyle, tylko tyle i aż tyle" A. Macierewicz
|
|
a w panstwie jarka kaczynskiego juz cba i cbs wszystkich by aresztowali;d;d;d je..ć k.....
|
|
A oto przekręty Donalda i jego bandy POpaprańców poczytajcie. http://prawdaxlxpl.wordpress.com/2010/12/16/przekrety-i-walki-rzadu-po-o-ktorych-milcza-media/ Rychu:)))))))
|
|
Uu to jak ktoś znalazł to będzie miał zajęcie przed świętami sprawdzaniem do którego sedesa pasują kluczyki :)
|
|
Gdzie go zgubiłeś?
|
|
elle43 - 3 opcje wchodzą w grę, ale jeśli znalazła(e)ś, to proszę o telefon a adamos i inni: teraz w każdym temacie będziecie narzekać na PO? bo już wam realnych zagrożeń zabrakło? żal dupę ściska jak się czyta te brednie pisowskich szczekaczy. Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
adamos i rychu-wo to jedna osoba
|
|
Jeśli ktoś próbuje mieszać do polityki przypalone ziemniaki, jak w tym przypadku, to ja bym mu nie wierzył w nic co napisze ..... ... tym razem bez zwyczajowego uśmiechu .... Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Do nie dotyczy: Chłopie Ty dobrze się czujesz że takie brednie gadasz? p.s ''nie dotyczy'' oddzielnie pisze się wieśmiaku heheh Rychu:)))))))
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |