Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Diss na taboreta hahaha |
http://w570.wrzuta.pl/audio/6BO7VMJer61/szperek_feat._cytrus_-_niesamowity_tomek SŁUCHAJCIE DOBRY DISS
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Diss na taboreta hahaha |
ahhaha ostrooo
|
|
**** yea :D __________________________________ Bo lato jest po to, by kochać, marzyć, śnić.. Piękna jest tylko prawda i tylko ona jest godna miłości... ŁKS Łomża!
|
|
a o co w tym chodzi?
|
|
Lomzynski underground hehe
|
|
o jakiego tomka chodzi?
|
|
Weście się ogranijcie ten szpero i cytrus dissują na jakiegoś większego lamusa który im nie odpowie dissem bo jest jescze większym leszczem te typy nie maja na kogo dissowac chcą sie wypromowac dissem na lamusa. DO SZPERA I CYTRUSA ; POSRANE LAMUSY WIECIE CO TO DISS? TEN CALY TABORET WAM NIE ODPOJWIE NA DISSA I LICZYCIE SIE Z TYM WSIADACIE NA TYPA KTORY JEST OD WAS SŁABSZY PSYCHICZNIE CHOCIAZ FIZYCZNIE OSĄGA WIĘKSZE WYNIKI W SPORCIE NIŻ WY! ZADISSUJCIE NA KOGOS POWAZNEGO ZASRANE LAMUSY JESTECIE CI KAMI Z MECHANIAKA KTÓRE NIE POTRAFIĄ NIC INNEGO WYMYŚLEC NIZ DISS NA OSOBĘ NIESPEŁNĄ ROZUMU BO CHŁOPAK MA ŻÓŁTE PAPIERY. ZADISUJCIE NA KOGOS Z MECHA OBSRANCE. A kolega CYtrus z Olszyn to wie o co chodzi bo sam jest lamuchem i ten cały SZpero też. Więc nie jarajcie się tym disem bo skonczycie jak kolega Taboret bo wasi koledzy też was zdissują. Możecie mnie uznac za hejtera ale taka jest prawda!!! Jazda ze Szperem i Cytrusem bo staniecie się jak oni pospolitym lamusem! NARA ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
A co do tego dissu to nawet nie umiecie wymyślić swojego podkładu. Żebyście ułożyli to na jakiegoś typa który jest ogranięty w temacie to ok. Ale chcecie przez to dojechac lamusa który jest silniejszy od was tylko boi się was bo niszczycie go psychicznie. JAZDA Z LAMUSAMI SZPERAMI I CYTRUSAMI ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Ten list zacznę tak : słyszałem że jestem mym wrogiem, i że życzysz mi źle więc ja też źle życzę tobie. Co to ***** za leszcz, co oczernia bez powodu i chce cię widzieć na dnie bo sam puka w dno od spodu. Niech zgadnę to zazdrość, chciałbyś być w moich butach tylko poproś suko dostaniesz w gębę buta kurwysyny psie oddechy bez pośpiechu jeszcze się spotkamy ty podczłowieku. Jeszcze się spotkamy i jeszcze zobaczymy Jaką trudność wtedy sprawi wam przełknięcie śliny. Jeszcze się spotkamy i wtedy ci wyjaśnie ile dla mnie znaczą kuro twoje baśnie. Sam zrozumiesz wszystko, opluty na glebie Nikomu źle nie życzę lecz ty jesteś wyjątkiem te słowa sprawią ze zatańczysz jak oblany wrzątkiem. I dodam jeszcze jedno szacunek to świętość, nie szanujesz dobrych ludzi to zapłacisz za to gębą. Kuro nie wziąłeś do serca ostrzeżenia to teraz rozkminiaj co masz do stracenia. Pobawimy się, ja będę kłusownikiem ty sarenką, wpadłeś już jak debil we wnyke teraz czekaj na mnie lub zdychaj powoli w końcu cię dojadę i nauczę pokory nie chodzi o fakt lecz chodzi o zasadę, dostaniesz karę **** na ciebie kładę. To twoja ostatnia szansa, dobre życie w dobrym stylu nawet spedalony jamnik będzie walił cię od tyłu. Zrobi z ciebie garstkę pyłu, lojalności płomień spali na osiedlu z jonitem raz na psiarni cię jebali Dedyskuję ta nutę szperkowi i cytruskowi z imieniu tego co nie może się bronić ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Ej lamuski wy chcecie zadisujcie na mnie spoko czekam na odpowiedź do zobaczenia na forum psie oddechy ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
o ****! jakie dissy... zdisujcie mnie a odpowiem mega skurwysynkim beefem!
|
|
Wyprzedziłeś mnie whiteboy ,miałem na myśli dosłownie to samo co napisałes w kilu postach. Jazda z pozerami! Pomysłowo.
|
|
http://tnij.org/twoja-muzyka Kolejny diss na taboreta
|
|
prawie jak Norbi feat.Mezo sami sie ponizyliscie tym dissem.
|
|
whiteboy (---.elomza.pl) skladanka nietypowa, doszukuje sie w twoich wypowiedziach jakiegos polotu.., glebi, wyzszych wartosci, staram sie sklejac jedne slowa z drugimi by wyszedl z tego filutarny sens, i coz ...doceniam, Twoj zapal, energie, szczerosc.. pomine jednak, kilka niestosownych slow, wypowiedzianych szyderczo,bez przekasu.. powiem ze jetes przekonywujacy :p
|
|
Ej lamuski czekamy na mnie i Dobromila! Jesteście pozerami którzy myślą że jak walną dissa to się wybiją. Gdyby ludzie Prawdziwej sceny hip-hopowej wiedzieli jaka jest sytuacja sami by was zdissowali a wy się uważacie ja wilkich hip-hopowców? Hip hop wywodzi się z blokowisk z mas przekaz jakiś ze sobą niesie a Cytrus chłopaczyna z wioski pod Łomżą i Szpero niewiadomo skąd macie pojęcie o stylu i hip-hopie. Tak swoją drogą nuta ok słowa tylko w niewłaściwą osobę wycelowana. Jak byście ułożyli na np. kogoś z Łomży kto lata w dobrej ekipie i macie coś do niego. Mogę się założyc że gdyby ten cały Taboret do was pojedyńczo na solo dojechał by was. A tak naprawdę robicie z typa pośmiewisko a przy okazji z siebie. Jeżeli uważacie się za wariatów zapraszam do mnie szczegółowe dane podam jak odpiszecie na forum. Bez podrowień dla was pozery. Jazda z wami!! Teraz szykujcie się na drugą część dissa tym razem o was i o takich pozreach jak wy. Już w mojej głowie pojawiają się kojene zwrotki o was! ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Dzieci dzieci ... ah te dzieci. Za moich czasów takiej kolby nie było.Teraz to masa bezrobotnych hip hopowców. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
Znam tego człowieka od paru ładnych lat, jestem jego znajomym można rzec. Z jednej strony mu współczuję a z drugiej dobrze mu tak bo on tak pier... że głowa mała.Takie smuty że szkoda gadać.Ponadto wywyższa się, czuje się bohaterem wobec słabszych a gdy staje przed oczami mu silniejszy to spier... gdzie pieprz rośnie Dobrze że ktoś przemówił mu do tego łba . PS : On nie ma żółtych papierów jak ktoś napisał powyżej .
|
|
Większość może zrobić karierę na festynach w pobliskich wioskach.Taka jest prawda.Uznania się nie zdobywa za plucie tylko za to kim się jest. http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas
|
|
i pudzian juz go nie obroni [dla wtajemniczonych, bo ci co znaja wiedzą o co b]
|
|
WhiteBoy Hejciku. Wiesz, że ten niby "Twój" tekst co dedykujesz Szperkowi i Cytrusowi to nie jest już hejting tylko plagiat ? Podpisujesz się pod dziełem innych ludzi. Chyba że ty jesteś DDK RPK ( http://www.youtube.com/watch?v=RioN0sKVLB0 ) i już nawinąłeś Erem i Dixonem 37. Szczerze to ile ty masz lat ? Moim zdaniem jesteś śmiesznym 14 letnim dzieciakiem co robi szum na forum i jest "fajny" przez kabel. Teraz sam siebie ośmieszyłeś i to TY jesteś lamusem , bo podpisujesz się pod dziełem kogoś innego. Pozdro leszczyk i pamiętaj zawsze prawda wyjdzie na jaw. Dla wszystkich zainteresowanych "TALENTEM" WhiteBoya tu macie "jego" plagiat na YT i cały tekst. http://www.teksty.org/DDK_RPK,List_do_wroga http://www.youtube.com/watch?v=RioN0sKVLB0
|
|
Sam nie wiesz co teraz napisałeś oceń wszystkie posty whiteboy odnośnie tego pseudo dissu ,rozkmiń kazde zdanie tu nic nie jest na niby. My piszemy jak to kur** jest i kto tu jest prawdziwy. Jazda z pozerstwem.! Pomysłowo.
|
|
Pociejowo jak pojdziesz do gimnazjum za rok to tam cie naucza czytac ze zrozumieniem, a do tego czasu nie bierz udzialu w dyskusjach na forum.
|
|
Bez podrowień dla was pozery. Jazda z wami!! Teraz szykujcie się na drugą część dissa tym razem o was i o takich pozreach jak wy. Już w mojej głowie pojawiają się kojene zwrotki o was! Powyżej słowa whiteboya i z nich można wywnioskować tak jakby on się poczuwał do autorstwa wcześniej podanego tekstu więc nie mówicie mi o czytaniu ze zrozumieniem , bo widać że w podstawówce wieczorowej was tego nie nauczyli. Czytamy cały tekst a nie urywkami.
|
|
Autor: whiteboy (---.elomza.pl) Data: 01-06-10 22:40 Weście się ogranijcie ten szpero i cytrus dissują na jakiegoś większego lamusa który im nie odpowie dissem bo jest jescze większym leszczem te typy nie maja na kogo dissowac chcą sie wypromowac dissem na lamusa. DO SZPERA I CYTRUSA ; POSRANE LAMUSY WIECIE CO TO DISS? TEN CALY TABORET WAM NIE ODPOJWIE NA DISSA I LICZYCIE SIE Z TYM WSIADACIE NA TYPA KTORY JEST OD WAS SŁABSZY PSYCHICZNIE CHOCIAZ FIZYCZNIE OSĄGA WIĘKSZE WYNIKI W SPORCIE NIŻ WY! ZADISSUJCIE NA KOGOS POWAZNEGO ZASRANE LAMUSY JESTECIE CI KAMI Z MECHANIAKA KTÓRE NIE POTRAFIĄ NIC INNEGO WYMYŚLEC NIZ DISS NA OSOBĘ NIESPEŁNĄ ROZUMU BO CHŁOPAK MA ŻÓŁTE PAPIERY. ZADISUJCIE NA KOGOS Z MECHA OBSRANCE. A kolega CYtrus z Olszyn to wie o co chodzi bo sam jest lamuchem i ten cały SZpero też. Więc nie jarajcie się tym disem bo skonczycie jak kolega Taboret bo wasi koledzy też was zdissują. Możecie mnie uznac za hejtera ale taka jest prawda!!! Jazda ze Szperem i Cytrusem bo staniecie się jak oni pospolitym lamusem! NARA = pozdro pociwicz... PS: white boy ty jestes z glupi na takie teksty sorry wogule zmien nick i nie obrazaj bialasow bo qurw. takich dzieci mi zal co jestes obronca taboreta gay-hero sie znalazl mowisz ze ma zolte papiery a sam tez je pewnie masz...
|
|
Cała polska czyta dzieciom ? Przyłączmy się do akcji ,żeby wszyscy zrozumieli dokładnie o co wam chodzi ;) Pozdrawiam :)
|
|
Pociejewo nie kłuć się z tym towarzystwem, bo nie warto, a co do szperka i cytrusa to tylko życzę im żeby nie za bardzo źle skączyła im się ta "akcja" na taboreta. trzymajcie się i pozdrowienia. Pociejewo
|
|
Jazda z kur*ami i tyle. Ok jakieś tam dissy co kto lubi nie słucham tego nie znam się. Ale wiem tyle że nie powinno się cisnąć tak typa który i tak nie odpowie, psyche ma słabą. Za takie poniżanie w necie wielu młodych ludzi się zajebało... Ciekawe jakbyście się ***** czuli jakby coś sobie chłopak zrobił. Należy Wam się za to nagroda. Jak to tam u Was leci? "Przeciwko kurestwu i upadkowi zasad..." Idealnie pasuje do Was chłopaczki. Tylko Łomża ŁKS!!!
|
|
robisz sie oblesny!
|
|
Jaka zwała z tego white boya ............hahaha dziecko ***** czarnego hiphopu ......ogarnij sie pojebie bo zal mi ciebie ***** nastepny ***** z pokolenia tedego ........ wez sie ***** za disco polo a nie za hip hop zasrancu
|
|
cwele
|
|
Młody wpuścił kawałek w obieg (nie oceniam jakości), a Wy tu jadem plujecie i wycieracie usta 'heiterstwem'. A Wy co tutaj uprawiacie? Akcje pacyfistów? Najlepsza do rąk.
|
|
szkoda mi tych ludzi, sami nie wiedza co robia
|
|
Autor: Wkurwiony Dzieciak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 04-06-10 01:57 Jaka zwała z tego white boya ............hahaha dziecko ***** czarnego hiphopu ......ogarnij sie pojebie bo zal mi ciebie ***** nastepny ***** z pokolenia tedego ........ wez sie ***** za disco polo a nie za hip hop zasrancu a ty z jakiego pokolenia jesteś ?? jeżeli mogę się zapytać słyszałeś klasyki ty w ogóle wiesz co to Wu tang, co, mc ren co to ,wyp3 słyszałeś ,zwykłą codzienność całkiem nowe oblicze ,otto znalazł się raper od siedmiu boleści usłyszał głuchą noc i rapuje trochę szacunku dla old schoolu dystroier http://www.youtube.com/watch?v=qrmrLCX_zJ0&feature=related/
|
|
http://4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=315357&t=315357 Macie tu dissa na szperka ;] Eeee beeee yyyyyy no ...
|
|
Widze że znów temat powrócił na lomzynskie forum. Więc wypowiem się ponownie w tym temacie, myślę że Tomek mimo swoich wad które posiada jak każdy człowiek jest badziej spoko i prawym koleżką niż ci PSEUDOraperzy z pod Łomżynskich wiosek. PROSZĘ ADMINA O USUNIĘCIE DISSA NA TOMKA (ps TABORETA ponieważ lokalna społecznośc RODOWITYCH Łomżan z pokolenia na pokolenia nie życzy sobie żeby jakis CHAM oderwany od wideł dissował na naszego człwowieka. Ci którzy znają Tomka (Taboreta) może wiedzą jaki on jest a nie jest doskonały jak każdy bo nikt nie jest Panem Bogiem "THOREM" ale mimo to nie pozwolę na to żeby ktoś publicznie poniżał człowieka słabszego od osób dissujących na niego. TAK WIĘC STAJĘ W OBRONIE TZW Taboreta ponieważ uważam go za bardziej prawilnego ziomka niż was Cytruski i Szpeki, czekam dalej na diss a na whiteboy'a mam nadzieję że jest wiecej osób takich jak ja w łomży którzy poprą moją inicjatywę niż przyłączanie się do lamusów pesudodissujących na chłopaczka który wam nie odpowie. Życzę wam tego lamusy SZPEKI I CYRUSY żeby kiedyś wasze dzieci były wyśmiewane poniżane kopane uważane za frajerskie pochodzenie chociaż Tomek ( Taboret w najmiejszym calu nie przypomina was bo jest bardziej w pożądku niż wy) on wyróżnia się tym od was że on ma MÓZG) wy którzy poniżacie osobę słabszą od was która może czasem nie ma poparcia nie wiem w szkole być może) nie różnicie się dla mnie niczym od papierków laKmusowych które zmieniają kolor na potrzeby doświadczeń. Nie życzę sobie i myślę że większość NORMALNYCH osób z tego forum nie życzy sobie tego samego aby kto kolwiek walił swoje popisówki na człowieka od was słabszego psychicznie, nawet nie wiecie co cxzynicie. Może i jes słabszy psychicznie od was ale uweżcie mi na słowo za tym chłopakiem jest większoć społeczności niż za wami PSEUDOrapeki. Nawet nie wiecie co to prawdziwy diss. Wasz diss polegał na tym żeby się wypromować? Np, na śmiar.......ę co wy wiecie o rapie o hip hopie? To nie polega a tym żeby zadissować na kogoś kto wam nie odpowie!!! Zadissujcie na prawdziwe ekipki typu Dix37 czy PZWN lub Hg. Jesteście bandą zwykłych lamusków. Mam nadzieję że będzie więcej dissów na was niż na Tedego pa do zobaczenia w krótce na koncercie. Tak wogóle to pozdrowienia od stolicy wkrótcce usłyszy o was (szperku i cytrusie) cała Polska za tego dissa na Tomka, pomimo że go nie znam. Ale uwieżcie mi najlepsze ekipy rapowe już was wyśmiewają znający sytuację w łomżynskiej sceny. Do zobacznia w krótcce u was mieście! ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Piszę jeszcze raz do do tego niby plagiatu który Paciejewo czy jakoś tak mi zarzuciło to są słowa mojego ziomka i ziomków którzy nie muszą sie promować w taki sposób jak wy!Oni mi nie zarzucą plagiatu. Co najwyżej wam może mezo czy inny ktoś zarzucić za ściągnięcie podkaładu. Wasza promocja polega na poparciu lamusów! Więc po co taki rap dla lamusów!? Pytam się po co? Znam sytuację z Łomżńskiej ziemi. Gdybym nie znał nie wypowiadał bym się w tym temacie! Ogarnięte osoby z Łomży wiedzą już kto to Szpero czy Cytrus. I do was koleżcy trafi kolejny diss który usłyszy cała Polska. Dalczego tak jest że lamusy biorą się za coś o czym nie mają pojęcia. Nazywacie ziomka z klasy fajerem (ś...rę) ale tak naprawdę to wy jesteście malutccy tyci tytci którzy zajęli się dissem na was i takie ś----wa jak wy! Uwieżcie mi jesteście spaleni scena hip hopowa i Polski underground śmieje się z was i jadą z takimi jak wy! Więc mam nadzieję że do zobaczenia na koncercie u was w mieście. Jeśli się pojawicie zapraszam abyście zadissowali na mnie! Bedzie ośny koncert w łomży więc mam nadzieję że wy tacy prawdziwi hip hopowcy się pojawicie i oby nie było jak w zielonej górze :) stolica pozdrawia dawne mazowsze. Tak wogólę sytuację znam od oganiętycvh naprawdę OGARNIĘTYCH sztywnych osób. Myślę że w Łomży jest jak najmniej takich pseudoraperów jak pan szp.....o i c....us. Stolica pozdrawia jeszcze raz. UndergroundWarsaw Kulfon i Monika ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
Nie czekam na odpowiedź forumowych napinaczy. Myślę że będę mógł wam odpowiedzieć na żywo na koncercie u was w mieście. A napewno poruszę ten temat i zadedykuję specjalną nutę z przekazem dla takich napinaczy jak Sz C. I ich reszty ziomków tych 2 panów Sz..ra i C....sa- wypowiadającycych sie na tym lub innych podobnych forach! ⊕ Jedno jest pewne,moich korzeni,mojej Polskosci nie pozwole sobie nigdy wyrwac z serca ⊕
|
|
dno.. Pomysłowo.
|
|
dno... ![]()
|
|
Ja już was zdissowałem http://www.smog.pl/wideo/38112/raper_z_idola_padniesz/ ;]
|
|
hejter to osoba, która robi sobie wrogów, bo sama nie umie tego lepiej zrobić. jak wam nie wstyd nagrać coś takiego. dziecinada i brak wiedzy!! jestem ... sobie
|
|
brakuje wam podstawowej wiedzy na temat subkultury hip-hopowej. jestem ... sobie
|
|
super... :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |