Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Trochępóźno.... ale temat Majówka 2005 |
Witam! Byliście może na Super Wielkiej Majówce w RAMPIE?? Ja byłam i szczerze powiem… żenada. Fakt faktem Szymon & Carpe Diem – REWELA. Ale Pan prowadzący… nie chcę się powtarzać ale naprawdę… żenada. Skąd wyście wytrzasnęli tego gościa?? Pytam SKĄD?? Zdawało mi się że z naszego super nowoczesnego radia o Bardzo Atrakcyjnym Czymś tam, choć może się mylę. Pozdrawiam wszystkich i czekam na wrażenia. Tyle ja Mierna Aktoreczka
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Trochępóźno.... ale temat Majówka 2005 |
Ja to miałem najlepszą majówke bo w domku!! grzybek
|
|
Ja wszystko na Bawełnie slyszalem :D
|
|
Ten pan może był z jakiegoś kabaretu ?
|
|
Prowadzący - kompletne dno!!! Pozwolę sobie przytoczyć kilka wypowiedzi tego inteligenta: "... wystąpi gwiazda dzisiejszego wieczora ..." "... proszę samochody o przestawienie ..." Było jeszcze kilka(naście) takich rodzynek ale na rauszu nie szło wszystkiego zapamiętać. Jeśli pamiętacie jeszcze jakieś, dorzucajcie, będzie się z czego pośmiać. Pozdrawiam
|
|
Rodzynki... " do samochodów - ODSUŃCIE SIĘ" do ludzi za ogrodzeniem "ODSŃCIE SIĘ 20 METRÓW" choć jak każdy wie 20 m dalej nic nie byłoby widać!!! I gdzie ci ludzie mieliby stać? Na ulicy?? Skąd jest ten GOŚĆ?? Ptysiu... ty wiesz wszystko napisz skąd. Tyle ja Mierna Aktoreczka
|
|
Tego wlaśnie sam niewiem :(
|
|
a to nie był przypadkiem ten pajac kujawiak
|
|
Może prowadzącym był pan Jacek Borkowski - aktorzyna z Klanu, którego prowadzenie którychś tam wyborów misek (tudzież wanien) polonia było tragikomiczne...:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |