Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Na kogo głosujecie? |
Ja osobiście będę głosował na Pana Kołakowskiego, napewno nie na teraźniejszego prezydena Brzezinskiego, ponieważ on nic tu nie robi w tej Łomży. Zambrów się rozwija, Kolno tak samo, a my stoimy w miejscu a wy co o tym sądzicie?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Na kogo głosujecie? |
na pewno nie Kolakowski. Moze Czerniawski
|
|
A co ma wspólnego Pan Kołakowski z rozwojem Kolna i Zambrowa??
|
|
sporo młodych startuje np M. Borysewicz, C. Kisiel...
|
|
Brzeziński ze swoim zastępcą Sroczyńskim niech wpierw rozwikłają swoje problemy kryminalistyczne z sądem a wyrok na nich czeka oj czeka
|
|
myślę ze trzeba było by dać może szanse sprawdzenia się młodszym kandydatom na prezydenta jak i do rady miasta.
|
|
No Kołakowski nie ma nic do Zambrowa i Kolna, ale możę coś mieć do Łomży, ponieważ Brzezinski jak nic nie zrobił do tej pory to i nic nie zrobi w przyszłości. A biorę pod uwagę też innych kandydatów Kołakowskiego podałem tylko jako przykład
|
|
Modernizacja stadionu, basenu, remont ulicy Poznańskiej i Piłsudskiego, budowa budynku Instytutu Technologii Żywności przy PWSIiP, przebudowa kompleksu rekreacyjnego strzelnica itp... nie sądzę żeby to samo powstało. to co napisałem nie świadczy ze popieram obecną prezydenturę tylko nie sądzę że Łomża jako miasto stoi w miejscu. Napisz może co według Ciebie powinno powstać albo co się powinno stać żeby miasto "w końcu ruszyło".
|
|
cesarz a GDZIE SĄ NOWE FIRMY które miały powstać w Łomży i tworzyć miejsca pracy z inicjatywy Prezydenta brzezińskiego ,bo o to mi głównie chodzi. Ten panek dwa razy oszukał ludzi Łomży i śmie iść dalej w rządzeniu temu miastu.
|
|
WON..nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
brzeziński i jego prawa ręka sroczyński WON z miasta Łomża
|
|
NA ŚMIETNIK !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
szymonek glosno krzycz:)))))))))) domagaj sie swego:)))))
|
|
tym swoim Aniołkiem troszeczkę mnie uspokoiłaś ale ...ja e dranie rządzą miastem to moje nerwy siadają..
|
|
szymonek trzymaj....swoje nerwy prosze ja ciebie
|
|
Czy myślisz że basen zmodernizował się sam?? może firma która robiła stadion przywoziła pracowników ze slązka?? remont ulic i budowy tych budynków przy spokojnej robią firmy nie z łomży?? bynajmniej część pieniędzy wydanych na te inwestycje wiąże się z daniem zarobku innym osobom w łomży. odpisuj na post jeśli masz o czymś pojęcie. pozdrawiam
|
|
Kołakowski lub Czerniawski. Jeszcze się waham...
|
|
''Czy myślisz że basen zmodernizował się sam?? może firma która robiła stadion przywoziła pracowników ze slązka?? remont ulic i budowy tych budynków przy spokojnej robią firmy nie z łomży?? bynajmniej część pieniędzy wydanych na te inwestycje wiąże się z daniem zarobku innym osobom w łomży. odpisuj na post jeśli masz o czymś pojęcie. pozdrawiam" Sprawdż najpierw jakie firmy pracowały i ilu było łomżyniaków ?
|
|
Większość moich znajomych jest zdania, że głosować można na prawie każdego, aby nie na Kołakowskiego. To typowy karierowicz, który nic nie robił w sejmie i nic nie zrobi dla Łomży. To chwalipięta i pozer. Takie jest też moje skromne zdanie.
|
|
A może piorunek?? http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Ludzie ! Litości !!!!!!!!!!!!!!!! To nie jest forum POLITYKA !!!!!!!! Do moderatora: Skasować toto uprzejmie poproszę.
|
|
GRODZKI
|
|
wszyscy są dobrzy przed wyborami niech przedstawią żelazne dowody że coś zrobili dla tej ziemi oprócz propagandy koziol0
|
|
Popieram koziol01, tylko ten system się nadaje do wyborów, bo chrzanią bzdety co to oni by nie zrobili a później głupie stwierdzenie, że oni tego nie mogą, więc może by należało jeszcze stosować wynagrodzenie tylko i wyłącznie za wywiązanie się z zobowiązań czy obietnic to podejrzewam, że 99% by do wyborów nie podeszło. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
Oni wszyscy siebie warci ,a Kołakowski to chłop z wioski ;) nic nie zrobią i tak nic nie wybudują i tak nie ma co obiecywać ani wzywać boże bo i tak nie pomoże ! mam jedne pytanie który to kandydat był w Bezpiece ?
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |