wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Były gracz ŁKS-u zakonczył kariere.

Czy pamiętacie Krzysztofa Strugarka? Choć grał krótko u NAS ,ale w pamięci mi utkwił.Szkoda,że w tym artykule nie ma słowa o jego grze w ŁKS-ie.

http://sport.wp.pl/kat,1742,title,Skonczyl-z-pilkla-wybral-sluch,wid,12846060,wiadomosc.html

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Były gracz ŁKS-u zakonczył kariere.

Pamietam i chyba jak wiekszosc zainteresowanych losami klubu

pamiętam, miło nawet czytać, że do ŁKS-u wpłynęło powołanie dla Krzyśka na mecze młodzieżowej kadry narodowej

Krzysztof Strugarek to był jeden z moich ulubionych piłkarzy tamtego okresu. Mimo że młody to zamiatał rywali jak chciał. To chyba nawet on strzelił bramkę na 1:1 w meczu z Jagiellonią. Warto pamiętać, że Krzysztof jeszcze jako zawodnik Łomżyńskiego Klubu Sportowego zagrał na Mistrzostwach Świata u-20 w Kanadzie. Zagrał m. in w pamiętnym meczu z Brazylią wygranym niespodziewanie przez biało-czerwonych 1-0.

Jeśli mnie pamięć nie myli,to Strugarek był zawodnikiem ŁKS-u do końca rundy wiosennej.Dostał powołanie jeszcze jako zawodnik " Naszego" klubu.MŚ rozpoczęły się 30 czerwca i wtedy był już zawodnikiem Wisły Płock.
Co do meczu z Jagiellonią-tak to właśnie on wyrównał,podobnie jak z Lechią Gdańsk.
Ach!To były niezapomniane mecze i tylko,oby jak najszybciej powróciły te czasy!!!

Byłem na tym meczy:) Była wtedy delikatna rozruba na trybunach i policja gazem sie chwaliła :P

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org