Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Papierosy |
dziś na dworcu PKS stała dość liczna grupa młodych ludzi i prawie wszyscy palili papierosy , warto się zatruwać...? co ten papieros daje...? ![]()
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Papierosy |
jak będziesz duży to się dowiesz.
|
|
kiedys sie duzo palilioliloalelo ale nie teraz
|
|
bo już nie masz po czym zapalić, szczebiota... :]
|
|
a gdzie te rence fsadzic z nudow ? a tak to zajencien jets jak sie czeka ;) ![]()
|
|
zaciagala sie i tyle, szpan albo z nudow, normalny czlowiek, jak ma duzo pracy i kierownik lub dyrektor , lub zwierzchnik ,jest wymagajacy ta zadna przerwa na papierosa nie jest dozwolona
|
|
:) taaaaaaaaaaaa
|
|
ja to mialam przerwy w rzucaniu palenia, ale rzycilam w koncu no
|
|
przeppraszam za bledp
|
|
Sie jara od nocy do rana bo to ruskie primery bez siana ;-)
|
|
trucizna, radze nie zaczynac, smierc na miejscu i szybka,pluca bola itp
|
|
Nie ma to jak wstać z rana wypić kawkę i przypalić fajka ![]()
|
|
|
OUI
|
|
|
szcebiota nie opdowiedziłaś co tam wparyzu robisz
|
|
won!
|
|
ja se jaram 2 do 5 dziennie, ale 5 to jak mam stresa jakiegoś mocnego, np. klasówkie czy cuś...a tak to jaram se e-szluge i mi 2 razy taniej wszystko wychodzi i gdzieś ze 4 razy zdrowiej co nie... no aaaa coś jeszcze chciałem ale zapomniałem a teraz jadę się polansować w mieście http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
won robisz ? znaczy jednak szparagi hehe piona i z piardem !
|
|
pamiętam pierwsze dymki bo większość z was na pewno próbowała a ja zacząłem od "KLUBOWYCH" i "MENTALOWYCH" ale czy to smakowało raczej chodziło o szpan itp... ![]()
|
|
już wiem, chciałem powiedzieć, żeeeeee płuca czysciejszesą i nie bolO jiiii nie kasłam :) i pachnie mi policzek i ręka :) http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
cooooooooooooooooo??????????????????????????????????,,,,
|
|
ja sporty:)
|
|
aj jjjjjjaaaaaa nic nieeeeeeeeesluszeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
sloma ze slomianki dobraaaaaaaaaaa i bez tytoniu,
|
|
Widzę że większość z forumowiczów nie ma pojęcia co to jest papieros i po co się go pali. Może większość dla szpanu, czy oby się nie wyróżniać od reszty, lecz i tak zbiega to tylko do jednego kierunku, do nałogu, ale żeby truć siebie i innych za własne pieniądze (no może nie zawsze zarobione) to trzeba być poważnym idiotą. Ja na szczęście to zrozumiałem i rzuciłem, lecz dzienna norma było 3,5 paczki i z pewnością da się to zrobić. ______________________________________ Pozdro wszystkim pozytywnie i realnie myślącym.
|
|
lecz dzienna norma było 3,5 paczki O k...a, to nieźle dawałeś... _________________________________________________________ ![]()
|
|
papierosy to nałóg jak wiele innych _ ale cóz to za życie bez nałogów
|
|
No właśnie, życie ciągnie za sobą wiele nałogów,papierosy świństwo,radziłbym zamienić w taki nałóg jak walenie konia,młodzież zdrowiej by na tym wyszła. Materiały pomocnicze za free w internecie także żaden problem.
|
|
A tak poważniej to każdego indywidualna sprawa,nikt nikogo nie przekona i nie namówi jakich nałogów powinien używać a od jakich powinien trzymać się z dala więc takie pisanie do niczego konkretnego nie prowadzi. Każdy ma swój rozum i każdy w niego sam ingeruje.Jeden palenie rzuci a drugi zacznie bo szpan bo koledzy lub stres, czyli nieumiejętność zapanowania nad samym sobą,wmawianie i wymówka, że palenie zwalczy go tak jak by nie było na to innych sposobów.
|
|
to je dobra reklama http://www.youtube.com/watch?v=tiqrCPcEcqU&NR=1&feature=fvwp http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek
|
|
udalo ci sie
|
|
wspomnień czar... ![]()
|
|
SADZIĆ PALIĆ ZALEGALIZOWAĆ Pomysłowo.
|
|
Dziś mija 2 tydzień bez papierosa, polecam rzucić wspaniale się czuję, zmysł smaku i węchu się wyostrzył (wrócił do normy;) ) fajnie się wysypiam i przez te 2 tygodnie zaoszczędziłem 150zł :)
|
|
wzrasta akcyza - do 90 gr na paczce;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |