Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Zeszyt |
zeszyt 16 kartkowy w kratkę z czerwonym marginesem gdzie mogę teraz kupić...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Zeszyt |
w sklepie
|
|
w kauflandzie,stokrotce .. ![]()
|
|
u ruskich brudasow na rynku, tylko uwazaj , latwo ich nie mozna zrozumiec, te ich lamane L
|
|
DEBILE ZADAJĄ DEBILNE PYTANIA! DEBIL NIE WIE GDZIE KUPIĆ ZESZYT I PYTA NA FORUM
|
|
alibaba2010 napisał(a): > DEBILE ZADAJĄ DEBILNE PYTANIA! > > DEBIL NIE WIE GDZIE KUPIĆ ZESZYT I PYTA NA FORUM alibaba już sietak nie produkuj bo ci capslock się popsuje transwestyto z klubu geja
|
|
WRÓCIŁA DEBILKA MICHALINA!!!!!!!!!!!!!!! JAK TAM NA WYLOTÓWKACH? PO ILE SPRZEDAWAŁAŚ LODY? CHYBA MIAŁAS DŁUGIE TOURNEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!1
|
|
alibaba2010 napisał(a): > WRÓCIŁA DEBILKA MICHALINA!!!!!!!!!!!!!!! > > > JAK TAM NA WYLOTÓWKACH? > > PO ILE SPRZEDAWAŁAŚ LODY? > > CHYBA MIAŁAS DŁUGIE TOURNEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!1 achta zazdrość ja pracuję i zarabiam i to niewtej branży co ty ! w twojej branży można często zamiast napiwku dostać prztyczka w nos pazico z pentem i cyckami !
|
|
michalinko A JAK SIE NAZYWA TWOJA BRANŻA? JAKI JEST NAJSTARSZY ZAWÓD ŚWIATA?
|
|
alibaba ty stary transie jak to jest mieć dziurę i pento naraz ? nie masz czasem dezorientacji ?
|
|
michalino SKĄD U CIEBIE UPOŚLEDZENIE UMYSŁOWE? TAKA SIE URODZIŁAŚ, CZY RODZICE COŚ ZANIEDBALI W TWOIM ROZWOJU? A MOŻE ULICA CIĘ WYCHOWAŁA?
|
|
najpierw odpowiedz na moje pytanie bo widzę że zbaczasz z tematu jeszcze pomyślą ludzie na forum że jesteś jakimś politykiem albo po prostu nie rozumiesz co do ciebie się pisze albo mówi
|
|
DZIURA I PENTO? JESTEŚ NIE TYLKO NIEPEŁNOSPRAWNA UMYSŁOWO ALE I ZBOCZONA ! CHYBA PORADNIA ZDROWIA PSYCHICZNEGO POWINNA SIE TOBĄ ZAOPIEKOWAĆ! NAPISZ JAK CI POMÓĆ?
|
|
eee czekałam tyle czasu na twoją odpowiedź cienki jesteś alibabo długo myślisz nad prostymi sprawami bez odzewu idę coś obejrzeć na dvd i się rozkoszować miłym wieczorem. a ty gnij na necie i pisz bzdury paziu. do kredek hehe
|
|
NIC NIE NAPISAŁAŚ O SWOIM NIEDOROZWOJU!!!!!!!! A RODZICE? KIM SĄ ? CZY TO ZBIERACZE ZŁOMU ZE STAFFA?
|
|
musisz isc do sklepu i kup 64 kartkowy to nie bedziesz musial za chwile znowu isc po zeszyt
|
|
a ja w dalszym ciągu nie mam zeszytu 16 kartkowego w kratkę z czerwonym marginesem bo wszędzie mówią że są tylko 60 kartkowe no i co ja mam zrobić z takim problemem...
|
|
a moze kup dwa 8-katrkowe i sklej
|
|
pomysł może i dobry ale gdzie ja o tej porze znajdę introligatora żeby mi skleił te zeszyty...
|
|
moge zapytać soąsiada on takie sprawy zna bo jeździ taksówką
|
|
a to dobrze bo jak by nie jeździł taksówką to bym mu nie wierzył...
|
|
nie chodzi o wierzył czy niewierzył ale się zna i już jeździ po mieście i obserwuje
|
|
MICHALINA CZY TEN ZNAJOMY TAKSÓWKARZ WOZI CIĘ NA WYLOTÓWKI?
|
|
|
michalina JESTEŚ ZERO, KOMPLETNE ZERO, KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
MICHALINA JESTEŚ POTRÓJNE DNO BEZ DNA ,KOMPLETNE ZERO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA, HA HA ,HA HA
|
|
potrójne zero to Tysiąc !
|
|
MICHALINA UMIESZ LICZYĆ ? DO PIĘCIU? PEWNIE NA KONKRETACH? OJ NIE WIESZ CO TO ZNACZY?
|
|
pisz pisz masz juz bana odjutra
|
|
MICHALINA KOMPLETNE DNO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
Ja tez chcialabym kupic, i miec caly stos w domu
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |