poniedziałek, 21 lipca 2025 napisz DONOS@
Forum ogólne

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
praca

Pytanko;ktos z Was pracuje w jakims lomzynskim markecie?,chodzi mi o warunki pracy w tych "firmach",jakie zarobki?orientacyjnie czy warto podjac prace w np.Kauflandzie,Lidlu itp.Z gory dziekuje.pozdr.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: praca

Warunki pracy sa tam nie najgorsze.Tylko jest jedno ale...nawet w biedronce nie przyjmą cię jak nie będziesz miała znajomości.Duży market nie oznacza,że odrazu cię zatrudnią.Ogólnie polecam o staranie sie o prace w marketach typu kaufland,stokrotka it,ale bez znajomości nie ma szans.

Dzieki za info,chociaz nie napawa optymizmem......

ja pracowalem w lider szajsie kradlem ryz i mnie wycuckali

powiedz mi dziendobry

Jesli znalazlby sie ktos pracujacy w np kauflandzie ,prosze o info..dz-ki

moja wypowiedz faktycznie nie była optymistyczna ale taka jest prawda.kiedys pracowałam w jednym z takich marketów i wiem jak jest:)człowiek musi byc ogromnym szczęcsciażem żeby dostac sie np.do biedronki do pracy bez znajomości.radze złozyc już cv i czekac kilka lat może ktoś sie odezwie.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org