Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
une petite situation |
nie mam prawka , za kazdym razem musze sie z mezem klocic by mnie podwiozl do paryza na zakupy, on burczy, ze tam duzo samochodow, ze bardzo trudno jezdzic, ze latwo moga go zachaczyc i podrapac karoserie aby mnie podwiezc musze go powiadomic tydzien wczesniej, nigdy nic na ostatnia minute, jestem zmuszona brac autobus albo metro , aby nacieszyc oko pieknymi witrynami luksusowych paryskich butikow
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: une petite situation |
Co poradzisz ???? Takie życie :):):):)
|
|
tak wyglada wnetrze mojego ulubionego centrum http://www.trivago.fr/paris-36103/boutiques/galeries-lafayette-paris-haussmann-133243/photo-i3477551 bardzo rzadko stawiam , tam moja stope, a to taki cudny zakatek
|
|
Ładny zakątek :):) Ale nasz Polo Market i Biedronka ma w sobie więcej uroku :):):)
|
|
ze wzgedu na odleglosc i dojazd do paryza, robie zakupy ,na placu la vache noire
|
|
tam dojazd jest prosty, autobusem 197 na krajowej20
|
|
A ja na ul. Wyszyńskiego :):):):) To prawie to samo :):):)
|
|
Też mam proste dojśćie :):) Wychodzę z domu przechodzę przez ulicę i już jestem na miejscu :):):) Zagłębiam się w tłum ludzi i gąszcz regałów , często podnoszę wózek do góry i przenoszę nad głowami ludzi ,ale to tylko ze względu na swoje bezpieczeństwo , z obawy aby sznurówka nie wkręciła się w kółko :):):):)
|
|
mam wielki, problem, chcialabym kupic jeden taboret tej marki http://leonordesign.com/catalog/koziol-tabouret-hokkaido-koziol-p-302.html , poniewaz moj oblubieniec ,nigdy dla mnie nie ma czasu, kupie go przez internet taniej i praktyczniej
|
|
przykro mi . Posiadam na stanie tylko ten model :):) http://fabrykaform.pl/Koziol_taboret_briq-p11085.html
|
|
A moze takie sklepy w Paryzu cie interesuja http://vide-greniers.org/agendaRegion.php?region=22 Je vous invite madame, et je vous souhaite beaucoup de bonheur . Cordialement .
|
|
mam juz tyle staroci w domu, ze to mnie nie interesuje
|
|
Widze ze tez masz adres francuski ,mieszkasz w Paryzu ?
|
|
nie, w Saint -Tropez, do paryza jezdze na zakupy
|
|
;pod wawo ten paryż ahahhaa ...
|
|
napisalam SAIN-T -T-ROPEZ, i to cie podnieca TT?
|
|
o tym myslales, wspominajac saint tropez? ![]() http://img6.imageshack.us/img6/7391/p1030017t.jpg
|
|
![]()
|
|
biedronka w łomży jest najlepsza
|
|
Admin jest tak nadgorliwy że przed chwilą skasował moje posty o następującej treści: - czy są jeszcze grzyby w lesie - gdzie można kupić dobre buty - szukam dziewczyny na jesienne wieczory Czy te posty to przestępstwo czy są złe , o co chodzi ?
|
|
nie wiem jak moge wytlumacz mezowi , ze paryz jest moja pasja i ze powinien mi zrobic przyjemnosc
|
|
jesteś taka żałosna że trafia mnie szlag wsadź sobie ten paryż i te zakupy głęboko w dupę bo to naprawdę nikogo nie interesuje
|
|
dzieku je za rade, nie spodziewalam sie takiego obrotu sprawy ,
|
|
Autor: LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-10-10 18:51 jesteś taka żałosna że trafia mnie szlag wsadź sobie ten paryż i te zakupy głęboko w dupę bo to naprawdę nikogo nie interesuje jestes wiesniakiem! bez litosci!
|
|
ale dureeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!szmatlawiec!
|
|
Autor: LoJack (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 06-10-10 18:51 jesteś taka żałosna że trafia mnie szlag wsadź sobie ten paryż i te zakupy głęboko w dupę bo to naprawdę nikogo nie interesuje rozlozyles mnie na lopatki, gowniarzu
|
|
zabije Cie za te slowa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|
dlaczego ten Pan co mnie przezwal, sie nie odzywa?
|
|
Szczebiotka .... Ty powinnas chyba pójsc do PSYCHIATRY !!!!
|
|
ten pan comnie przezwal jest glupi,mysli ,ze bede sie przed nim plaszczyc , i swinai mnie przeprosi, jedno wyciagniecie reki na przeprosiny lub buziak w policzek zalatwi sprawe, gdzie on ma honor,
|
|
wiem jaki jest sposob na meza:)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |