Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sonda o Łomży na białostockich stronach - głosujemy ! |
Oczywiście - na http://www.wspolczesna.pl Pokażmy śledzikom, że jesteśmy życzliwymi ludźmi. Przecież już nie nabijamy się z ich zaciągania, z wszechobecnej białorusizacji ich miasta, znaków drogowych ostrzegających o zwierzynie leśnej niedaleko centrum. Kononowicza i "gejowskiego" logo miastabiałegostoku też już nikt nie pamięta... Głosujmy! ;]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sonda o Łomży na białostockich stronach - głosujemy ! |
aha... * pytanie do sondy: "Czy mieszkańcy Łomży to życzliwi ludzie? "
|
|
Pewnie ze tak.....ale napewno nie sa nimi mieszkancy Bialegostoku w stosunku do łomżyniakow.. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
|
100mph Najpierw piszesz "nas lomzyniakow" a potem "jak chcecie pokazac"...To ty kto jestes bo nie rozumiem????? A pytanie brzmialo:"Czy mieszkańcy Łomży to życzliwi ludzie? " Ja odpowiadam wobec mnie tak....Wiec nie dawaj odp. za mnie. ja nie jestem nikt... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
sonda trwa - klikajmy.
|
|
oddałem głos na "nie"
|
|
zyczliwi? Wystarczy wejsc w jakikolwiek temat na tym forum i odpowiedz jest juz gotowa. Nie dosc, ze nie jestesmy zyczliwi dla innych to jeszcze dla siebie nawzajem. Chociaz nie ukrywam, ze jak bialostoczanie widza samochod z tablicami Bl....to ni *uja nie ustapia miejsca na drodze
|
|
ha ha potomkowie roztrząsaczy gnoju mają być życzliwi? No nie bo się zaraz oszcze ze śmiechu. Toż każdy miejscowy potomek z mlekiem matki wysysa nienawiśc do wszystkiego co obce a jak juz jest lepsze od jego to gotów zabić ,zakopac i jeszcze łopatą przyklepać. Pifpaf
|
|
Skad wy tu zescie sie pobrali...to jest 4lomza a nie kur...a 3stawiski lub bronowo...pifpaf ty sie nie pucuj do lomzy jak to wlasnie ty wyssales te nienawisc do miasta pierwszy...Ja tam nie jestem lokalnym patriota ale nie moge patrzec co wy tu piszecie.Patrzycie na lomze przez pryzmat Mcdonalda,jeba...go statoil tam gdzie zbiera sie gowniazeria itp....A nie wspominacie nic innego.Przyszles oplowac wlasne miasto,jedz do bialego,nikt cie tu nie trzyma. Ty kur....a jestes ciagnikiem sadzeniaku.Obrazac na forum kazdy potrafi. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
skrobaj dorsza
|
|
: Balthazar2205 nie przyszłeś a przyszedłeś , widać kto co wyssał :) nie wchodziłem nigdzie na sondy , ale wnioskując po tytule tematu, skoro jest na bialostockich stronach to mają glosowac z bialegostoku a nie z łomzy. Sami na siebie chcecie glosowac ? Żałosne, dajcie to komu innemu ocenić. Po drugie jak można gadać na białystok jak sami tam sie zjeżdżacie na zakupy jak bydło. To zazdrość że mieszkacie w dużo mniejszym miasteczku. W ogóle to nie lubie was i nic dziwnego że nie lubią was inne miasta. Moze czas was zmieni i wasze nastawienie, sami sobie budujecie taką opinie.
|
|
..... otóż dziwne rzeczy, zaiste, przyszło mi tu czytać ... 1. Jak można nie lubić mieszkańców jakiegoś miasta w całości, razem z niemowlakami, kobietami w ciąży, staruszkami z Alzheimerem itp, itd ? 2. Niechęć do całych grup ludzi jest rzeczą dla mnie dziwną i niepojętą. 3. Już sama idea sondy budzi mieszane uczucia. .. a poza tym miłego dnia, Milusi Mieszkańcy Łomży :-)))) (kipsmajlinga używajcie jak najczęściej , a opinia o nas będzie rosła w siłę, a nam żyło się będzie weselej ) Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, póki nie poznałem internetu. (S.Lem)
|
|
Profesor nie nazywaj nikogo bydlem sledziu bo jak to sie mowi na wschodzie podlaskiego "powiem DLA mamy". Pozdrawiam
|
|
ooo spokojnie Panie Profesorze spokojnie... zagalopował się Pan ... można nie lubic niektórych osób ale nie wszystkich??? fakt Polska wolny kraj ale nie wrzucaj wszystkich do jedengo worka. jestem Łomżynianką i jestem z tego dumna nie wszyscy muszą Nas lubić .... nie pozwole obrażać siebe jak i innych Łomżyniaków .... ale skoro tak sie wyrażasz na Nasz temat to tylko świadczy o Tobie i Twojej inteligencji.. jak ktos takie słowa wypowiada czy tez pisze to widocznie czegoś zazdrości. ale to Twoj problem :) Pozdrowienia z Łomży :)
|
|
|
Akurat to to łomżyniacy mają pełne prawo do braku sympatii do miasta Białegostoku, jego władz i mieszkańców: - przez kilkadziesiąt lat białostockie władze skutecznie blokowały rozwój kolei w naszym mieście, chodziło tutaj głównie o braku zgody na przeciągnięcie torów w stronę Pisza - Mazur ale nie tylko - zapaść gospodarcza miasta po utworzeniu woj. podlaskiego - pierwsze poważne burdy na łomżyńskim stadionie wywołali fani BKS-u: X 1996 JATKA NA STADIONIE, KILKUDZIESIĘCIU KIBICÓW POSZKODOWANYCH PODCZAS MECZU ŁKS ŁOMŻA : JAGIELLONIA (rel. Gazeta Współczesna) Dwie osoby poważnie ranne kilkadziesiąt z lekkimi obrażeniami ciała to finał zaplanowanego na niedzielę spotkania pomiędzy ŁKS Łomża : Jagiellonia. Mimo, że oba zespoły występują w III lidze kibice z Łomży mieli przedsmak pierwszoligowych ,,emocji". Wszystko za sprawą białostockich szalikowców i opieszałość łomżyńskiej policji. Już kilkanaście minut przed zaplanowanym czasem rozpoczęcia meczu wiadomo było, że atrakcji nie zabraknie. Na dotychczas spokojnym stadionie w Łomży pojawił się dwa autokary z kibicami Jagiellonii. Szalikowcy zamiast usiąść na trybunach demonstracyjnie krążyli po bieżni i boisku skandując pod adresem Łomży i ŁKS hasła powszechnie uważane za obelżywe. Następnie zajęli sektor stadionu przy budce z piwem i rozpoczęli utarczki z miejscowymi kibicami. Kibice ŁKS długo dawali się prowokować. Dopiero przerwa meczu, kilkanaście minut po gwizdku spowodowana kontuzją sędziego bocznego doprowadziła do poważniejszych konfrontacji. Łomżynianie początkowo zaatakowani przez gości nie wdawali się w bijatykę. Rozpoczęła się ona w momencie kiedy pseudokibice z Białegostoku pobili starszych mężczyzn stojących przy głównej trybunie. Rozpoczęła się jatka. Walka na butelki kije pojemniki na śmieci trwała krótko. Szalikowcy z Białegostoku uciekli poza ogrodzenie stadionu . Jeden z nich miał pecha. Dostał się w tłum łomżan. Pobity leżał na bocznym boisku, a obok niego płonęła flaga Jagiellonii. Z ciężkimi obrażeniami głowy, klatki piersiowej i brzucha został następnie odwieziony do miejskiego szpitala. Białostoczanie po kilkunastu minutach powrócili na stadion i ,,przebili się" do autokarów, na które natychmiast posypał się grad kamieni. Na ich szczęście w tym momencie na stadion dotarła policja. Dlaczego tak późno? Nie wiadomo. - Cztery razy dzwoniłem na policję. Informowałem oficjalnie dyżurnego jeszcze przed meczem o możliwości incydentów. Na próżno żali się prezes ŁKS. W wyniku interwencji policji większość białostockich kiboli została zatrzymana. Część pozbywszy się znaków identyfikacyjnych, kurtek czy flag wymknęła się ze stadionu w kierunku miasta. Sędzia zawodów z OKS Warszawa przyznał że jeszcze nigdy nie był świadkiem podobnych zajść na trybunach. O tym czy stadion zostanie zamknięty zadecydują władze związku. Po zakończeniu bijatyki najwięcej pracy mieli lekarze z łomżyńskiego pogotowia, którzy musieli udzielać pomocy wielu lekko rannym kibicom. Jeden z nich został pchnięty nożem. A to tylko wierzchołek góry lodowej...
|
|
profesor kasztanie nie poprawiaj mnie kazdemu sie zdarzy...... Pozatym co ty tu robisz sledziu na naszym lokalnym forum?????wygonili cie swoi????? Widac jak pufasz inteligiecja jak wyzywasz ludzi bez wyjatku od bydlakow...Czyli wszyscy mieszkancy Łomży w twoich oczach to trzoda??? A kim ty jestes ze masz prawo tak mowic o spoleczenstwie lomzynskim kartoflu.... Taka jest prawda ze cawniaki z bialego blokuja wszystko dla Łomży.Bo nie lizemy dupska jak monki czy inne wypizdowo.Tam idze wiecej kasy jak dla drugiego co do wielkosci miasta w wojewodztwie.Za co mamy lubic sledzi???? Czemu Łomża juz dawno chciala dobic do mazowsza.Bo tam nam blizej niz do bialego.Kiedys byla sonda na ten temat i 80% lomzyniakow wolala by byc na mazowszu.Cos w tym jest panie psorze. A teraz ogarnij sie i nie bluzgaj......... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
P.S profesor sonda nie jest na bialostockich stronach lecz na Wspolczesna Łomża....i dla łomżyniakow...wiec wniosek....nie glosuj... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
" życzliwość " nas łomżyniaków wobec siebie , aż kapie z tego forum .Sami o sobie żle mówimy , więc ?
|
|
ale toczycie piane z ust, niezmiernie mnie to cieszy. Sonda jest na bialostockich stronach, tak pisze w TEMACIE. AANTY BLM a oto moje zdanie 1.gracie dużo słabiej w piłkę i głownie to jeden z ważniejszych powodów wojny i nienawiści między tymi miastami (piłka) 2.macie kilka razy mniejsze miasto, że nie macie tu dobrych rozrywek prócz wyzywania na forach a na zakupy i studia jezdzicie do białego który tak nazywacie białorusią i sledziami? 3.Czy to napewno ja mam problem, czy wy ze sobą ? Brak wam jakiej kol wiek tolerancji , przynajmniej u większosci na tym forum i miescie jak widac to wy macie problem, sracie pod siebie, bo inne fora są kulturalne a tu w kazdym nowo założonym temacie jeden mądrzejszy od drugiego. Ale to nei tylko na forum. Widzę że padly tez wyzywiska, Nadal jestem za tym co napisałem i nie pozdrawiam was. Kasztany :):)
|
|
Idz ty lepiej kozioleczku szukac swego pacanowa..... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Profesor sledz sobie tematy i sledz ...sory smiec na bialostockich stronach nie tutaj.i pocaluj nas gdzies zoledziu!!!
|
|
a i jeszcze jedno tak jezdzimy do sledzi na studia a oni nie moga przezyc i zal im tylki sciska ze jestesmy lepsi niz oni a wtedy prawda wychodzi na jaw kto wyzej kra niz krake ma : bialystok!!!
|
|
No to co wysondowaliście popaprańcy na temat uprzejmości łomżan ????? Bo ja oprócz tradycyjnego syfu nie wysondowałem nic:):):):):):):)
|
|
tak mów sobie ze jestes lepszy , dowartościowuj się chociaz slownie cia majdo. Kocham na was patrzeć na forum jak wam żle i nie dobrze w tej norze :)
|
|
Ja też :):):):):):):):):):):):):)
|
|
A teraz idzcie we dwoje do kibla i zrobcie sobie...????????? ktos-cos i psorek oczywiscie... Juz wam pozostawiam do wyboru co....antylomzynskie mozgi.... Dzieki za konwersacje bialystok stolica Polski....z najleprzymi zyczeniami dla was sledzie...Ciekawe jak wypadla by sonda o was???? Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Profesor: 1. Kibice piłki nie są inni. Mają sympatie i antypatie typowe dla środowiska, z którego się wywodzą. Natomiast poziom gry nie ma nic do tych antypatii... Poza tym Jaga też grała słabo - byliśmy w jednej lidze. Prawdziwy kibic jest wierny swojej drużynie bez względu na wyniki. 2. Wielkość miasta też nie znaczenia. Stolica Mongolii jest kilka razy większa niż Białystok - czy mieszkańcy Białegostoku czują z tego powodu jakikolwiek dyskomfort ? Studia w Białym - możliwe - ale bardziej popularne są te w Wawie. Z mojej klasy na ponad 30 osób tylko 4 poszły do Białego. Rozrywki ? Są takie jacy rozrywkobiorcy - jeden pójdzie do teatru, inny piwko wypije pod blokiem. Rozrywki mamy podobne. 3. Brak tolerancji czyli uczuleniowe swojactwo. Mamy to. Jesteśmy chorobliwie ostrożni czy wręcz uczuleni na punkcie Białegostoku. A mieszkańcy Białego nie mają podobnych uczuleń ? To, że jesteśmy przemądrzali (nie wszyscy) wynika z często niezasłużonego poczucia własnej wartości i dumy. Coż - mieszka tu mieszanina potomków prawdziwych mieszczan i prawdziwych szlachciców zaściankowych i trochę potomków Kurpiów. A poziom tego forum odpowiada mi - im głupsze tym fajniejsze...
|
|
Profesor napisz se jakis referat SZLACHCICU i pokaz DLA mamy.Sledz by sie usmial...yyy.. sory kon:D
|
|
Autor: Balthazar2205 (---.du.xdsl.is) Data: 20-10-10 08:52 A teraz idzcie we dwoje do kibla i zrobcie sobie...????????? ktos-cos i psorek oczywiscie... Juz wam pozostawiam do wyboru co....antylomzynskie mozgi.... Dzieki za konwersacje bialystok stolica Polski....z najleprzymi zyczeniami dla was sledzie...Ciekawe jak wypadla by sonda o was???? Emigrantom pod rozwagę: Jeśli coś was ciągnie do Ojczyzny, to niewykluczone, że to prokurator. >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> I oto mamy typowy przejaw łomżyńskiej życzliwości :):):):):):):):):):) Wzór prawdziwego łomżanina :):):):):):):):):) Rodowitego , rasowego Kurpsio-mieszczanina z nutka zaściankowego szlachetki :):):):):):):):):)
|
|
Piszecie ze lomzyniakow nigdzie nie lubia.dziwne bo ja czy bylem w gdansku czy w wawie to nie lubili tych z bialegostoku a nie nas.zreszta mnie nie zalezy zeby mnie lubili ze sledziewa.poza tym lomza tak nie wciagala do granic miasta wiosek jak bialystok.ilu jest u was prawdziwych mieszkancow z bialegostoku z dziada pradziada.nastepna rzecz czemu na sile wciagneliscie nas do podlasia jak my jestesmy mazowszem.nigdy nam i bialemustokowi nie bedzie po drodze bo wy jestescie zachlanni.klub sportowy moze macie i lepszy bo i sponsorow macie lepszych.
|
|
Zawistne łomżyńskie bobki. Wystarczy poczytać Wasze forum...
|
|
ktoś cos slyszysz ich ? oni są mazowszem :) hehe , teraz będą warszawiakow udawać :) łomzyniaki sraki. W dodatku kiepscy kierowcy, z tego jest tez znana lomza :) nawet gdy bylem na koncu polski , to o ty slyszalem :)
|
|
Zależy kto.. Ale według mnie porównując się do Białegostoku.. ludność naszego miasta jest napewno życzliwsza w stosunku do nich niż oni do nas..
|
|
na prawdę śmieszy mnie to :) problem z Łomżyniakami jest taki, że ciągle myślą że jest jakiś konflikt :P chcecie wieszać psy na Białostoczaninach bo w Urzędzie Wojewódzkim nie udaje się przepchnąć projektów rozwijających miasto ? może raczej należy mieć pretensje do polityków i owych urzędów a nie zwykłych szarych ludzi :) konflikt między kibicami ŁKS a Jagi ? jak obecnie wygląda taki konflikt :P jak poszedłem na studia to chłopaki z Ultras Jagi nawet nie wiedzieli jaki zespół gra w Łomży :P na marginesie: nikt nie miał mi za złe czy nie patrzył spod byka na mnie tylko dlatego że jestem z Łomży kolejna sprawa: konflikt na ulicach :P a gdzie go nie ma ? w samej Łomży wszyscy wieszają psy na BKL, BLM i BI bo przecież BL jest najwspanialsza :P ktoś poruszył temat, że Łomżyniacy lepiej się uczą od Białostockich studentów :P śmieszne :) absolwenci I LO nie mają nawet podlotu do absolwentów niektórych liceów w Białymstoku :) dla przykładu, na roku mam parę osób po najlepszym liceum mat-fiz w Białym ... i chłopaki miażdżą bo mieli w liceum po 13h fizyki tygodniowo :) kto im podskoczy :P dla uściślenia na uczelni technicznej na roku mam 50 osób z czego pierwsze 4 osób to Białostoczanie ... a 5 jestem ja :P inna sprawa kultura w mieście: odnoszę wrażenie że mieszkańcy Białegostoku są bardziej otwarci na ludzi i bardziej uprzejmi od zakompleksionych Łomżyniaków :) ofc. nie zmienia to faktu, że Białystok jest dużo brzydszy od Łomży pozdrawiam :P ![]()
|
|
Łomża jest lepsza od Białegostoku !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A powodem tego są ogórki :):):):):):) Bo OGÓRKI Z ŁOMŻY SĄ SKUTECZNE PRZECIW CIĄŻY :):):):):):):):):) A Białostockie nie :(:(:(:(:(
|
|
wezcie ludzie dajcie juz spokój .... Białystok niech zajmie sie soba, a Łomża niech żyje swoim życiem... wyzywanie na forum nic nie da... dajcie im frajde niech sie wypowiadaja na naszym forum mają ochote prosze bardzo ... tylko niech sie nie nazywaja Białostoczaninami skoro siedzą na naszym forum... Ludzie od nas jadą tam studiować bo chcą być wykształceni z reszta nie tylko w Białymstoku studiuja ...wiec w czym problem?? z Białegostoku ludzie u nas tez sie uczą...znam ludzi którzy stwierdzili ze w białymstoku nie idzie mieszkac i sie wyprowadzają....podobnie jest i w Łomży... nie ma ludzi gorszych i lepszych a Ci którzy tak sadzą sami niech pomysla jacy są... 100mph co do tablic to cos Ci powiem pojechałam do Białegostoku do Cioci i co ustałam przed blokiem to co?? trafili sie kolesie którzy wyzwali Łomżę od najgorszych ..poprostu i w Łomży i w Białymstoku sa ludzie i ludziska ... Białystok i Łomża to tylko miasta a ludzie w nich mieszkający są jacy są ... z resztą w całej Polsce sa takie własnie tematy Kraków o Warszawie zle mówi i tak kazdy na kazdego jedni drugim czegos zazdroszcza i dlatego tak sie dzieje... dlatego dajcie spokój to forum jest dla mieszkańców Łomży czy też okolic ... i poruszajmy tu nasze sprawy i tyle a Białystok niech sie nie wypowiada.. i nie ma co Nas obrażac . bo to nic nikomu nie da .. My to MY i to Nasza sprawa jacy jesteśmy ... zacznijmy od tego niech każdy z nas pilnuje siebie i swoje zachowanie. Ja jestem dumna że jestem Łomżynianką . i nic tego nie zmieni. Fakt czasami w Łomży jest cięzko z ludzmi sie dogadac ale nie wszyscy sa tacy. wŁomży jeszcze nikt mi nie odmówił pomocy gdy jej potrzebowałam. Więc przestancie źle mówic o całej Łomzy możecie mówic o poszczególnych osobach!
|
|
|
chatka I ty masz rację i 100mph ma rację . Poczytaj sobie czasami co oni tu wypisują na ludzi ze wsi lub z innych miejscowości . Aż przykro czytać tych debilów . Ot znaleźli się mieszkańcy metropoli Łomża . Ja też jestem Łomżyniakiem od kilku pokoleń i nie uważam że ktoś kto pochodzi ze wsi jest gorszy od nich . Tym bardziej że większość z tych co nie szanują innych na wakacje jeżdzi do babci na wieś . Ale wstyd się przyznać nie ??? Bo zostało się miejskim pankiem !!!!!! Ot cały problem łomżyńskiej elity!!!!!
|
|
witamy na 4bialystok.... nie wiedzialem ze az tylu was tu siedzi..... Komedia... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
No widzisz baltazar . Kto by przypuszczał że tylu ,, śledzi" mieszka w łomży :):):):) Niedługo pewnie was dołączą do białegostoku :):):):):):):):)
|
|
Dzieki Bogu przeprowadzilem sie baaaaaaaardzo daleko....tragiedia.... Nie zamierzam wracac..... :))))))))) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Jest super !!! :) P.S. Rzycie czasami daje fraidę. Życie przeważnie nie daje...
|
|
Pewnie że jest super :):):):):):):):):)
|
|
Widzisz Profesor jaki ty uczony nawet na koncu polski byles WOW na ktorym koncu ?bo bialystok to pewnie poczatek czy jak???pewnie dla ciebie tak , lomza srodek a warszawa koniec ?!
|
|
Bialystok.....jest alfa i omega,poczatkiem i koncem,miastem pierwszym i ostatnim... Chwalmy was psorze,ktosiu i na dokladke 100mph.... Z ta ostatnia predkoscia a moze szybciej spadajcie z naszego sztywnego lakalnego forum.My nie tropimy waszych brudow.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
baltazarku a co ty robisz tutaj ?????? twoje miejsce w Islandii tamte fora obrabiaj chłopku roztropku :):)
|
|
Ucieklem przed sledziami....pewny jestes ze jestem w Islandii....a moze tylko poszperalem w necie???? masz zagadke i idz sie z nia przespij....nasz ty wyksztalcony bialostocki platfusie.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
pozatym jestem łomzyniakiem od urodzenia i nawet zebym byl w Zimbabue to sie tego nie wypre...W przeciwienstwie do ciebie,bo na lomzynskich baletach watpie abys przyznal sie do swego rodowodu.... nie potrzebujesz chyba wytlumaczenia dlaczego????? Pa skowronku pomysl o zmianie wpisu w akcie urodzenia.... Juz czas.... :) Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Panie Balthazar2205, nikogo nie tropię bo jestem Łomżyniakiem i na pewno więcej działam na Łomżyńskim podwórku niż Ty :) Kompromitujesz się swoimi wypowiedziami, nie śledzisz wątku a wyrywkowo szukasz zaczepki :P Twe miejsce pod łomżyńskim McDonaldem a nie na wyspach wulkanicznych xD Trochę dystansu i samokrytyki wszystkim życzę :] ![]()
|
|
baltazar Jednak jesteś prostaczkiem, zadufanym w swoim małomiasteczkowym pochodzeniu :):):):)
|
|
Skonczylem kolego z McDonaldem juz dawno jak zobaczylem co sie tam dzieje....to do ciebie 10mph.....Wlasnie widze jak dzialasz na lomzynskim podwórku....oczerniajac wlasne miasto...I wlasnie to mnie wkurza i nie szukam zaczepki tylko swobodnie pisze co mysle o takich panach co sraja we wlasne gniazdo podlizujac sie "tym (w twoim wyobrazeniu )leprzym. A ty ktosiu...mozesz se nazywac mnie malomiasteczkowym prostaczkiem ty inteligiecie palacowy...Zawsze jdziecie i jechaliscie na lomze i tak zostanie. Mam na to wyj...e...zebym sie przejmowal takimi tekstami to juz dawno mialbym siwe jajca i brode...To tyle do was panowie z wyzszych swer.Ja wiesniak musze niestety isc do pracy... Siemata spadajta.... P.S Nawet na wulkanicznej wyspie ludzie sa dla nas lomzyniakow 100% zyczliwsi jak wy sledzie...a wiem co pisze. Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Grunt to wysoka samoocena :):):) Inni jak nas widzą, to już nie nasza sprawa:):):):):)):):) Nieprawdaż ?????
|
|
jeszcze kilka osób będzie za mną i będę tu waszym przywódcą w lomzy balthazar :P balthazar pewnie szykuje się juz do białegostoku na zakupy :)
|
|
^ jako "przywódca" będziesz decydował, którędy będziecie spier.dalać. :D
|
|
Się odezwał ten co się najbardziej w łomże angażuje :):):):):):) I powiedział co wiedział . Od razu ,można w tym co napisałeś franiu wyraźną tęsknotę za rozumem :):)
|
|
I właśnie tacy jak wy SĄ CHAŃBĄ TEGO MIASTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
To miasto się wami brzydzi i was się wstydzi !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
amen :)
|
|
internetowe cioty. piznij więcej wykrzykników, będziesz prawdziwszy.
|
|
"Żadne krzyki nas nie przekonają, że białe jest białe, a czarne jest czarne" Balthazarze, nikogo nie oczerniam i nie sram w żadne gniazdo :) świat nie jest czarno-biały, a to, że są również różne odcienie szarości to powinieneś wiedzieć :) dlaczego więc mam pisać że wszystko jest fajnie i super skoro tak wcale nie jest ? I nie rozumiem czemu miałbym się komuś podlizywać :) Mam poprostu inny punkt widzenia ... Wszyscy mieszkamy na ścianie wschodniej, która jest dyskryminowana przez władze państwowe w mniejszym bądź większym stopniu. A to, że mniejsze miasta są bardziej pomijane przy inwestycjach nikogo nie powinno dziwić, szczególnie, iż obecnie rządząca partia dąży do budowy państwa metropolarnego. Nie łudźmy się, takie jest miejsce Łomży. Dlatego też wolę, żeby przykładowo móc jechać na mecz Jagielloni vs. Manchester City do Białegostoku niż Poznania :) 80km tylko i aż ... ![]()
|
|
franiu : Te wykrzykniki są po to żeby takie cos jak ty zrozumiało co przed nimi jest napisane :)
|
|
śledzi i wiochy więcej jest w łomży niż w białym :)
|
|
Wredek Nie ten jest wiochą kto jest z wiochy , ale ten kto wiochę nazywa wiochą :):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |