wtorek, 05 sierpnia 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
kaufland

mam pytanie czy kobiety obsługujące kasy w tym markecie mają rentgen w oczach, że prześwietlają czy ktoś jest pod wpływem alkoholu? czemu pytam, a dlatego że wpadam sobie po całym tygodniu roboty żeby kupić sobie piwko i w domu w spokoju wpypić podchodzę do kasy a tu zonk, słyszę że nie kupie piwa, ok myśle kasę zamykają poproszą mnie do następnej a tu drugi zonk otrzymuję odpowiedź żę jestem pod wpływem, ja się pytam czego, dostaję odpowiedź alkoholu, szlag mnie trafił że człowiek nie tknięty przez alkohol dostaję taką odpowiedź. Grzecznie oddałem śledzemu tego marketu i wyszedłem, ale teraz nie mogę sobię obdarować że nie zrobiłem temu detektywowi awantury, że obczernia ludzi. Więc moje pytanie jakim prawem????

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: kaufland

Skargi i zażalenia do centrali proponuje, myśle, iż nie przeglądają oni 4lomza i mało Ci pomoże jak Jasiu przytaknie i Szczebiotka skomentuje :)

kaka pierwszy raz widze cie na oczy

http://www.youtube.com/watch?v=2CyBtdLshMU&feature=related

nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!

nie żale się tylko ja im proponuje kogoś zatrudnić kto będzie stał na wejściu i kazał dmuchać w alkomat, wtedy nie będzie rozczarowań przy kasie...

To proponuj im w centrali lub na miejscu w Łomży a nie nam na forum :) Kurde stary rozumiem Cie tez bym sie wkurzył na bank, ale mówie Ci poważnie wal z tym do centrali, składaj skargi, bo tylko w ten sposób coś możesz zmienic.

najlepszy to jest ten njindza co śledzi ludzi i myśli że jest tajnym agentem i nikt się nie domyśla o co chodzi haha ostatnio nawet jakieś chrupaki wziął dla niepozoru i czaił się na mnie z za półek i myślał idiota że go nie widać haha

byles trzezwy i dales sobie publicznie wmowic ze jestes pod wplywem???podkuliles ogonek i grzecznie poszedles do domku a teraz zza monitora, anonimowo wylewasz swe zale.zal mi cie.troche honoru czlowieku.wkur... cie?bylo dac zjeb... od razu na miejscu a nie tu teraz placzesz.

kot składa się z sierści oraz dwóch łap przednich do rozpędzania się i dwóch tylnych do hamowania

Hahah kaligulik ciekawe sprawę wyłożył.

http://www.youtube.com/watch?v=awYVlAv6Cek

Bez sensu założony temat....

[...] ty nie jesteś kobietą: ty jesteś wyzwaniem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org