Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do >>> "szymonek" |
Z zaistniała sytuacją jaka miała miejsce tu na forum uważam chłopie że chyba masz problemy z Zaburzeniami Seksualne każdy twój post i temat nawiązuje do jednego.Zapewne już twoja żona z która się przetaczasz, wręcz pełzasz po osiedlu już Ci nie wystarcza hmm biorąc średnią wagę obojga to nie wiem czy byście w 300 kg się zmieścili w tej dolnej poprzeczce
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do >>> "szymonek" |
Mężczyzna myśli o seksie 5000 w ciągu roku.
|
|
konopandziaa :):) Pozwól dziecku się wyszaleć :):):):)
|
|
... ![]()
|
|
jasiu śmietanowski ty jeszcze nic mądrego tu nie napisałeś
|
|
e=mc kfadrat ![]()
|
|
konopandzia, przeciez to forum z przewagą dzieci i dla robienia tu jaj. Uważam ze jak chcesz posluchać mądrzejszych rzeczy to przejdz się do (OPRY) :) a jak chcesz zasięgnąc jakichś informacji to połącz sie z biurem informacji np gdy będziesz chciałą nr tel do Skrętka albo pojsc do jakeigos kebabu czy fryzjera. Od zawsze wiedziałem ze lomzynska spolecznosc jest zacofana ale to co sie tu wyprawia , przeszlo by samego hitlera .
|
|
Profek : Jaki ty rozwinięty jestes ponad stan :):):)
|
|
a ty lubisz mowic do mnie profek :)
|
|
hahahahahaha Być może Cię lubię i dlatego pozwalam sobie na poufałość :):):)
|
|
chcesz mi powiedziec ze zapraszasz mnie na herbatę ? :)
|
|
Wybacz, ale nie pijam herbaty :):)):):):):)
|
|
młodzieży tylko alkohol w glowach :P
|
|
hahahahahahahaha Też nie pijam :):):):) Pijam kawę :):):)
|
|
Do konopandziaa Mądry głupiemu zawsze ustąpi i to właśnie czynię. Posty piszę na różne tematy. Zacznij leczyć swoje kompleksy. Pięknie pozdrawiam i przesyłam specjalnie dla Ciebie gest , który wszyscy znają a Ty na niego bardzo zasługujesz. ![]()
|
|
Ohhhhhhhhhhhhhhhhhh !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Szymonek jestem pełen podziwu dla twojej kultury i szacunku do kobiet :(:(:(:(
|
|
ale trzeba przyznac ze przystojny i silny z niego chłop, pewnie duzo pakował na budowie :P :)
|
|
A ta osoba " konopandziaa" to jest kobieta czy mężczyzna ?
|
|
nie interesuj się DENTKO skończ z tym populizmem błagam bo do twojej marnej twarzy pasuje ci krawat typu szlaban, a jesli chodzi o te gnioty które dołączyłeś do swej mało inteligentnej wypowiedzi to śmiem dla wszystkich tu zgromadzonych stwierdzić i sprostować iż ten PRZYPAKOWANY I PRZYSTOJNY jak wyżej pisali CHŁOP przedstawił rozmiar swojego ku...sa a że jesteś Pierdolonym imbecylem i lubisz chłopców pedofilu to odnoszę wrażenie że przerzuciłeś się na poważnie wyglądających mężczyzn, geju a jak masz siłę jeszcze ciągać za sobą te swoje cielsko o Wadze zbliżonej do wagi dojrzałego knura bo droga do uciekania będzie daleka :)) Apropos powiedzmy sobie prawdę że takich zdjęć na twoim dysku są setki tysięcy a o reszcie nie wspomnę......... bużka :* (jak chcesz zostać potraktowany gołym siurem po twarzy przez mego męża to daj znać a będzie uzdrowiona dusza twoja na życzenie) pozrdów żonę Pa SPOŁECZNIAKU
|
|
Łoooooooo Matko Polko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ale się szymuś dochodził :):):):):):):):):):):) Zbiorę się chyba i ja bo jeszcze przypadkowo i mi się oberwie po torbie :):):):)
|
|
o k u r w a ale ostro hahaha.....Nigdy nie slyszalem aby baba tak dogadywala....slang prosto z ulicy lub poprawczaka.... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Łooooooo Matko i jeszcze tego cioty Peji nie lubi :):):):):) Jedzie texty MOLESTY aż miło poczytać :):):):) No to może mi się omsknie :):):):):):)
|
|
Balthazasr2205 coś sugerujesz z tym ze typowy slang z Ulicy bądz Poprawczaka ?
|
|
Do " konopandziaa" Twój styl zostawiam bez komentarza niech inni ciebie oceniają ale jesteś jednak mniej niż zero. Pozdrawiam. ![]()
|
|
|
to dla ciebie Angeliko Konopka na forum jako "konopandziaa" ![]()
|
|
|
Widzę ,że kupa ładniejsza od jej właścicielki.
|
|
no gust to ty masz chłopie to ciekawe jaki masz typ kobiety jakoby wogole jakiś posiadasz
|
|
Do Angeliki Konopka na forum jako "konopandziaa" JAK BĘDZIE ZA MDŁE TO SOBIE DOSŁÓDŹ. SMACZNEGO. ![]()
|
|
codziennie piję mojego męża i nie muszę nic dosładzać a co twoja Puszysta żona na to nie dosładza ?? żeby lepiej smakowało facet musi jeść ananasy
|
|
A dla was zapewne zbyt duży wydatek jesli chodzi o puszkę ananasów wogóle to nie wiem czy jadłeś kiedykolwiek taki owoc zwany ananasem taki rarytas teściowa od święta ciasto zrobi i to tez raz do roku
|
|
Do Angeliki Konopka na forum jako "konopandziaa" Uważaj , uważaj bo wkleję tu na forum twoje zdjęcie. A to dla ciebie. ![]()
|
|
wklejaj śmiało a ja wkleję całej twojej rodzinki :)) Powodzenia chłopie w wklejaniu
|
|
konopandzia vel zelus.... hahahahahah......do szkoly.......... Ziemia jest piekłem innej planety.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |