Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zablokować trolla. |
Witam Mam pytanie do administratora lub osób znających się na rzeczy. Czy mogę w jakiś sposób "ignorować" wypowiedzi niektórych użytkowników? Mam tutaj na myśli szczebiotke, michalinę i parę innych osób. Mądrzejsze posty pewnie pisałyby krewetki gdyby nauczyć je pisać. Jeżeli da się coś zrobić w tym kierunku bardzo proszę o wskazówki. Z góry dzięki. _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zablokować trolla. |
a dlaczego nie zostałem wymieniony ja >?????????????? ;( ale opcji takiej niema . ![]()
|
|
ja znam się na rzeczy i co ci powiem to ci powiem ale ci powiem że nie
|
|
albomożesz założyć taki filter sobie na różne osoby np. ja mam na osoby o dziwnych nickach lub bez nicka
|
|
![]()
|
|
Popieram , wyeliminować ich ,forum stało się miejscem wydurniania paru ciągle tych samych osób . Aż się nie chce zaglądać.
|
|
wyeliminować to ty możesz swoje problemy ze sraniem paziu
|
|
СОВСЕМ С ТРОЛЛЯМИ НА ФОРУМЕ ЛОМЖА!!!!
|
|
MICHALINA JESTEŚ KOMPLETNE ZERO, TOTALNE DNO BEZ DNA! A GDZIE ZNIKASZ? CHYBA PODLECZYĆ SWÓJ SCHOROWANY MÓZG!!!!!!!!!!
|
|
nie interesuj sie pazico ![]()
|
|
JASIU SMIETANA ! MOŻE I TOBIE PRZYDAŁABY SIE REKONWALESCENCJA PSYCHIATRYCZNA?
|
|
moim skromnym zdaniem admin ma gdzieś co tacy ludzie tu wnoszą-chyba liczy się ilość nabitych postów... ale taka jest prawda... chcecie pogadać o pierdołach wlączcie sobie jakiś czat i już, bo za nudni zaczynacie być. Człowiek zadaje konkretne pytania a wy sie wtracacie z głupimi podtekstami.. tak jak chce się okomuś udzielić odpowiedzi na zadane pytanie a tu okazuje sie, ze znow jakis pierduł typu 'księzyc wschodzi jak slonce zachodzi'-czy wy nie macie znajomych z którymi osmać się możecie, czy co?;\ weźcie już dajcie spokój...
|
|
wlasnie, posty posteczki i posciaki. 4lomza to trup na glinianych nogach tyry tyry lalala jedyny prawdziwy jasio :}
|
|
no
|
|
()zamknij_oczy
|
|
h uj wam w du pe zule cygany .......nie pasuje to wypaaaaaaaad z kafejiiiiiiiiiiii pokemony. PS....dzis jestem wolgarny............ Chlopki i pantaloniary... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
a tobie szwancu hu...j an grob cliiiireec czy tam cleryk.... Jedsen hu j ten sam pedofil ... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Właśnie o takie ameby jak ta powyżej mi chodziło. Nie dość, że się dziecko wysłowić nie umie to jeszcze tak się zapienił, że opluł monitor :) _____________________________________________________________ Prawda nie ma żadnych bogów ponad sobą. Wiara w prawdę zaczyna się od zwątpienia we wszystkie prawdy, w które się uprzednio wierzyło.
|
|
|
Cleric najskuteczniejsze to : wyciągnij kabel z gniazdka. Następnie włącz dziennik w taliewizorze. angella
|
|
|
Siema foczki ![]()
|
|