Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Były gracz ŁKS-u zakonczył kariere. |
Czy pamiętacie Krzysztofa Strugarka? Choć grał krótko u NAS ,ale w pamięci mi utkwił.Szkoda,że w tym artykule nie ma słowa o jego grze w ŁKS-ie. http://sport.wp.pl/kat,1742,title,Skonczyl-z-pilkla-wybral-sluch,wid,12846060,wiadomosc.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Były gracz ŁKS-u zakonczył kariere. |
Pamietam i chyba jak wiekszosc zainteresowanych losami klubu
|
|
pamiętam, miło nawet czytać, że do ŁKS-u wpłynęło powołanie dla Krzyśka na mecze młodzieżowej kadry narodowej
|
|
Krzysztof Strugarek to był jeden z moich ulubionych piłkarzy tamtego okresu. Mimo że młody to zamiatał rywali jak chciał. To chyba nawet on strzelił bramkę na 1:1 w meczu z Jagiellonią. Warto pamiętać, że Krzysztof jeszcze jako zawodnik Łomżyńskiego Klubu Sportowego zagrał na Mistrzostwach Świata u-20 w Kanadzie. Zagrał m. in w pamiętnym meczu z Brazylią wygranym niespodziewanie przez biało-czerwonych 1-0.
|
|
Jeśli mnie pamięć nie myli,to Strugarek był zawodnikiem ŁKS-u do końca rundy wiosennej.Dostał powołanie jeszcze jako zawodnik " Naszego" klubu.MŚ rozpoczęły się 30 czerwca i wtedy był już zawodnikiem Wisły Płock. Co do meczu z Jagiellonią-tak to właśnie on wyrównał,podobnie jak z Lechią Gdańsk. Ach!To były niezapomniane mecze i tylko,oby jak najszybciej powróciły te czasy!!!
|
|
Byłem na tym meczy:) Była wtedy delikatna rozruba na trybunach i policja gazem sie chwaliła :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |