Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Yam cafe |
nie wiecie czy cos w swieta bedzie sie dzialo w yam cafe??? ile wstep itp. nie wiem czy warto sie wybrac jak bedzie swiecic lokal pustkami albo nie bedzie jak wejsc do klubu
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Yam cafe |
klubowa.4lomza.pl i wszystko jasne :) Wesołych Świąt :)
|
|
pustkami? tam nie bedzie jak noga ruszyc na parkiecie no i teraz bez rezerwacji, to jest mala szansa na wejscie
|
|
w tamtym roku jak bylam to yama swiecila pustkami
|
|
Tak się składa, że dzisiaj i jutro, nie wejdziesz, jeśli nie masz rezerwacji. W poprzednią niedzielę robili rezerwacje i chwila moment ich nie było. Także ludzi będzie sporo, tylko czy nie za dużo. A wjazd chyba i tak po dychu, z tego co wiem ;) ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
Tzn dzisiaj chodziło mi o wtorek, bo patrzę, że coś zegarki różnie tu działają hehe ________________________________________ Life is brutal and full of zasadzkas and ... Sometimes kopas w dupas? No, always!
|
|
w tamtym roku ja byłam i jeszcze takiego tabunu ludzi nie widziałam, jak za komuny gdy papier toaletowy rzucili. Nie powinni tylu wpuszczać. Loveley może się nawaliłaś po pasterce i pod konie trafiłaś.
|
|
hehehe nie ja bylam jakos ostatniego dnia swiat juz po polnocy hehehe ale mniejsza o wiekszosc.
|
|
twoja większość to zdecydowanie mniejszość nie upieram się że to było nawalenie bo równie dobrze mogły to być jakieś piguły na trawienie - powiedzmy.
|
|
![]() Jeden lubi jak mu cyganie grają, drugi jak mu z butów smierdzi
|
|
to jak w koncu?bez rezerwacji dzis nie uda sie wbic w ogole?a jak jutro?pilnie prosze o odpowiedz bo jakby co musze sie jeszcze uszykowac na wyjscie:p
|
|
raczej nie da sie poza tym co z tego jak wejdziesz to nie bedziesz miala wejsciowki
|
|
ehhhh jakiej wejsciowki ahhh te % chodzilo mi o miejscowke , stolik, ja np w kacie stac nie lubie
|
|
a jutro?:(
|
|
jutro podobnie po swietach moze cos sie uspokoi
|