środa, 23 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
DLACZEGO LUDZIE GODZĄ SIE NA WYZYSK?

Dlaczego ludzie dają się wyzyskiwać jak niewolnicy!Dlaczego szukacie pracy obojętnie jakiej zamiast konkretnej?

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: DLACZEGO LUDZIE GODZĄ SIE NA WYZYSK?

Czego sie dżesz... ja sprzedaję na ryneczku dobre świerze jedzenei prosto od natury i jest git, to nie wyzysk mam duzo siana

Ja tam też nie daję się wyzyskiwać :):):)

Tajniak bez obrazy ale zadajesz głupie pytania rynek pracy w Łomży wiadomo jaki jest każdy kto znajdzie jakąkolwiek prace to dziękuje bogu że ją ma. I nie ma wyjścia trzeba pracowa

oooooooooooooooooooooooooooooooh oddycham a ulga, teraz z pracy moga mnie tylko wywalic

szczebiotka twój poziom inteligencji to nawet nie dorasta Czesiowi do pięt twoje komentarze nie są ani zabawne ani mądre one są porostu są bezpłciowe

siedze i macham jedna noga, nudze sie bardzo, ot prowincja
ludzie bez pracy w oknach, babki gotuja zacierki z kasza, nuda nedza i bieda
a w wielkim swiecie zra sie miedzy soba
a wyzryjta sobie dup y!

szczebiotka nie ma znaczenia ilu klientów zaliczysz.Francuzi to są głęboko cyniczni ,zwykłe chłopki nie mający pojęcia o zwykłych podstawowych rzeczach.

Dlaczego się godzą?Dlatego ,że w siebie nie wierzą.Dlatego ,że dla nich szczyt to pracować w "piekarni".

http://main.sqipcom.com/?ref=TomHas

Autor: tajniak (---.neoplus.adsl.tpnet.pl)
Data: 02-10-10 20:26

Dlaczego ludzie dają się wyzyskiwać jak niewolnicy!Dlaczego szukacie pracy obojętnie jakiej zamiast konkretnej?

to poprostu kwestia jak dlugo wytrzymasz z pustym zoladkiem. taka jest juz ludzka natura - trzeba robic wszystko aby gatunek przetrwal. idac twoim sposobem myslenia : dlaczego ludzie w obozach koncentracyjnych nie popelniali masowo samobojstw, skoro i tak czekala ich pewna smierc w cierpieniach?

Ja podejrzewam że w Łomży nawet inspekcja pracy boi się o swoje,bo w mieście kwitnie od dawna czarny rynek pracy i nikt nic z tym nie robi.
Nawet nie można tego zgłosić w PIP bo nim przyjdziesz do swojej firmy już szef dostanie cynk że życzliwy coś powiedział i.... lecisz na zbity pysk, a Twoje nazwisko trafi do każdej firmy w tym mieście.

Łomża to miasto bezprawia !!!

Zgadza się Łomża to miasto bezprawia a inspekcja pracy podobno nie
kontroluje bo im za mało płacą ta pisali na tym forum!Z wyzyskiem trzeba walczyć ale niema komu bo każdy boi się o własną d...

"Kazdy boi sie o wlasna dupe"...bo ku*r*w*a moze ma na utrzymaniu dzieci,rodzine.tak tylko na forum mozna sobie pisac i obrazac innych ale jestem ciekawa czy wy cos w tej sprawie robicie??????
lomza jest miastem sprzedawczykow i plotkarzy ktorzy nie zajmuja sie soba a interesem kogos innego.jak by kazdy dal cos od siebie to moze by bylo inaczej.
prosty przyklad:niedawno otworzyli dyskoteke w lomzy.uuuuuuuuuuuuu na forum huczalo ze to zle,tamto niedobre,to wlasciciel nie ten,to ochrona cos tam.Czysta zazdrosc przemawia!!!Ludzie wy na starcie juz wszystko palicie.a co do wyzysku lomza nie jestv tak rozwinietym miastem zeby spelniac swoje marzenia i trzeba pracowac gdzie sie da bo siedzenie i marudzenie ze za 1000zl to nie bede pracowac nic nie da!!!

Niunia za 1000 zł to nikt rodziny nie utrzyma i ludzie mają rację że marudzą a z drugiej strony godzą się na wszystko co pracodawcy proponują i jeszcze na dodatek szukają pracy jakiej kol wiek!!!Tacy tylko psują rynek pracy!!!!!

A dlaczego są ludzie, którzy kupią coś za, przykładowo, 20zł, i sprzedają na allegro za 21zł, chociaż średnia cena za ten towar to 30zł? Albo zgadzają się zrobić zlecenie za 200zł, podczas gdy obowiązujący do tej pory cennik to 800zł? Nie mam pojęcia, ale obserwuję to każdego dnia. Psucie rynku, nieszanowanie swojego czasu i wkładu pracy... Radość, że udało się coś zdobyć i zarobić (choćby złotówkę), bez przewidywania, że w ten sposób zamyka się rynek i możliwość dochodów w przyszłości. Masakra :)

no tak...a pozniej tyle slychac o kradziezach,bo za tysiac zlotych sie nie oplaca pracowac...i jeszcze chcialam dodac ze to chyba nie jest wina pracownikow tylko pracodawcow.wykorzystuja uczciwych ludzi.

to wszystko wina żydów i komuchów i ważniaka papuplika

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org