Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Weselne zakupy |
Czy ktoś z Was może mi podac sklepy, hurtownie gdzie moge kupic rzeczy typu, zaproszenia, kotyliony, balony itp.? Chodzi mi o wszystkie rzeczy weselne.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Weselne zakupy |
O matko!!!!! Monika przemyśl to jeszcze !!!!!!
|
|
prymus na al. legionów
|
|
Polecam allegro :P ______________________________________________________________ "Jesteś ikoną, droga na szczyt bywa smutna. Dziś noszą cię na rękach, jutro płonie twoja kukła." PIH
|
|
zaproszenia to polecam drukarnie a po co ci balony? ell pablo
|
|
Prezerwatywy tańsze? angella
|
|
z taką inteligencją to ten związek szybko buchnie :P
|
|
w hurtowni Scooby widziałąm. ale moim zdaniem zdecydowanie allegro wygrywa. kuzynka zamawiała i wyszło na to że przy większych zakupach można wydać połowę tego co w hurtowni
|
|
Scooby ? a jaka to hurtownia? ceny droższe niż w luksusowym salonie jakimś w Promisie to ceny najniższe w całym podlaskim i niższe niż na alegro. angella
|
|
pisząc Promisie miałaś na myśli Prymusa? w Scoobym jak jest właściecielka a bierzesz dużo sztuk idzie się dogadać co do ceny, w Prymusie jeśli jesteś klientem detalicznym nie ważne ile bierzesz a i tak te 10% dopłacasz
|
|
w skubim dogadać? hahahah dobre. Zastanawia mnie dlaczego płacąc u nich zawsze słyszę czy potrzebuję paragon? Nie potrzebuję ale dlaczego mam go nie dostac (a właścicielka nie zapłaci podatku) skoro to obowiązek. Ciekawa jestem kiedy tą pseudu hurtownią zajmie się US.
|
|
zajmie sie wtedy kiedy zglosisz, przeciez us to nie wrozka
|
|
w Koralu na Krótkiej przy Sympatii też widziałam rzeczy ślubne, zaproszenia, albumy ślubne, księgi gości, poduszki na obrączki, bileciki itd
|
|
![]()
|
|
kup na allegro a duzo zaoszczedzisz
|